Aký máte názor na takéto kytice?

Profilova fotka
neviem sa rozhodnúť živá alebo umelá ďakujem za vaše príspevky
Odpovedať
1
2
tazke rozhodnutie. aj ked ja som rozhodnuta pre zivu, lebo mi jaksi stale k tej svadbe patri ta ziva. ale zasa aj tieto su krasne a asi aj praktickejsie. predsa len ti vydrzi , zostane na pamiatku.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páčia viac živé :-)
Odpovedať
Profilova fotka
...tazko povedat, zalezi aj od ostatnych doplnkov mozno, zive sa mi pacia viac, tato ale ostane na pamiatku...akurat ked uz taku kyticku tak mensiu...lebo tie su strasne velke co som videla zatial...:)
Odpovedať
Mne osobne sa látkové kytice nepáčia :-p Takže hlasujem za živé kvety ;-)
Odpovedať
táto sa mi nepáči, ale myslím si, že aj látkové môžu byť veľmi pekné :-) ak má nevesta alergiu na kvety, ani jej nič iné nezostáva, tak by som hneď nepaušalizovala, že látkové sú zlé.
Odpovedať
urcite ziva. mne osobne sa umele kvety vobec nepacia. akoze su pekne uz niektore, lebo vyzeraju, ako zive, ale nechcela by som to ani zadarmo.
Odpovedať
Profilova fotka
zase nie je umelá ako umelá...konkretne táto sa nepozdáva ani mne..je tam toho veľa a také precapkané,ale videla som krásne jednoduché biele a silno sa nad nimi uvažovala..,aj ked živé kvety milujem,ale je pravda,že ked je vkusne urobená umelá,tak nemáš problém,že nevydrží,dá sa odložiť,nejako zaradiť do interiéru potom
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za zive.....mne to k svadbe patri, i ked aj niektore umele su pekne......ale nad zivu svadobnu kyticu nic nema... :-) ty sa ale rozhodni podla toho, co sa paci tebe, nie nam... :-p
Odpovedať
jednoznacne som za zivu kyticu...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne tiež dávam prednosť živým kvetom ale kamarátka ked mala svadbu tak mala dve kytice. Jednu živú čo mala ona a látkovú ktorú potom hádzala nám, slobodným žienkam :) Ja to asi tiež podobne budem riešiť
Odpovedať
u mna vyhrava kytica zo zivych kvetov ;-)
Odpovedať
ja som za živú kyticu.. nemám rada umelé kvety ani sa mi nepáčia
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som zase za neživé kvety. už lenn kvôli tomu, že nemám starosť s vázami, a nie je mi potom ľúto toľko kvetov, ktoré o chvíľu zvädnú a budú vysieť na garniži, a takisto za to vyhodených peňazí. Samozrejme nie umelohmotné, ale napríklad ako tieto z látky, gombíkov a inýcn materiálov. Táto sa mi moc nepáči, ale sú aj iné pekné. Na druhej strane som toho názoru, že keď je klasická výzdoba, patrila by sa aj klasická kytica. k netradičnej výzdobe pasujú viac netradičné kytice.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa rozhodla pre látkovú kytičku, veľmi som chcela, aby mi kytica ostala na pamiatku. Živú som sušiť nechcela ( je z toho bordel) tak som si objednala látkovú. Vyšlo ma to asi o 70 eur lacnejšie než živá a tým, že máme svadbu v lete, mám istotu, že bude vyzerať čerstvo v rámci možností látkovej kytice :-) . Nechcela som, aby pri ceste do kostola sa v tej horúčave, ktorá je pravdepodobná, z nej stalo seno, ktoré po obrade môže požuť dobytok ( seno za 100 eur :-)). A ako povedala moja kamarátka, možno sa s ňou bude vydávať aj moja dcéra ;-). Ale samozrejme je to vec názoru, kto si akú kytičku zvolí. ;-). Pre porovnanie odporúčam albumy lucia_135 :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuuuu baby dakujem za vase nazory,ale este stale sa neviem rozhodnut.. Neviem ci sa to hodi k mojim satam.. posielam fotky ako budme oblecena.. a skuste poradit ci sa to k tomu hodi.. lebo takto netusim.. (inak zavoj asi nebudem mat) . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@januelaa zive sa mi pacia... ALE ja budem mat latkovu :-) aspon s nou nebudem mat v svadobny den starosti, ci mi nezvadne a pod. A ostane mi na pamiatku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@januelaa nádherné šaty a tie topánky,že wauuu
Odpovedať
Profilova fotka
@janka870 vsak ma to svoje pre a proti, tiez nechcem vyhodit peniaze za kyticu ktora mi nevydrzi, a latkova sa mi zda tym padom lepsi alen ci nebudem s nou vyzerat umelo...... neslo by presne o tu kyticu co som pridala, to bol len priklad.. chcela by som nieco mensie, ale v cyklamenovej farbe..
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som váhala...živá - látková. Živé kvety sú krásne, ale vyhrala látková. Za tie peniaze mi ostane kytica doma a nevyhodím ju do koša. Chcem, aby mi aj kytica pripomínala náš deň. A vôbec ma netrápi, či si niekto pomyslí, že vyzerám "umelo". Veď tieto kytice sú umelecké diela. Takisto chcem mať cyklamenovú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@januelaa mrkni u lucia_135, aj ja mám od nej.. podľa mňa sa ti bude hodiť :-)
Odpovedať
Niekedy je zábavné čítať príspevky v diskusii,aj teraz som sa dobre pobavil prečo radšej látkovú kyticu ako živú.Argumenty typu " nevyhodím ju do koša ,zostane mi na pamiatku " a pod. sú fakt zábavné.Áno živá kytica síce nevydrží naveky ,ale taká slávnostná udalosť akou svadba je si zaslúži niečo slávnostnejšie.A čo sa týka spomienok, kyticu budete mať zachytenú na fotkách ,aj videu.Hmm... umelecké diela? Ešte som nevidel peknú látkovú kyticu,sorry.Ale nič proti, ak sa to niekomu páči nech to má.Je to len môj názor a nie každý s ním musí súhlasiť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby sorry ale mne látková kytica príde ako gýč z kolotočov a nie niečo, čo chcem mať na tak jedinečnom dni akým je svadba. živé kvety su živé a nerozumiem celkom tomuto novemu TRENDU ? =-) že látkové kytice. Neviem si predstaviť že by som mala v rukach držať umelúú kyticu , isť k oltaru s umelou kyticou proste uuplne že NIE . Ale tak 100 ludí 100 chutí, ja si za svojím názorom plne stojím :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem tiež látkovú, idem si ju dokonca sama vyrábať, lebo to vyjde ešte lacnejšie ako objednať z internetu a tiež sa dá zladiť s oblečením aj výzdobou a časovo jej výroba tiež nie je náročná. Takže dať za živú takmer stovku a vyrobiť si ju za 30 euro je rozdiel.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa látkové nepáčia. Neviem, niekde v hlave mám zafixované, že svadobná kytica by mala byť živá. Myslím, že to má aj symboliku v kráse a mladosti nevesty. Aspoň som to niekde čítala.
Odpovedať
je to na tebe :) ja som sa rozhodla tiež pre látkovú :) už ju mám aj doma :D aj keď momentálne nevieme, kedy bude svadba..
Odpovedať
ahoj, pozri moj album, ja som si robila sama s penovych ruzi a cena spolu ma vysla 8 eur :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si davam tiez robit latkovu, podla mna su super :) ano tradicne boli zive kvety ale doba sa meni, tradicie ctim a vazim si ich, ale obcasny novy vetrik nezaskodi :) kyticka ma svoje vyhody, vydrzi, neznici sa, nezvadne, nezlomi sa, da sa umyt, pripadne predat :) a tie brosne v tom su proste krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna svadobna kytica jednoznacne ziva, ani som neuvazovala o latkovej, no kazdemu sa paci nieco ine, hlavne nech si spokojna ty :) takze akokolvek sa rozhodnes, praje aby si bola spokojna :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si tiež pre svoju svadbu vyrobila kyticu zo stužiek, dokonca aj pierko pre ženícha aj ozdoby na auto
Odpovedať
Profilova fotka
100 ludi, 100 chuti.. Mne osobne sa latkove kytice nepacia, kedze sa mi zdaju gycove a preplacane. Takze ja som nad nou nikdy neuvazovala. Ano, ziva je drahsia a nevydrzi dlho, ale pri tych vydavkoch na celu svadbu uz nejakych 70e neriesim. Taktiez si neviem predstavit, co s takou latkovou chcete po svadbe robit. Bud zostane niekde v krabici a bude len zavadzat alebo sa z nej strane pracholapac. Svadba je vynimocny den, a preto mi nebude luto vyhodit tolke peniaze za zive kvety :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?