Vizáž nevesty ŽILINA

Ahojte, chcela by som vás pekne poprosiť :-D , kto vás líčil a česal alebo sa ešte len bude o vás starať v Žiline? Zaujímajú ma nielen známe,ale i menej známe vizážistky či kaderníčky, ktoré vás spravili peknými či už v salóne alebo priamo u vás doma... ĎAKUJEM ;-) x-)
Odpovedať
Ahoj Zlatka Jamborova neolutujes.Kuk fb :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenoocka ja možem tiež odporučiť Zlatku, česala a líčila ma na našu svadbu. A myslím, že aj bez skúšky mi vytvorila na hlave to ako som si to približne predstavovala (približne preto, lebo som jej povedala "nejako takto by som to chcela"). :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mna cesala a licila Zanett Zajacova bola som velmi spokojna
Odpovedať
Dievčatá ďakujem vám :) uvítam aj ďalšie návrhy šikovných rúk zo ZA ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenoocka dobry vecer, ak sa Vam paci moja praca, ozvite sa a dohodneme sa ;) licievam aj v okoli ZA...
Odpovedať
Hovoria vám niečo mená žien zo ZA ako Lucia Hádeková, Mária Kišková či TIA makeup artist, všetky sú na FB a všetky sa mi páčia, prvé dve robia rovnako účes ako aj líčenie...Ak by ste už s nimi niektoré mali skúsenosť podeľte sa s ňou aj mne ;-) ...možno mi to pomôže pri rozhodovaní.... vďaka :-)
Odpovedať
Tia je super, baba do pohody a šikovná :) tú odporúčam aj ja a samozrejme, Zlatku :) @alenoocka
Odpovedať
@malaopicka ďakujem krásne x-) už ťa niekedy Tia líčilia??
Odpovedať
@alenoocka nie, ja by som sa nedala nikomu :-D ale je to známa a lúčmi na prehliadky a aj na bežné príležitosti ako svadba, ples, stužková. Je šikovná, zručná a používa kvalitnú kozmetiku (zǐadne Mary Kay a podobné). Nedávno som ju videla líčiť jednu pani na stužkovú a vyzerala super :)
Odpovedať
to si taká šikovná že sa budeš líčiť sama?? :-D ...jasne páči sa mi jej práca...Čo sa týka kozmetiky, no ja zrovna Mary Kay používam a neviem si vynachváliť a keď ju porovnám s inými predtým tak je to v podstate neporovnateľné, ale od toho tu nie sme ... :-p takže ešte raz vďaka :)
Odpovedať
Lucka Hádeková jednoznačne! Videla som ju v akcii a je neprekonateľná. Môžete prísť aj na líčiacu akciu do Fann (každý mesiac sú líčiace akcie) a tam sa presvedčíte, že inú nechcete.
Odpovedať
@veronikawedstyle naozaj?? :-N Pozriem si tie akcie ďakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@alenoocka prepáč, nevšimla som si odpoveď. Áno, ja mám niekoľko kurzov a profi vybavenie, takže ja sa budem určite líčiť sama. Tia je naozaj šikovná a tým, že líči aj na prehliadky a stále absolvuje školenia, tak je naozaj na vysokej úrovni a používa velmi kvalitné produkty, k tomu je aj veľmi kreatívna. Tak na Mary Kay má každý svoj názor, takže to už je na každom. Ale keby si si vybrala Tiu určite neoľutuješ.
Odpovedať
@malaopicka V pohode :-) Tak to máš bomba, že sa budeš sama líčiť, snáď sa ti nebudú triasť ruky :-p ...Ešte raz ďakujem za infošky o Tii- ona a ešte lucia sú vo finále :-N ...
Odpovedať
@alenoocka mne určite nie, ja nikdy nestresujem :-D tak potom budem sledovať tvoj výber :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?