Vizážistka Silvia Vostinarova alebo Deni Hvorkova?

Ahojte kocky :) Som tu viacmenej nova a potrebovala by som poradit. Neviem sa rozhodnut medzi dvoma vizazistkami a to Silviou Vostinarovou alebo Deni Hvorkovou..Som dost nerozhodna a bojim sa, ze kym sa rozhodnem uz budu mat moj termin svadby zajednany. Poradte mi prosim. Dakujem :)
Odpovedať
Ahoj ja mám Silviu Voštinárovú cez odporúčania známych a ja mám termín až 24.9. budúci rok a už vravela, že mala skoro celý september vybookovaný, ale mala som šťastie :) Rozhodne je mega šikovná, čiže sa teším :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaa222 mam starsiu skusenost aj so silviou a aj s deniskou. v oboch pripadoch som bola velmi spokojna, ale deniska mi viac sadla. prisla ku mne domov aj na skusku a potom aj v den svadby. neviem, ci aj silvia chodi. v case, ked ma malovala a cesala sa chodilo k nej do salonu.
Odpovedať
Dakujem kocky za Vas nazor :) No bojim sa toho, ze uz budu obsadene, aj ked este minuly tyzden mali ten termin volny. No Silvia myslim, ze stale nechodi domov, ale kedze som z Pezinka to nebude az taky problem :) A myslim, ze aj cenovo je dobra...
Odpovedať
pra bajadolce - a aku cenu Ti Silvia povedala? A ste spolu telefonovali ci len cez email?
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaa222 mna na svadbu chystala Deniska a moze len odporucit 😉 make-up vydrzal aj 40stupnove teplo a uces vsetky nastrahy svadobneho dna ☺👍
Odpovedať
Dakujem :) Ste zlate :)
Odpovedať
Cenovo je Silvia bezkonkurenčná a nie nechodí domov, treba ísť tam, ale pre nás baby o okolia je to jedno :)
Odpovedať
Presne tak :) A myslim, ze ta cena je na to co ponukaju ini velmi dobra..
Odpovedať
No ja som chcela Borisa Bordácsa ale ten bol full už rok a pol dopredu a tá cena? Skoro som odpadla. Tam ide ale už o "značku" o jeho meno. Maľoval a česal kamarátku a bola krásna ale ja som nakoniec aj rada že mi ho "vyfúkli" :)
Odpovedať
No jeho cena bola velmi vysoka :) Ale presne uz ide o jeho meno, nakolko jeho meno uz predava :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, vie mi prosim niekto povedat cenu na Deni aj na Silviu, nech sa viem troska zorientovat? Dakujem @katikaa222 @bajadolce
Odpovedať
@hyperzuzik Silvia je 65€ skuska a 65€ svadobny deň kompletka 😊 Deny neviem 😊 ale vraj su cenovo podobne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dievcata su obe skvele, aj Silvia aj Deni, len si svihnite aby nemali obsadene :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam Deni a platim 190e 40e za skusku ucesu aj makeupu a 40e v den svadby + 30e za cestu a ze pride az domov. Aj skuska bola doma. A uz sa tesim na den Svadby... je velmi mila a ochotna .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?