Výnimočná voňavka na svadbu

Ahojte, niesom z tých dievčat, ktoré majú doma regál voňaviek od výmyslu sveta, tak by som vás chcela požiadať o pomoc. Dajte mi prosím tip na voňavku - aj cenovo dostupnú a aj celkovo dostupnú v drogériách (napr. DM) na takú peknú, jemnú, nič korenisté :) Chcela by som aby to bolo niečo výnimočné. Som ochotná investovať tak max. do 30 € ĎAKUJEM!!!
Odpovedať
Vôňa je veľmi subjektívna. Ak máš možnosť, skús zabehnúť do parfumérie, kde Ťa nechajú všetko poovoniavať a rozhodni sa podľa svojho nosa :)
Odpovedať
Skus aspon napisat co pouzivas kazdy den aby ti baby mohli pomoct 😘
Odpovedať
Odporúčam boucheron- quatre, ale je pravda,že každému sedí niečo iné 😉
Odpovedať
Viem, že každému sedí niečo iné a záleží to od nosa ;) ale nemám už možnosť ísť do parfumerie, iba do drogérii...len by som prosila tipy po čom mam siahnuť, keďže uz po troch vonach je človek prevonany:)
Odpovedať
Chceš akože tip na konkrétny parfum? Mne sa napríklad páč Chloé Chloé, potom sa mi páčia viaceré Calvin Klein, len ono je to dosť individuálne, každá máme iný vkus. Keď si chceš nejakú vyskúšať, tak môžeš ísť do parfumérie napríklad, aj keď ja osobne som to absolvovala niekoľkokrát a potom som si povedala, že radšej už to neabsolvujem pretože zakaždým ma hlava bolela, keď som z tade odchádzala. Teraz si objednám pár vzoriek a potom parfum, ktorý sa mi líbí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Uz mas nieco vybrate @meggy169? Svadba zachvilku, tak uz by bolo aj na case nie? :-) Ja som mala dvoch takych favoritov na svadbu, ale na poslednu chvilu som sa rozhodla, ze parfum zmenim a objednala com si Paco Rabanne Lady Million, to bude ta, s ktorou sa mi budu spajat vsetky tie okamihy, ktore sme v den svadby zazili. Toto mam tak rada, ked kazda vona mi pripomenie nejaku udalost :-)
Odpovedať
hej hej už mám :)
Odpovedať
Aku si si vybrala @meggy169? Ja som nad tymto este poriadne ani len neuvazovala a ked si teraz na to pomyslim, ze este co vsetko ma caka, tak uz teraz sa mi z toho hlava toci, snad to vsetko stihnem vybavit. Parfum ste si objednavali alebo kupovali v parfumerii?
Odpovedať
Profilova fotka
Je toho vela, co treba pred svadbou riesit @ericenka223, kazda sme si tym presli alebo si prejdeme. Myslim, ze je potrebne si zachovat chladnu hlavu. Ja som si objednala cez internet, pretoze nemala som fakt cas v nejakej parfumerii stravit pol zivota a odist z tade s hlavou ako melon z tych vsetkych voni :-D :-D
Odpovedať
Ja som to nakoniec nestihla @jannilka. Tak ako som chcela mat parfum cisto na svadobny den, tak som nakoniec na to uplne pozabudla a dala som si ten, co som bezne pouzivala. Mi bolo z toho az do placu. Ale tak co uz. Nie som nadclovek, co som stihla, to som stihla. Co som nestihla si vynahradim teraz. Cize k vianociam si kupim novy parfum :-D Cez internet? A v pohode?
Odpovedať
Profilova fotka
Nevadi, aj to sa stava, ked je toho vela @ericenka223 netreba hlavne nejako robit z toho vedu :-) :-) Ja ta chapem, pred svadbou treba vyriesit milion veci a aj tak casto to nie je uplne dokonale akoby sme si predstavovali, ale aj to je na tom to krasne ;-) Objednavala som cez Notino a pohodicka, nemala som problem s nicim, neviem ine internetove obchody nemam oskusane, cize porovnat to neviem, ale asi ani nejaky iny nepotrebujem zatial skusat :-D :-D Ked z tohto mi to prislo vcas ako malo aj dobre zabalene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako vidim nie som sama, co si rada takto robi radost s novym parfumom 8-) Ja uz dlhsie hladam parfum, ktory by bol ten pravy pre nasu svadbu, ale este som taky nenasla. Uz dvakrat som bola v parfumerii, ale odchadzala som z tade zmatena, nevedela som sa vobec rozpamatat, ktora vona ako vonala, ked ich bolo niekolko, neviem aku vybrat a cas sa mi uz fakt krati :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som si povodne chcela dat taku co pouzivam lebo sa mi velmi paci,,, ale teraz ste ma trosku zneistili ci predsa len by nebolo treba nieco vynimocne :D
Odpovedať
Versace bright crystal - jemná svieža pár rokov uz používam :) aj okolie ju veľmi chváli .. odporúčam objednať cez internet lebo v obchodoch majú neskutočnú prirážku ( napr cez parfums . Sk )
Odpovedať
Profilova fotka
Haha @rosiena to ano, nic si z toho nerob, nie si ani prva a ani posledna, co taka zmatena odchadzala z parfumerky. :-D Specialny parfum pre specialnu prilezitost @kofolka45 8-) Ja si myslim, ze je dobre mat na tuto prilezitost iny parfum, pretoze ten ti potom bude pripominat ten den D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kofolka45 ja nie, ja som vedela, ze na nas svadobny den budem vyberat nejaku inu vonu, nechcem mat taku co bezne pouzivam, ked chodim robit nakupy, ked chodim do prace a podobne. Radsej nech je ina, nech si vzdy pri tej voni spomeniem na nasu lasku :-) @jannilka co lenze ked si to predstavim, ze nic som este nevybrala a uz svadba doslova a dopismena za rohom :-x =-)
Odpovedať
Ja som mala na svadbu Marry me-celkom prijemna vona. Choe chloe je krasna.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozeram, ze ozaj to mas za rohom @rosiena. Sa ani len nenazdas a nastane tvoj den D, tak skus si napriklad aj dnes vedel sadnut za pocitac, pozriet eshop s parfumami, ja som aj vyssie pisala, cez ktory som si ja objednala a skus si nieco najst, aj novinky su tam, tak si podla mna budes vediet vybrat :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@jannilka davam si teda riadne na cas, to ti poviem, normalne som z toho nesvoja uz, ale aspon ze ine veci, uz mam na 100% vybavene zariadene, sadnem si teraz nad to, urobila som si kavicku, tak si to prezriem a snad nieco vyberiem, nemusim sa snad obavat z tade nieco objednat, ci? :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?