Vizáž Žilina

Ahojte, v auguste máme v Žiline svadbu. Priznám sa,že sa neviem úplne rozhodnúť ohľadom kozmetičky. Najradšej by som bola keby daná slečna alebo pani ponúkala aj česanie....konkrétne riešim 3- všade vychvaľovaná Zlatica Jamborová, TIA, Lucia Hádeková. Máte s nimi niekto skúsenosti? Koľko Vás stálo česanie +účes, koľko skúška. Ak by ste mi vedeli niekto poslať aj fotku, bolo by to super :) Alebo ak máte ešte nejaké iné tipy, tiež budem rada :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikiki2511 Pekný deň, v prípade záujmu o svadobné líčenie, resp. aj spoločenské líčenie pre družičky / svadobné mamy, ponúkam Ti svoje služby. Moje práce si môžeš pozrieť v mojom profile tu na MS alebo na Facebooku (odkaz na stránku v profile). V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
@nikiki2511 a čo tak sa mrknúť na FB, všetky tri tam majú určite svoju prácu. Lucka líči pre Gosh a Tia pre MaxFactor, tak sa treba pozrieť kedy líčia vo Fann-ku, môžeš sa nechať sa nalíčiť a môžeš porovnávať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikiki2511 Zdravím :) ďakujem za pochvalu , no to aby Ste sa objednali čím skôr ;-) ja mám už ako tak voľný len 6.8. , a 13.8., čo sa týka augusta :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?