Aká svadobná kytica sa hodí k týmto šatám?

Profilova fotka
Ahojte žienky :) prosim vas o nazory a rady ohladom svadobnej kytice. Som nizka (165 cm) a utlej postavy a saty budem mat take princeznovske (vid. posledna foto :) potrebovala by som radu ze aku zvolit svadobnu kyticu k tymto satam a mojej postave ...mne sa velmi pacia pivonky v kombinacii s anglickymi ruzami hortenziou a nejakou travickou okrasnou (predposledna foto) ale bolo mi povedane ze kedze som nizka a utla ze pri mne lepsie vyniknu mensie kvety ako velke. ...no tak neviem .....baby radte, budem rada za kazdy nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@domii_nika podľa mňa ide o celkovú veľkosť kytice a nie o veľkosť jednotlivých kvetov, takže ak máš len jediný kvet nazdobený a ten ako svadobnú kyticu tak je to OK, V tvojom prípade, že si útlejšia ide o celkovú veľkosť kytice, tá mi mala byt v súlade s tvojou postavou, a nejde o jednotlivé kvety ktoré si želáš. ide skôr o proporcianilitu.
Odpovedať
Profilova fotka
Petrana01 to absolútne vystihla, niečo podobné som chcela napísať aj ja :). Moja rada je takáto - je to TVOJA svadba, TVOJA kytica (a v neposlednom rade aj tvoje peniažky :-D), takže ja by som si dala urobiť kytičku, ktorá sa mi páči a kašlala by som na to, či som nízka, vysoká, chudá alebo veľryba a čo si o tom myslia ostatní. Všetky fotky kytíc, čo sú tu, sú krásne a k šatám by sa, podľa mňa, hodili. Takže je to na tebe, hlavne si vyber takú, aby si bola spokojná ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@domii_nika aké si mala tie kvietky? Ja chcem tiez pivonky s anglickými ruzami,presne ako na foto len v auguste vraj uz nie je ich cas...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinkamacekova my sme mali svadbu v auguste, naozaj to uz nieje pivonkova sezona, ale anglickych ruzi je velmi vela druhov a su aj take, zo sa na pivonky velmi podobaju. Maj kyticku po akej tuzis ☺
Odpovedať
Mas nadherne saty :-) zver to profi kvatinarstvu a bude to super :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?