Svadobný make-up a účes naraz v PN, TO. Poraďte kde.

Profilova fotka
Ahojte, prešla som všetky strany, ale nenašla som ani jednu podobnú tému. Väčšinou len samotne kaderníčka a zvlášť líčenie. ja by som chcela aby jedno aj druhé robila jedna osoba, elbo nechcem mať okolo seba veľa ľudí, keď už aj tak budem dosť nervózna aj bez toho. Neviete mi poradiť nejakú holku, ktorá by prišla aj domov? budem veľmi vďačná za akýkoľvek kontak. Samozrejme len ak máte dobré skúsenosti... ďakujem. Lokalita Piešťany a Toplčany.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj andrejusa :-) ja ti tiez neporadim jednu osobu, ktora aj dobre maluje a aj cese, ak nikoho nenajdes, tak ti mozem odporucit vizazistku, ktora malovala mna :-) mozes si pozriet fotky, z jej pracou som bola velmi spokojna, ked budes chciet, poslem ti kontakt do IP ;-) mozno uz je aj neskoro zhanat dobru vizazistku aj kadernicku v jednej osobe, ked o mesiac mas svadbu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte baby, súúúúrne potrebujem pomoc. Neviete mi poradiť kaderníčku, ktorá by prišla ku mne domov a máte s ňou dobré skúsenosti, alebo ste o nej počuli len dobré veci? moja mi odriekla a mám 8.8 svadbu. Prosíííííííííííííííííííííííííím
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?