Aká kytica sa hodí k šatám ,,Morská panna"?

Profilova fotka
Ahojte dievčatá. Budem mať šaty - niečo na tento štýl. Bez ramienok, po kolena a odtiaľ pôjde šifón, niečo ako prvý obrázok. Čítala som, že pre vysoké štíhle ženy sa hodí predĺžená kytica. Mne by sa však páčila aj takáto - gerbery. Prosím o radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to síce odporúčanie, že vysokým nevestám sa hodí predĺžená kytica, ale mne sa to vôbec nepáči. Táto gerberová je super a nič tým nepokazíš - choď do jednoduchej a jednodruhovej kytičky. Vynikne tak prepracovanosť šiat a krása kvetiny zostane v čistej línii. Nebude to "preplácané". Smelo do toho!
Odpovedať
Urcite to s nou nepokazis len podciarknes zvlastnost siat. A pytam sa ja ked mam 158 cm mam mat podla odporucani pupavku? :-) ???
Odpovedať
Ahoj,ja mam 180cm a budem mat podobnu(okruhlu) kyticku z ruzi.
Odpovedať
Ahoj... ak chceš mať gerbery tak si trvaj na nich ... alebo mala by Ti poradiť aranžérka - kvetinárka - "ja som" a použila by som gerbery napr spraviť pologuľu alebo takú skoro-guľu ... obr. :) určite sa poraď ...
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačne by som volila tú jednoduchú gerberovú, ktorú máš na obrázku pod šatami alebo skús pivónie, ja som do nich zamilovaná....ale v každom prípade, to chce jednoduchú kytičku z jedného druhu kvetov (dokonca ani nič zelené by som tam nedala), ktorá bude nežná, elegantná a nechá vyniknúť teba v šatách a len dotvorí celkový dojem... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sice su to neni gerbery...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?