Svadobný účes a vizáž, okolie Nitry a Nových Zámkov. Poraďte!

Profilova fotka
Ahojte babulky a nevesticky, aj tie buduce! Vie mi niekto dat tip na dobru kadernicku a vizazistku z NR, NZ alebo okolia? Uplne idealne by bolo, keby vedeli prist aj k neveste domov, prip. upravit aj zvysok rodiny, ale nie je podmienka. Poradte mi prosim, s kym mate ake skusenosti :-) A este, ako dlho dopredu si ich asi treba zarezervovat? O cenu nejde(snad to nebude stat 10 000 :-D ) . Dakujem za vsetky tipy a rady! :-)
Odpovedať
1
2
nitra (sice stara tema, ale mozno pomoze) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... novozamcanky ti poradia tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
emjee, dakujem! :-) Len v tom NR fore toho vela nie je a to druhe...dlho som sa tam preklikavala, ale nikde som nenasla odpoved presne na moju otazku....tak som si na mieru stvorila toto forum, dufam, ze sa nehnevas :-) a este raz dakujem :-)
Odpovedať
;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Elenita, este hladas? Mozno by som jednu poznala, musim sa opytat sestrinej kamosky, viem, ze kadernicka bola u nej doma (ta Monika z Komjatic, tusim tak sa vola). Nebola si za nou, vraj pekne cese.
Odpovedať
ahoj elenita. mne vlasy robila kocka z kadernictva z tesca a bola som velmi spokojna. vizazistku som mala tiez jednu kocku ktora prisla kumne domov a spravila nas dve za 500 sk. a bola som velmi spokojna. ak budes chciet poslem ti kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
deini hej, hladam..........ona chodi aj domov??? Ja som o nej praveze pocula, ze cese nadherne, ale ze je strasne povysenecka, vnucuje Ti svoju predstavu a ma aj problem najst na Teba termin, nieto este prist domov......pre istotu sa mozes prosim spytat tej kamosky? ak nahodou aj nie, aj tak dakujem, si zlata :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Spytam sa este jednej, neviem, kto ju cesal, ale fakt krasne, akasi Denisa a mala aj vizazistku, dufam, ze nezabudnem. Opytam sa zajtra. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok, deini, dakujem, tak cakam na spravicky :-) si zlata :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mischela, mozes mi prosim poslat kontakt? Aj ostatne babenky, prosiiim.....este stale hladam :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj elenita, v NZ je jedna kadernicka, kt. vraj celkom pekne cese. "Salon Livia" niekde teraz neviem ci je to na Nábreznej ulici....niekde v tych koncinach. Neviem ci chodi k nevestam, viem, ze kamaratka u nej bola v salone. A v Tvrdosovciach je velmi dobra kozmeticka :) poslem ti kontakt na ne do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Jej livia, dakujem za ohlad, ak budes taka zlata, mozes mi poslat tie kontakty. A Ty mas s niektorou z nich osobnu skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
Mam aj s jednou aj s druhou. Ale nie svadobnu ;-) Zuzana je uzasny clovek - ona ma zvykla licit, ked som sla na svadby. Je velmi sikovna. A u Livii som si zvykla davat robit vlasy na tie spominane svadby. O Livii ti viem len tolko povedat, ze kamaratka, kt. si nechvala robit u nej svadobny uces bola nadmieru spokojna.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jej, dakujem, dostala som IP! Nevies nahodou, oni pridu aj domov?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj elenita,ja som z NR a tiez chodim licit aj priamo domov,kludne aj celu rodinu..ak by si chcela mozem ti poslat nejake fotky mojich liceni...len mi napis tvoju mailovku...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej, mauka, vazne? Moja adresa je guapa@centrum.sk, ocakavam netrpezlivo mailik x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
To neviem elenita, myslim, ze hej. Zuzana chodievala aj domov, ale treba zavolat a spytat sa. Na svadbu kamaratky nas licila vsetky, kt. sme tam boli + aj nevestinu maminu.
Odpovedať
Profilova fotka
Okej, livia, velmi pekne Ti dakujem :-) Mischela, aj Tebe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Este nejaka kadernicka,co pride aj domkov...? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ok, tak poprosim o radu este aj Vas, mam tu takyto problem:Vsetky kadernicky v mojom okoli su uz zajednane. Ta moja dvorna je v irsku :-S. Parkrat som bola u kadernicky v dedine mojho nastavajuceho a vzdy som bola velmi spokojna. problem je len ten, ze je vzdialena asi 40 km. Tak som rozmyslala, ci by nevedela prist k nam (je to navyse jeho sesternica). Problem je ten, ze ona uz cese svokru a svagrine, takze by to nestihala . Ale navrhla mi, ze tam mozem prist o siedmej rano.......(mesiac predtym by mi vyskusala tak 2-3 ucesy). Ale pre mna to znamena, ze by som najneskor o 6:30 musela odchadzat z domu! (navyse, zrejme ma nema kto odviezt, musela by som soferovat sama ). Oplati sa to podla Vas? Sobas je az o stvrtej. Vydrzi vobec dovtedy uces?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
bledulkak • Dnes o 10:28 Ahojte, vie mi niekto prosim poradit nejake dobre kadernictvo, resp. kadernika/kadernicku v Nitre? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte...aj ja by som potrebovala poradit nejaku kadernicku v Nitre... dost surne, kedze svadba je cochvila... :-) najlepsie keby som aj mohla vidiet fotky ucesov co robila, lebo len tak si vybrat kadernicku to mozem aj v "zlatych strankach" ;-) viete ako to myslim...
Odpovedať
ahojte, prihlási sa taká, čo má obrázky svadobných účesov v albume na inšpiráciu??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, som na tom podobne, kto nam poradi dobru kadernicku, co vie cesat ucesy v NR? Dakujem
Odpovedať
Ahoj baby, našla som výborného kaderníka, bola som veľmi spokojná, spravil mi nádherné vlásky a jeho správanie bolo veľmi profesionálne. S cenou som bola tiež veľmi spokojná. Teraz pracuje v zahraničí, ale chodieva pravidelne na Slovensko. Tak ak chcete určite mi napíšte. Konečne po dlhom hľadaní už nemusím :-)
Odpovedať
Ahojte =) tak ak hladate skveleho kadernika tak urcite by ste sa mali popytat v eda salone bud na andrea alebo seana popripade este milana..... uzasny chlapci a velmi sikovny....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, neviete mi poradit dobru kadernicku a vizazistku z NZ a okolie?
Odpovedať
ahojte, ak by niekto zháňal šikovnú kozmetičku (vizážistku) z nitry, viem jednu odporučiť, líčila ma na našu svadbu, promócie. viem dať na ňu aj kontakt, ale ak by niekto chcel, robí v tom salone čo je spojení s kaderníctvom v galérii, neviem ako sa volá salon ale je vedľa lekárni smerom k tescu a volá sa Lenka
Odpovedať
Ja som tiez bola spokojna so salonom Eda. Pani Eda cese krasne.
Odpovedať
Ahojte, odporucam salon sunny day v nitre na braneckeho, robia vsetko vlasy, kozmetika, nechty.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Obnovujem temu, viete mi prosim poradit?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?