Ako riešiť kyticu na fotenie mimo svadobný deň?

Profilova fotka
Ahoj dievčence :) S priateľom sme sa zhodli, že sa nebudeme fotiť priamo v sobotu ale až potom- v pondelok zrejme. Chcem sa opýtať ako ste to riešili s kyticou? Vydržala vám ta vasa svadobná? Dávali ste si robiť novú? alebo ste sa fotili bez kytice?
Odpovedať
@sterby Záleží od kvietkov. Ja som mala nenáročné gypsomilky a v pohode vydržali :) No s niektorými druhmi je to komplikovanejšie. Videla som však aj prípady, kedy mali nevesty iné kytice na fotení ako na svadbe. Niektpré úplne, niektoré podobné tej originálnej, len menšie alebo s menej druhmi. Alebo sa foťte aj bez kytice :) Teraz sú moderné kadejaké rekvizitky, takže nevesta nemusí za každú cenu držať len kyticu.
Odpovedať
Profilova fotka
@noij to mas pravdu...ja som tiež rozmyslala aj nad gypsomilkami ale velmi sa mi zapacili frezie...nevies nahodou ako su na tom tie s výdržou?
Odpovedať
@sterby uf, to neviem. Možno ti s tým pomôže nejaká iná nevesta :)
Odpovedať
My sme sa fotili po vyše tyzdni. Kyticu som na fotení nemala, vobec nechybala:-) Doteraz si to nikto neuvedomil,ze na foto 'chyba' kytica. Je to o vas dvoch, nie o kytici :-) Foto s kyticou budes mat zo soboty:-) A inak, ak pojdete hned v pondelok fotit,kyticka ti určite vydrzi,treba ju dat na chladné miesto. Ja som mala pivone a vydrzala skoro tyzden:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danka_h to mas pravdu, ta kytica je taky detail...nevadilo by mi nemat kyticu na foteni, no chcem si urobit taky prehlad ze ktore kvietky kolko vydrzia a mohla by som potom podla toho prisposobit kyticu :) tiež si myslim že do toho pondelka by vydržat mohla :D :)
Odpovedať
@sterby vydrzi, neboj nic:-) viem,ze hortenzia je narocna. Ale myslím, ze kyticka ti do pondelka vydrzi. Skus zbehnut do lepsieho kvetinárstva, nech ti poradia :-) Hlavne si to uzi cele:-)
Odpovedať
@sterby mne svadobná vydržala skoro dva týždne :-D jasné, že po 2 týždňoch už bola zosušená, ale ako v deň svadby vyzerala tuším ešte v stredu :-) pondelok bude určite v pohode, v studenej vode vydrží
Odpovedať
ja som mala svad.kyticu z kal a pre istotu nachystanu z nezivych kal keby bolo treba :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?