Vydržal vám svadobný make up celý svadobný deň a noc?

Profilova fotka
Rada by som pocula nazory ci vam vydrzal make up svadobny den ci sa vam nerozmazali tiene alebo mejkap a tak , a vyskusali ste aj odvaznejsie tiene napr. tyrkisova zelena a take ?
Odpovedať
no s tym make upom by aj mna zaujimalo....a ako to vlastne funguje? dava sa podklad, make up a puder alebo ako?
Odpovedať
Profilova fotka
a prave ma napadlo treba si doniest svoj make up puder aky pouzivame alebo vlastny krem ?
Odpovedať
Profilova fotka
nic sa mi nerozmazalo, akurat sa mi trochu lesklo celo a nos, ale mala som v kabelke kompaktny puder, takze som to priebezne riesila ;-) mala som neutralne tiene, lebo vtedy som sa v beznom zivote skoro vobec nemalovala, cize som chcela, aby ma moju blizki spoznali :-D
Odpovedať
Mne tiez perfektne vsetko vydrzalo, dokonca aj 2x sprchovanie. Stacilo sa len parkrat prepudrovat
Odpovedať
ja som seba neriesila akosi nebolo casu na WC som bola raz aj to len pozriet a skontrolovat sa cca 10 sekund a utekala na parket takze z mojej strany jednoduche licenie max. 2 farby pouzit ziadne vyrazne
Odpovedať
asi vydrzal, ale nemala som sancu sa o tom velmi presvadcit :-)....moja vizazistka si na skuske zapisala cisla vsetkych "serepeticiek", ktore na mna davala, aby potom isla na istotu...urcite si nenoste vlastne pripravky, pokial nie ste proficky - ony maju zo sebou vsetko vo vysokej kvalite. Priamo na svadbu som mala licenie pomerne decentne, vyraznejsi ruz (ktory som si kupila, ked sme sa na nom spolocne zhodli, ale nakoniec vobec nepouzila), a prirodne farby na oci. Na fotenie v pondelok ma licila ina slecna bez skusky a nalicila ma uplne inak - vyrazne modre tiene a plet sa mi akosi menej leskla. A na fotkach to vyzera dobre, fotenie skratka chce vyrazny makeup. Takze uplne nevedomky som zvolila idealny postup - svadba a fotenie v rozne dni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka mne makeup vydrzal uplne v pohode. Je jasne, ze ak si suchnes po oku, ziadny tien nezostane na svojom mieste, ale inak by malo byt vsetko OK. Dokonca mi slecna, co ma malovala dala na tvar nejaky spray, ze na zafixovanie makeupu, netusim, co to bolo a ci to pomohlo, ale nikdy som o tom nepocula, tak som bola prekvapena :) Ja som si zvolila sivo modru kombináciu, kde do kútika oka mi dala tyrkysovo modry tien. Som sa smiala, ze aspon toto bude na mne modre. Makeup, a hlavne oci vsetci chvalili. Na fotkach to mozno az tak nevidno, predsa len siva tu modru nejako pohlti. Ale inak som bola velmi spokojná :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam za super rady
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka @veronika9797 ja som mala odvážnejšie líčenie...zelená spolu s tmavošedou a myslím že aj fialová tam bola :-) bola som veľmi spokojná nerozmazalo sa mi to, akurát ten make up sa mi trochu rozmazal, ale je tým že človek sa pri tancovaní aj potí, takže žiadnu tragédiu som z toho nerobila :-D
Odpovedať
mne áno, make-up mi urobila vizážistka, počas večera som sa len prepudrovala pár-krát, používam Creme Puff od Max Factor - nedám na tento púder dopustiť.
Odpovedať
@cathy83 áno súhlasím aj ja môžem tento púder :)
Odpovedať
a aky by ste poradili NAOZAJ KVALITNY MAKE UP??????? a je mi jedno kolko stoji, lebo za kvalitu by som si urcite priplatila :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja si myslím, že čo sa týka podkladového krému alebo oblúbeného make-upu, to nie je pravda, že sa treba spolahnuť len na vizážistku. V prípade, že máte za sebou skúšku a make-up Vám skvelo vyhovoval, tak hej. Ale na jednu akciu mi robila make-up vizážistka (bez skúšky), najprv mi tvár nejakou pleť.vodou očistila, potom dala nejaký fluid a podkladový krém, potom make up, korektor, a hned zapudrovala......O hodinu som sa po celom tomto procese leskla ako z oleja....a špirála ma navyše trocha štípala. Odvtedy som obozretnejšia... Teraz napríklad používam make-up Bourjois Flower Perfection a nemenila by som... Creme Puff je fajn, len je trocha moc parfémovaný...
Odpovedať
@veronika9797 To je ťažko, záleží, čo od make-upu očakávaš, aký efekt a krytie a aký máš typ pleti..... Niekto chváli Dior Nude, Lancome Teint Idole, .... Ja tieto make-upy vyššej kategórie nepoznám, používam značku Bourjois, príp. MaxFactor a Loreal... Trebárs mne nikdy nevyhovovala značka Rimmel ani Astor. A perfektný je minerálny makeup (púder so štetcom) od L´oreal.
Odpovedať
Ja som si pred nedávnom kupila make-up od Estee Lauder - Double wear light oditen 02 a nikdy som nemala nic lepsie!!! Predavaju ho v parfumerkach ale aj na nete :-)
Odpovedať
ja mam v celku dobru plet, len na brade a pod perami mam par jazviciek, lebo vzdy tyzden pred menzesom sa vyhadzem a tyzden pred, to mi vychadza akurat na ten tyzden kedy je svadba :/ takze to a dazd a bude to zleeeeeee :/
Odpovedať
Profilova fotka
Vizazistka ti da vsetko vlastne, najskor ide podkladova baza,ktora fixuje maku up, potom make up a nakoniec puder. Pokial nosim vyrazne farby a mas rada extravaganciu,tak smelo aj do niecoho odvaznejsieho. Tym, ze ja mam modre oci, zvolili sme ruzovu a hnedu. Make up by ti mal vydrzat cely den, len obcas sa treba prepudrovat,hlavne v lete, nakolko ked je teplo sa clovek topi trosku viacej.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala tiež vyzážistku za 150 eur, licenie bolo perfektné ale zas ,ocka celkom v pohode ,mak-up?bolo teplo ,pretlela som sa a uz to bolo...!!!!takže či tam niaka baza je ci nie je toto isté!!
Odpovedať
Profilova fotka
veľmi záleží od typu pleti,,,ja mám zmiešanú,,na svadbu som vizážistovi dávala môj make up Loreal 24hod.na ten som bola zvyknutá a vydržal mi až do rána,,sem tam som sa poprášila púdrom....ja som mala svadbu v októbri práve preto,aby nám nebolo tak teplo:o
Odpovedať
Profilova fotka
mne účes vydržal až do druhého rána a make-up taktiež, keby som sa neodmaľovala, bola som úplne milo prekvapená, že sa make-up neroztekal ani som nemusela počas celej noci pudrovať ani nič, ani som sa neleskla a to sme mali svadbu v auguste, takže určite záleží na vizážistke a nemálo na kozmetike akú používa, aby vydržala min. 24 hod.
Odpovedať
Profilova fotka
aj na pleti to asi zaleži , ja mam rada fialovu a zelenu farbu na očiach a kedže mam male oči tak určite budem dbať ab ymi ich zväčšila rožiarila ,. mam zelene oči tak uvidim co mi ktomu najlpšie pôjde.
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka aj ja mam zelene oci, ak by si sa chcela inspirovat, pozri moj svad. album :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janinka14 pozrela som ale nejako bud mas hnede tiene alebo ti to nevidno ja urcite chcem nieco co mi vynikne na očiach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka no mne islo skor o to, aby to nebolo kriklave a moc napadne, aj tak som bola v skutocnosti zmalovana ako kraslica, na fotkach to vyslo podla mojich predstav. mala som zlate tiene s dymovym licenim
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?