Vizaz-Bratislava

Ahojte hladam vizazistku,kadernicku na svadbu, neviete o niekom? taku kt by prisla ku mne domov do Ba- Krasnany a nevyoytala by 200az 300 e. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
dobry den, chodim po celom svk... ak sa vam paci moja praca, ozvite sa do spravy ;)
Odpovedať
Odporucam Denisu Fehér, je z Pezinka a ma dobre ceny. Mna licila a cesala na moju svadbu a bola som maximalne spokojna a aj hostia velmi chvalili ;-) .a pride kam sa dohodnete. Je to skvela osobka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte bola by tu volna vizazistka na 25.8.2018 ktora by mi urobila vizaz + vlasy + vlasky dcerke tak, ze do 13,00 hod. musime byt hotove? som z BA, dakujem emoticon))
Odpovedať
Profilova fotka
Keby túto otázku riešil niekto aktuálne, som Vám k dispozícii milé nevestičky :-) doprava vrámci BA 5e, mimo BA (aj Rakúsko+ okolité štáty) mám 025e/ 1km. Prídem kdekoľvek ma potrebujete, od lúky, cez zámok na ktorom je svadba, až po Váš domov. Profesionálne služby, zľavové balíčky pre nevesty a ich najdrahších, empatia, usmernenie, pomoc nech sa jedná o čokoľvek- hoci aj roztrhnuté šaty pri obliekaní. Spolu to zvládneme všetko s úsmevom. Osem rokov skúseností nič nenechá náhode. Profi kozmetika a vedomosti. Základom byť nadčasová, prirodzená a NÁDHEDNÁ ako ešte nikdy v živote! Pozrite si moj profil tu, insta, FB, www. a kľudne mi zavolajte alebo napíšte.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?