Aká kytička by sa hodila k týmto šatám?

Chcela by som nieco jednoduche, romanticke, mozno nieco ako z lucnych kvietkov, zvonceky, alebo nieco take...Nejake typy? Vdaka :) (moje saty su v skutocnosti cele biele)
Odpovedať
nieco take jemnulinke biele, mozno ako mala Kate ten druh kvietkov, iste ne dlhu visiacu tazku kyticu
Odpovedať
ja by som zvolila niečo farebné, biele alebo krémové by splývali so šatami. Možno niečo s divými makmi :-)
Odpovedať
ja by som sa chcela opýtať, či tie šaty si si dala šiť na mieru alebo kúpila. :)
Odpovedať
Ja by som dala malu bielu guľu spravit z frezii, tie ti krasne ukazu...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som ti poradila jednoduchu gipsofilu :)
Odpovedať
Podla mna by vynikli biele kaly ,kytica jednoducha ale velmi elegantna ako aj tieto saty. Kvety viazane po dlzke. :-P :-)
Odpovedať
Ahoj, myslim ze tvoj vyber z lucnych kvietkov je netradicny ale zaroven velmi pekny a mily , je uz podla mna len na tvojom uvazeni aky sposob viazania zvolis, ci len zviazat alebo vypichavanu , tak isto v akom obdobi mas svadbu podla toho sa najlepsie da spravit portfolio kvetov, variacii a moznosti...
Odpovedať
dakujem Vam vsetkym za rady, no svadbu uz mame za sebou, prikladam fotku kyticky ktoru som si nakoniec vybrala, bohuzial, tie lucne kvietky ake som si predstavovala sa mi nepodarilo zrealizovat, no s volbou som bola aj tak nadmieru spokojna! :)
Odpovedať
@zyxy satky som kupila - na mieru :) bola moznost vybrat konfekcnu velkost alebo za priplatok na mieru, tak som zvolila tuto moznost, kedze som dost vysoka a mala som obavy aby mi neboli kratke :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?