Akú kyticu ku krajkovým šatám?

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, aká kytica by sa hodila k týmto šatám? Som veľmi nerozhodná a chcem si správne vybrať. Každý návrh poteší :) ďakujem. Farba šiat je krémová, živôtik je bohato zdobený perličkami aj kamienkami, na sukni prevláda krajka.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.orchidea.sk/katalog/Katalo...
Odpovedať
Ja by som volila jednodruhovu kyticu...kaly..tulipany..:-)
Odpovedať
tulipany asi nie, skor by som volila kaly, @bjanulienka @koida ale co poviete na latkovu kyticu s brosnami?
Odpovedať
Profilova fotka
celkom fajn nápad,som tu už pár takých videla a bolo to pekne....a nikdy ti nezvädne :)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som si zvolila skor zivu kyticku,takze som za kaly. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus kaly :)) alebo ruže, tým nič nepokazis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
novidis, akurat citam komenty, kaly sa budu najviac hodiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaly su take pre mna obyc. ja by som isla do niecoho romantickeho pivonky - http://www.glendaloughmanor.com/blog/... ruze - http://wedding-pictures-04.onewed.com... http://www.thesweetestoccasion.com/wp... pripade nieco taketo: http://3.bp.blogspot.com/-x1s74084T8E... http://wedding-pictures-03.onewed.com... atd mas krasne saty, k nim sa bude hodit cokolvek. latkovu kludne, ale tie satenove nie, to by sa s cipkou bilo.
Odpovedať
Profilova fotka
inac rovnaka tema je tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/a... alebo viac cez vyhladavac.
Odpovedať
Pripájam sa k názorom,že by si mala voliť jedno druhovú kyticu,šaty sú dosť zdobené a hodí sa k ním jednoduchá kytica napr. zväzok kaly,ani ružami nič nepokazíš,dobre vyzerajú aj karafiáty,pivonky sa mi zdajú už trochu príliš k týmto šatám.
Odpovedať
@ingridka07 @nike8 @florista ďakujem za názory, aspon viem, akým smerom sa mám uberať pri výbere kytice. @ooo ďakujem za inspirácie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Šaty sú bohato zdobené, tak choď do jednoduchej a jednodruhovej kytice, aby si nebola "presladená a prezdobená". Úžasné sú aj karafiáty (aj keď to tak asi neznie - predsudky k tomuto kvetu z éry minulej). Pozri sa na googli. Krásne ukážu veľmi husto vedľa seba zaviazané do gule. To si viem predstaviť k týmto šatám.
Odpovedať
Článok sa načítava...
saty mas krasne, ja mam tiez s krajkou a kamienkami a zvolila som si latkovu s perlickami - mam to aj v albume. :) taka by sa mi k tomu hodila.. biele kalie mi tam zanikaju...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?