Akú kyticu k zlato - bielej výzdobe?

Profilova fotka
baby,chcem sa vás opýtat, ak máte takúto výzdobu, akú budete mat svadobnú kyticu?inej farby alebo len bielu????a ostatne doplnky?
Odpovedať
Ja som mala ladenu svadbu do ivory-zlatej kombinacie a kyticu cervenu (ruze). Pozri si to v mojom albume, bolo to perfektne. Inak bez toho, aby som to povedala v restike, oni mi naplanovali tiez cervene ruze do vyzdoby. Ak chces aby kytica vynikla, tak pouzi takuto nejaku kontrastnu farbu ;) K zlatej nejaku teplu farbu. Cervena vyzera slavnostne, ale su aj ine moznosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Mala som prevazne bielu vyzdobu, len so zlato-kremovym vzorom na servitkoch (holubica s prstenmi - co som nasla v ramci profesionalov tu), cajove sviecky v sklenenych poharoch s kamienkami a jednoduche kyticky na stoloch, ktore boli mensou kopiou mojej kytice a tie som potom darovala druzickam - kombinacia bielych ruzi, frezii (tie davaju jemne do zlta odtien, preto sa k zlatej hodia) a zeleneho. Doplnky som mala bielo-strieborne. Pre mna to bola velmi decentna a nadcasova kombinacia - aj ked sa od toho niekedy upusta - biela tak skoro (ak vobec) zo svadby nevymizne :-)
Odpovedať
Ja budem mať zlato bielu výzdobu a kyticu z čisto bielych ruží =)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?