Vizážistka Denis Hvorková

Profilova fotka
Ahojte nevesticky,manzelky.. Velmi rozmyslam,ze si na svadobny den vybavim vizazistku Denis Hvorkovu. Ake s nou mate skusenosti,prosim? Mala by mi robit make-up aj uces.
Odpovedať
Profilova fotka
@mata_ba ja ju budem mat a urcite budem spokojna. :-) skus pozriet napr. album @domika007 - ona ju tiez mala. dominiku som videla nazivo a bola nadherne nalicena a ucesana. vtedy som uz tak nejak vedela, ze chcem denisku aj na moju svadbu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
este aj tieto nevesty ju mali: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/len... http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/pis... http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/pal...
Odpovedať
Profilova fotka
@mata_ba pozri si moj svadobny (prip. aj pripravny )album - bola som nadsena a teda nielen ja ;-) navyse ju poznam uz 8 rokov, licila ma este v TV ako maskerka a vzdy bola moja totalna favoritka spomedzi ostatnych maskerok, preto som si ju vybrala aj na svadbu :-) a este je to aj skvela baba 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
si u nej rezervovana? ja som ju tiez chcela, len na moj termin uz ma nevestu :(
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo @usacek79 dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 ano,ano...uz ju mam zarezervovanu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mata_ba tak to sa máááááááááš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 no uvidime :) ale verim,ze to bude super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mata_ba a vies aky chces uces?
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 pravdepodobne vycesane hore..mam dve predstavy,tak si necham potom poradit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 ozaj,ty si ako dopadla v tom Belanni?uz mas kadernicku?
Odpovedať
Profilova fotka
@mata_ba v belani som zatial nebola, v stredu mam 1 skusku, vo stvrtok konzultaciu a este cakam na jedneho kadernika co odpise, a mam cisla na dalsich. tak uvidim :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ingridka07 no super..tak verim,ze si vyberies :) drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@mata_ba dakujem ti :) duuufam, že niekto schopní sa najde :-)
Odpovedať
aj ja som mala Denisku...je uplne uzasna! mala som i skusku,no nakoniec mi spravila uces a licenie este krajsie :) nechala som to cele na nu a dopadlo to na 1 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babyyy, ste uzasne :-N Je mile, ako tu o mne diskutujete, som prekvapena, stastna az dojata, jezibabky jedny x-) Dakujem vam za to, ale bez vas by to samozrejme nebolo ono. Je mi ctou vas skraslovat a urobit vam vase najdolezitejsie dni vo vasich zivotoch krajsimi, pohodovejsimi a vdaka vyzoru hadam aj stastnejsimi :-D no ostatne je aj tak na vas a vasich partneroch ;-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 ja som povodne mala ist do Belanni, mam to tu kusok od domu, chodievam sa tam strihat aj cesat a ked pojdes k Janke tak myslim ze budes spokojna, ale pytaj si vyslovene Janku ona je podla mna najsikovnejsia ;-) mozes si pozriet album mojej kamaratky hryzula - ju cesala na stuzkovu a myslim ze to je zlozitejsi uces a v pohode, mala to krasne ;-) no a my ostatne sa tesime na denisku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bubatko153 ok dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja ju budem mat a velmi sa tesim :-) Vsetci ju chvalia
Odpovedať
Profilova fotka
inak baby, nechcem vas na to nejako velmi upozornovat, ale "nenushka" je Deniska (komentovala to tu vyssie), takze ju aj takto mozete kontaktovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute, ano aj mna deni licila na svadbu a bola som s vysledkom maximalne spokojna! takze ja ju mozem len a len odporucat! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
deniska, je super. svadobny make up mi vydrzal v podovnom stave 29 hodin!!! a vydrzal by urcite dlhsie, ale uz sa patrilo aj odmalovat. :-D jedine co mi odpadol bol jeden trs mihalnic, ked som spala po svadbe, ale vobec to nebolo vidiet. vlasy detto, ale tie som odsponkovala pred spanim, lebo by som sa asi moc nevyspala. :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@usacek79 Ahoj, pozerala som fotky a ozaj nadherny mejkap i uces. Kolko asi vyjde takato "kompletka" u Deni Hvorkovej? Dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Mna Deniska cesala aj licila, neskutocna sikulka. V noci zo soboty na nedelu som stala pred zrkadlom so strasnou myslienkou, ze keby som spala len na chrbte, ci by make-up nevydrzal aj na dalsi den :-D :-D Bolo mi luto odmalovat sa :-D A musim povedat, ze mam katastrofalne vlasy. Ked si urobim vlnky zehlickou, do hodiny je po nich. Na svadbu som si vybrala uces rozpustene navlnene vlasy. Deniskine vlnky drzali este dalsi den :-) A neni to taka ta ofucana celebrita, ktorej prsi do nosa. Je to uplne normalna baba, skromna a taka do koca aj do voza :-) Oplati sa, budete spokojne, vrelo odporucam! P.S. pred polnocou som bezala na wecko, ze sa prepudrujem, ale nebolo treba, vobec som sa neleskla ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@slnko555 takže ak tomu dobre rozumiem, neodporúčate ju, lebo bola taká seriózna, že Vás upozornila na zrušenie termínu hneď ako sa dozvedela o tom, že z nejakého, predpokladám vážneho dôvodu, nevedela naplniť Vašu objednávku? Takže, keby Vás ťahala za nos až do termínu, to by bolo O.K? Zachovala sa nanajvýš profesionálne a Vám neprináleží dehonestovať ju svojím neodporúčaním, verte, že je tu ďaleko viac adeptiek na kritiku ako je Deni. Prajem pekný deň a trochu triezvejší pohľad na svet :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?