Vlastný make up

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spytat na vas nazor na vlastny makeup na svadbe, ci ano, ci nie. Ono viem, ze vela z bab sa nemaluje, pripadne nevlastnia dlhotrvajuce vyrobky a vtedy to je pohodlnejsie a lepsie, zverit sa do ruk profesionalovi. Ale ja mam naozaj milion kadejakych vyrobkov, aj longlasting, kadejake bazy pod ocne tiene, pod makeup, dlhotrvajuce ruze, proste - dovolim si tvrdit, ze minimalne moj makeup by z hladiska vydrze mal byt porovnatelny s profimakeupom. Tiez mi ako vyhoda pridje to, ze kedze budem komplet namalovana vlastnymi vecami, kedykolvek mozem pripadne chyby opravit. Jedine, coho sa obavam, je ako to bude z hladiska stresu. Ci to proste nepadne lepsie sa len u niekoho posadit a neriesit. Poradte, ci ist do toho, pripadne, ci ste to takto riesili vy, lebo pomaly by mi trebalo aj niekoho zarezervovat, ale momentalne sa proste citim, zeby som to zvladla aj ja :)
Odpovedať
ja si myslim, že to už nechaj na odborníka, je to svadobný deň "tvoj deň" tak nech sa už o teba starajú iní a ty oddychuj :) mňa líčila kozmetička a bez stresov,bola som spokojná..Ty sa budeš líčiť ešte dlllho dllllho sama, ale svadobné líčenie môžeš zažiť len raz ;) to je aspon môj názor..uži si ten den :) lebo je to rozhodne "NAJKRAJŠÍ DEŇ V ŽIVOTE :) (teda aspon u mňa bol) .... držím prsty :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja mam v plane sa tiez malovat sama. Som nsa to zvyknuta. Ako nic proti profikokom, ale nechcem skoncit ako cigana :-D. Ja som tip ze ked ma namalajujes o chlp viac uz som zmalovana :-).
Odpovedať
Profilova fotka
@maly_kukolar ja sa budem malovať sama - pre mňa by bol väčší stres zveriť sa niekomu do rúk.... raz som to urobila a radšej som sa namalovala sama.... Tiež mám doma "mraky" rôznej kozmetiky, aj bázy a pod ako píšeš ty.... V kľude sa doma za max. polhodinu namalujem, nikam sa nebudem musieť trepať a ako píšeš, ak sa niečo v priebehu dňa rozmaže a pod., nebude problém si to opraviť....
Odpovedať
Profilova fotka
@maly_kukolar ahoj, je to naozaj vazne rozhodnutie, ak sa pravidelne licis sama a tiez vlastnis kopec pripravkov z dekorativky... licila som uz aj profi vizazistku na jej svadbu, aj kocky, ktore sa licia same a vedia to skvele... pre vizazistku je to vzdy velka vyzva a ovela tazsia praca ako ked treba nalicit zienku, ktora bezne chodi len s make upom a maskarou - tiene len vynimocne... ale myslim si, ze v tvoj velky den su za licenie vizazistkou minimalne dva aspekty: 1. stres pracuje a nikdy nevies, nakolko nervozna naozaj budes... 2. ty by si sa proste mala nechat len rozmaznavat :) urcite ti vsak odporucam skusku, aby si odburala stres, ci to vizazistka zvladne tak, aby si bola spokojna ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa veľmi nemaľujem a aj preto som sa rozhodla na svadbu namaľovať sama. vôbec to neľutujem, sama som najlepšie vedela čo chcem. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som do toho chcela ísť sama, ale na to potrebuješ naozaj kvalitné prípravky, make up musí vydržať celý deň, nesmie sa ti líšiť tvár, každý detail bude na fotkách vidieť, plus mám pocit, že by sa mi v ten deň triasli ruky, tak to asi nechám na niekoho profi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za nazory, chapem aj argumenty proti - mozno zbytocny stres, vydrz,.. len ja mozno by som mala vacsi stres byt namalovana niekym cudzim, ako mnou, kedze ma nikdy nikto iny nemaloval :D dalsia vec je ta, ja som z BA a pokial by som mala svadbu tu, tak by som asi nemala problem niekoho na to najst, su tu desiatky vizazistiek v roznych cenovych hladinach, povacsine maju svoje stranky atd atd..ale svadbu mam na vychode a popravde, doteraz sa mi nepodarilo vypatrat ziadnu vizazistku v tom meste :D a bojim sa (aj ked su to asi len moje predsudky), ze nakoniec to bude i tak len daka hobby vizazistka, co bude mat menej licidiel ako ja :D
Odpovedať
Profilova fotka
@maly_kukolar Tak to máme rovnaký problém, ja som tiež zatiaľ nenašla:(
Odpovedať
Profilova fotka
@maly_kukolar ahoj, ja som napriklad proti. neviem teda, aka si sikovna, a ako zvladas stres. Ja sa napriklad licim, ale len velmi slabo. Ked raz za cas si davam silnejsie licenie, takmer nikdy nespravim ten isty makeup dvakrat. A ked mam trochu vacsi stres, tak poriadne nespim, cize mam opuchnute oci a vyhodi sa mi aj nejaka virazka. Takze ja urcite zverim tuto vec vizazistke :) Ale dam jej svoju kozmetiku, lebo nechcem riskovat nejaku alergicku reakciu a ta moja je dost kvalitna.. no ale keď už sa niekto rozhodne pre tu vizazistku, tak je nesmierne dolezite ist aspon na jednu skusku, najlepsie par dni pred svadbou, lebo co ja viem, tak vizazistky si s dlhsim casovym odstupom velmi nepametaju ake si mala predtym poziadavky..
Odpovedať
@maly_kukolar nuz ja som sa dala nalicit a aj tak som si to doma opravovala sama... a to som bola aj na skuske malujem sa stale, jedine v noci nie tak mam dost praxe a 2x by som uz nesla + mam problematicku plet takze mam vsetko 100x vyskusane a viem co si mozem nacapit na tvar bez toho aby som sa o 2hod nedriapala nechtami vacsina komercnej kozmetiky to nie je
Odpovedať
@maly_kukolar A co sa tak dohodnut s niekym, nech ta namaluje tvojimi malovatkami? Nejaka kamoska, co vie licit? Lebo co ak budes v strese a budu sa ti ruky klepat?
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiež chcem nechať nalíčiť kamoškou - maľovala ma už na bratovu svadbu a bola som veľmi spokojná, takéto veci ju veľmi bavia a kozmetiku mám aj ja aj ona slušnú :-) bude to bez stresu, lebo sa poznáme a viem, že sa bude riadiť tým, čo jej poviem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam tiez kamosku. Bude to taka symbolika. Ucila ma niekedy ako sa licit. Raz ma licila profesionalka na ples,ale mala toho vela a doobedu ma nalicila a aj tak to do vecera ciastocne zislo dole. Inak ma licila dost silno a na svojej svade chcem vyzerat ako ja, len zakryt co treba.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa urcite budem licit sama, viem, co chcem, co sa mi paci a co nechcem :) mam kopec veci a kedze som kozmeticka myslim, ze to zvladnem :) jednoducho pre mna osobne je to prirodzene a ked ty myslis, ze sa sama nalicis lepsie je to tvoj pocit a urob to tak, inak budes nervozna z akejkolvek chyby, a budes si hovorit, ze si mohla sama :) drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@maly_kukolar ja som sa malovala sama, ale mna to velmi bavi. A dva krat, lebo fotenie sme mali v piatok... :-)
Odpovedať
ja si myslim, ze stres taky, aby sa ruky triasli a nevedeli urobit linku urcite nebude - ked ano, tak ani vizazistka to nebude mat lahke, aj keby bola zenbudhistka :) ja som si vsimla, ze mna licenie ako take ukludnuje, zmiernovalo stresy pred skuskami a tak :) skor by ma stresovalo, keby mi to nevychadzalo ako ja chcem a trebalo by prerabat v tom casovom zhone, ale zopar krat nacvicit a nemas problem :) len mozno rada - ked budes skusat, neskonci pri zrkadle, daj sa nafotit, aby si videla, kolko potrebujes nacapkat, aby bolo aj vidiet - blesky robia svoje ;)
Odpovedať
Len pozor na trasenie ruk z nervozity ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?