Boli ste spokojná s kyticou z tulipánov v lete?

Ahojte.. rada by som vedela,ktoré ste sa vydávali v júli, resp. v lete, či ste mali kyticu z tulipánov a ako ste boli spokojné.. Prípadne nemala niektorá z Vás kyticu z umelých tulipánov? Ak áno, kde ste si ju dávali robiť, prípadne kde ste ju kúpili?? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme mali svadbu 30.4.2011 čiže už skoro máj, mala som tulipány, bola som veľmi spokojná, v ten deň nezvädla, pekne ukáže. Ja som ale chcela cyklaménové, takže sa zháňali dosť ťažko cez rôzne velkosklady, oni sa dovážajú myslím 1x týždenne, ale dalo sa, čiže za mňa spokojnosť, odporúčam :-)
Odpovedať
Ako florista Ti tulipány v lete neodporúčam,nie pretože by zvädli,ale v letnom období sa ťažko zháňajú a nie všetky odrody a farby sú dostupné a ani kvalita nie je taká vysoká ako v sezóne.Samozrejme musíš rátať s vyššou cenou .Načo sa zbytočne stresovať či sa ich podarí zohnať.Osobne by som volil sezónne kvety, dobrý florista dokáže aj z napohľad nezaujímavých kvetov urobiť peknú kyticu. :-) Jarné kvety v lete vyzerajú dosť divne asi tak ako slnečnice v januári na snehu.Umelé kvety Ti neodporúčam vôbec,aj ked sú dnes niektoré na nerozoznanie od živých na takú významnú udalosť akou svadba rozhodne je sa umelé kvety nehodia.
Odpovedať
Ja ma tiez rada tulipany a vacsinou som ich dostavala k narodeninam v polovici maja. no castokrat sa stalo ze uz boli odkvitnute a tak musim dat za pravdu floristovi, ze ak mas svadbu v letnych mesiacoch, vyber si radsej ine kvietky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No co mala suseda v lete svadbu tak tiez mala tulipaniky a nic sa nestalo, ja aj keby hromy - blesky boli :-) tak tulipany budu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať tiež kyticu z tulipánov :-) celý život po nej túžim, takže mi je srdečne jedno či sa to hodí na leto alebo nie :-D svadbu mám v júny a už som sa informovala, dajú sa bez problémov zohnať, cena je síce vyššia ako na jar, ale mne to nevadí :-D prečo by som si mala dať na svadbu kyticu z kvetov, ktoré sa mi vôbec nepáčia? len preto že sa viacej hodia na leto? :-D myslím že to je na hlavu, baby veď sa vydávate iba raz tak prečo si nedopriať niečo po čom túžite ;-) poznám veľa báb čo mali tulipány v lete a nemali s nimi žiaden problém :-) každý dobrý "florista" , či obyčajná kvetinárka ich vie zafixovať tak, aby vydržali :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez chcela tulipany, ale florista mi povedal, ze radsej vyberieme nieco ine,...dal mi knizku a len som ukazovala co sa mi paci a medzi nimi boli aj frezie,... ale v podstate je uplne jedno, co ti povie florista, ked si raz dupnes, tak on sa moze aj na hlavu postavit! Takze ak ju silou mocou chces, tak ju maj :-) a nazory si iba vypocuj (aj tie profesionalne) :-D vela stastia pri vybere
Odpovedať
Ako tak čítam príspevky k tejto téme nedá mi nereagovať, ak sa budem vydávať určite si vypočujem aj názor profesionála,fakt to vyzerá dosť divne jarné kvety v lete,ale to je otázka vkusu ,ak niekto túži po tulipánoch v lete je to jeho vec.Kamarátka pracuje v kvetinárstve a viem od nej ,že tulipány sa dajú zohnať celoročne ,ale mimo sezónu sa zháňajú ťažšie.Neviem si predstaviť,že by mi niekto nanútil kvety ,ktoré sa mi nepáčia,ale určite si nechám poradiť čo mi pristane k šatám a k postave ved predsa na to sú odborníci,tak isto si nechám poradiť od kaderníčky aký účes mi pristane aj ked môžem mať vysnívaný účes nechám si poradiť od odborníka či mi pristane. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pred materskou som pracovala dosť dlho ako kvetinarka tak vám viem povedať, že ani v zime ani v lete nie je problém zohnať tulipány, tovar je väčšinou dovážaný z Hollandska, tam ich vypestujú v hangároch v každom ročnom období. Ani pri prevoze sa nepoškodia, sú kvalitne zabalené a prevážané v chladiacich boxoch - tam kvety ovela dlhšie vydržia. My sme v robote mali tiež obrovskú skrinovú chladničku kde sme kvety na večer po práci ukladali aby ráno boli stále krásne ;-) Jedine na čo by som upozornila aby kvetinárka robila kyticu iba v ten deň ako sa bude konať svadba, nakolko tulipánom velmi rýchlo rastie stonka aj ked sú už odrezané.. tak aby sa nestalo že sa spraví nááádherná kytička den pred a v den svadby z nej budú tie tulipány doslova "vytrčať" ;-) krásnu svadbičku so všetkým čo k tomu patrí prajem vám všetkým :) Nech je všetko podla predstáv :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?