Akú kyticu v júni? Poraďte....

Ahojte, čo myslíte, aká by bola najlepšia a najkrajšia svadobná kytica v júni???
Odpovedať
Baby čo máte svadbu v júni, akú budete mať kyticu???hm???
Odpovedať
Ahoj, ja budem z ružových ruži+ medzi to pôjdu aj biele kaly...
Odpovedať
moja junova
Odpovedať
A aké sú typické kvietky pre jún,myslím sezónne...
Odpovedať
Profilova fotka
@tinkat77 Ja som mala takúto farebnú júnovú :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, jún je úplne dokonalý svadobný mesiac. Väčšina kvetov sa v tomto čase dá zohnať a naozaj závisí od vkusu každej nevesty. Ak sa chcete nechať inšpirovať, môžete sa pozrieť na náš pinterest. Pri výbere kytice ale nezabudnite zohľadnovať celkový "štýl" svadby. Či to bude vo veselých tónoch (akvamarínová s červenou,napr), elegantná, romantická, moderná. Taktiež Váš vzhľad - t.j. aké budete mať šaty, ako upravené vlasy. Neposledným kritériom je cena. Záleží od toho, koľko plánujete na svadobnú kyticu investovať. Dajú sa vytvoriť nádherné kytice od 50 Eur až po úchvatné originálne "dizájnerske" kytice. Želám Vám aj všetkým nevestičkám radostné vyberanie :)
Odpovedať
@florashop mohli by ste mi konkrétnejšie poradiť? svadba bude 30.5., čo je takmer jún, základná farba biela a zelená, použitá jutovina, čipka a doplnkovo aj modrá farba, celkovo taký prírodný štýl...šaty mám výrazne krajkové, jednoznačne chcem kyticu do guľata, chcela by som však poradiť, či si môžem dovoliť niečo farebnejšie v tomto štýle svadby a šiat, keďže mám veľmi rada pestré veci, všetko alebo sa mám zamerať na jemnú bielo - zelenú, prípadne doplnenú modrou (bolo mi však povedané, že v tom čase modré nie je zohnať nič, jedine umelé, čo mi teda nevadí, ale budú mať obmedzený výber), čo sa týka kvetov, cchcela by som zopár pivoniek, medzi to frézie, ranunculus, symbolicky ľaliu a gypsomilky skôr spodkom, je to dobrý výber v tomto termíne a vhodná kombinácia? ďakujem
Odpovedať
@rosekr ahoj :-) mňa sa to síce netýkalo, ale ak máš výrazné šaty, nebrala by som si výraznú kyticu - ak po takej vyslovene netúžiš.. Pekné by boli hortenzie, tie dostaneš myslím aj v modrom.. Do toho možno ruže?! Sú ozaj rôzne farby aj tvary... A vôbec si nemusíš ladiť kyticu k výzdobe :-) laď si ju ku sebe a šatám :-) Ak sa ti ale taká kombinácia páči, tak si ju daj :-) len pozor, skoro všetky kvety v nej sú výrazne voňavé, aby ti to nevadilo... A vraví sa, že sa znižuje tým aj trvácnosť kytice. Pri ľaliách ti musia otrhať tyčinky, aby sa ti šaty nezafarbili.. Skú si pozrieť fotky kytíc a vyber si podľa toho :-)
Odpovedať
@marienkakf modré hortenzie som strašne chcela do váz a rada by som ich mala aj v kytici, ale v modrom sú dosť problém a teda drahé a vraj rýchlo opadávajú...ano, chcem ju zladiť hlavne k šatám, čo sa týka farieb, ale aj k celkovému štýlu svadby - čipka a tak, ale šak tá je aj na šatách a práve kvôli výraznosti šiat by som sa mala vzdať farebnej a dať ju jednoducho do bielej a zelenej...ďakujem za názor a tip pri ľalii :)
Odpovedať
@rosekr modré hortenzie sú rovnako dostupné ako všetky ostatné farby, cena závisí skôr od veľkosti a dĺžky, čo sa farebnosti kytice týka súdiac podľa fotiek, ktoré máš v albume k tým krajkovým šatám by sa hodila striedmejšia kytica, modrá farba je v pohode, skôr by som ubral z množstva druhov kvetov
Odpovedať
@ammi tak mi povedali v jednom kvetinárstve o tej hortenzii, ale skúsim sa spýtať aj v tom, kde si dám robiť...vďaka za radu :) a ktoré z tých druhov kvetov by si k nim zvolil?
Odpovedať
@rosekr hortenzie s pivonkami sú dobrá kombinácia, určite by som vynechal ľalie, tie už sú príliš, na dokombinovanie by som použil ranunculusy a gypsophilu na začistenie kytice
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ammi presne tak by som to chcela, uvidím, či mi teda tá hortenzia výde, čím by sa dalaprípadne nahradiť? ...ľaliu som chcela len jednu, uprostred len pre symboliku, snúbenec ju má totiž vytetovanú na ramene, tak mi to prišlo ako pekné prepojenie :)
Odpovedať
@rosekr mňa teraz napadlo..možno úplne od veci :-) Nechceš nezábudky?
Odpovedať
@marienkakf no jasné, že by sa mi tam páčili nezábudky! :)...ja sa teda nevyznám, v kvetinárstve mi povedali, že v to období nič modré živé nebude, ale boli by teda?
Odpovedať
@rosekr ja nie som síce kvetinárka :-) ale teraz som čítala, že začínajú kvitnúť v máji a môžu až do septembra :-) tak možno by sa dali zohnať :-) Neviem, kde si bola - v akom kvetinárstve, skús sa popýtať v distribučkách na kvety, či ich majú v ponuke. Tie budú asi aj väčšie.. Alebo máš možnosť si kúpiť sadenice a nasadiť si doma, len teraz je už asi neskoro :-( Chcelo by to tak 1 - 2 roky pred svadbou.. Inak môj muž chcel mať v pierku plesnivec, tak kúpil cez net sadenice a ja som sa už len o to starala :-) A ja som mala kytičku len z gypsomiliek so zelenou stuhou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rosekr ..prepáčte, trošku neskôr sa ozývam. Pozerala som si Vašu galériu a máte krásne vecičky, celkovo v takom príjemnom bielo naturálnom so zelenou, poprípade bledomodrou. Nerozmýšlali ste aj nad takou "prírodnejšou/naturálnejšou" kvetinovou výzdobou? ..so šmrncom lúky ale pri tom s kvetmi, ktoré vydržia.. čisto len na predstavu posielam pár linkov, možno sa Vám niečo zapáči. https://www.pinterest.com/pin/4191866... https://www.pinterest.com/pin/4452231... https://www.pinterest.com/pin/5064439... https://www.pinterest.com/pin/5010255... https://www.pinterest.com/pin/3256666... https://www.pinterest.com/pin/1419338... https://www.pinterest.com/pin/5146770... https://www.pinterest.com/pin/4212977... https://www.pinterest.com/pin/2052656... https://www.pinterest.com/pin/2167364... https://www.pinterest.com/pin/5471170... https://www.pinterest.com/pin/3720396... https://www.pinterest.com/pin/4439564... Taktiež kytička z pivoniek, iskerníka (ranunculusu) a hortenzie a gypsomily bude krásne romantická a kvety budú určite dostupné- už len pekne namixovať farby. Ak chcete ľaliu a pri tom nestratiť fazónu guľatej kytice, tak použite napr nerozvinutý puk. Ak potrebujete nahradiť hortenziu, je tu napr aj hrachor (po anglicky sweet pea), ktorý je v príjemných modrastých a fialových farbách. Predsa len ak by ste chceli tú ľaliu, tak by možno bolo dobré mierne upraviť tvar kytice na takýto nejaký: https://www.pinterest.com/pin/2906933... Dúfam,že som Vám bola aspoň trochu nápomocná a prajem Vám krásny deň!
Odpovedať
@florashop ďakujem, veľmi správne ste pochopili, kam smeruje štýl našej výzdoby a vďaka za krásne inšpirácie, najviac ma uchvátili tieto: https://www.pinterest.com/pin/5146770... https://www.pinterest.com/pin/4212977... https://www.pinterest.com/pin/2052656... https://www.pinterest.com/pin/2167364... https://www.pinterest.com/pin/5010255... asi aj v tomto poradí, okrem poslednej, ale myslím, že pôjdem menej pestrým a guľatejším smerom kvôli nie jednoduchým šatám a skúsim to nejako dobre popísať s tou kombináciou kvetov, čo chcem, dúfam, že ju teda spravia nádhernú...inak má tu niekto skúsenosť v Trnave s kvetinárstvom na študentskej? plánujem ísť tam, zatiaľ som počula, že pekne a ženích to bude mať blízko
Odpovedať
Profilova fotka
@rosekr hortenzia je super, vobec neopadne ( to ti peknu blbost povedali) a navyse ked vyschne krasne drzi tvar a dlho aj farbu, tak si ju mozes odlozit na pamiatku. Ja mam doma na policke vysusenu modru hortenziu uz skoro tri roky a stale je pekna, iba vybledla. V IKEA predavaju v tomto obdobi zivu hortenziu v kvetinaci za €6,99 a vo viacerych farbach. Mozes ju ostrihat a spravit si krasnu kyticku sama a za rozumnu cenu. Presne takto to spravim ja o rok 8-) Zvysok rastlinky si mozes potom zasadit a bude ti robit radost kazdy rok.
Odpovedať
Profilova fotka
Toto je ta moja stara vzsusena, len trochu farby pravene. Dodnes sa nerozpadla a dostala som ju v septembri 2012
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat smotanove ruze, zlte a mozno aj biele tulipany a pomedzi to trochu levandule
Odpovedať
@mishqa ďakujem za skúsenosť, len škoda, že to s tou cenou je pravda, takže niečo modré v kytičke bude umelé, aj tak tam toho chcem málinko a do váz ma o polovicu lacnejšie vyjdu delfínie, tak snáď pekne ukážu...aj keď aj do ikei sa dostaneme, tak snáď vtedy budú také pekné celé modré...a tvoja hortenzia je prekrásna :) je neuveriteľné, ako si udržala farbu
Odpovedať
ahojte (svadba 06.06.2015) ja idem mať iba kaly previazané bielou čipkovanou mašľou. Moja starká aj mamina mali to isté, takže tradícia :-) a vyzerá to výborne. Tiež sa mi podarilo zohnať pierka pre manžela, svedkov, ocina aj svadobčanov s kvietkom kala. Tiež náramky pre družičky budú s kalou
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som sa rozhodovala ci bordove kaly alebo ruze s freziami a nakoniec som sa rozhodla pre cervene ruze a biele frezie. Ale iba taku malicku. Nechcem nic velke. Max 3 ruze. Aj ked moj drahy povedal ze to bude moc mala ale mne sa zasa zda 5 uz zbytocne velka. Aky je vas nazor nevesticky?
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa páčia skôr jednoduchšie Pre inšpiráciu Ti posielam svoju :) http://www.mojasvadba.sk/blog/agicaba...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?