Vizáž a make up Martin, September

Poznáte nejakú šikovnú kočku, ktorá aj učeše aj nalíči. A príde za Vami domov, to by bolo najlepšie :) 🌞 V Martine, 23. Septembra
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, som vizážistka a vlasová stylistka, som priamo z Martina. Posielam na ukážku pár foto mojej práce. Ďalšie foto ako aj info ohľadom rezervácie termínu nájdete v mojom profile. Prajem ešte krásny deň, Nicki :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, moju prácu si viete pozrieť na webe. spolupracujem s kaderníčkou s ktorou pracujeme mobilne jasom z DK ona LM. Okrem Oravy a Liptova chodíme aj do MT a ZA Prajem príjemné rípravy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evaustanik určite Evku odporúčam. My sme boli tri a zvládli z nás spraviť krásavice za rekordný čas. Nalíčenie aj vlasy vydržali celú svadbu bez poškodenia a zožali veľký úspech :-)
Odpovedať
Ja som bola v Marci v "Babinci" na Smíchove. Páčilo sa mi, že na jednom mieste mi spravia aj účes aj líčenie aj nechty. Baby sú fakt super. Barborka mi spravila super účes, úplne jednoduchý ako pre vílu- ale vydržal mi až do druhého dňa a teda som účes nešetrila, česala ma ráno o 7:30, prežil cestu do Tatier, slnko v Smokovci, hmlu a vietor a zimu na Lomnickom štíte. Mala som rozpustené a natočené vlasy ale vobec mi vlny nepadli a tak držal naozaj perfektne.Švagrinú česala iná kaderníćka a jej tak vlasy nedržali, padli jej hneď po jej svadobnom obrade a to mala podobný účes. Makeup mi Andrejka spravila tiež super, bola som sa u nej u viac krát líčiť a vždy som dostala komplimenty. S nechtami od Jarky som bola takisto spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
@wiwi28 Jeej si úžastná bolo mi cťou sa o Vás postarať :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?