Svadobné líčenie. Aké tiene k stredne červeným šatám?

nepotrebujem znacku len odtien alebo viac odienov ktore zladit
Odpovedať
@alexandra33 podla toho ci chces mat vyrazne licenie alebo nie...Ale asi vyrazne by posobilo trocha ,,vulgarne,, ja by som pouzila nejaku bledu farbu broskynovu, perletove...alebo hnedu...ale zavisi to aj od farby oci...ale nieco jemne by som dala a potom ohranicila ceruzkou..
Odpovedať
Nieco neutralne- bezova, svetla ci tmavsia hneda, pekna by bola aj zlata, prip. jemne ruzova (nie kriklava), mozno nieco s jemne trblietave- vybrat 2 -3 z nich a pekne zladit..
Odpovedať
ahoj alexandra, ak ams cervene saty kt.su same o sebe vyrazne odporucam Ti jemne zvyraznenie oci a pier. oci mozes cierne "dymove" ale nie prilis silnej intenzity ako na vecer,ak to vytienujes bude to mat smrnc a zaroven to nebude posobit vulgarne,do vnut.kutikov oka si taj striebornu,bielu,perlet.ceruzku alebo tien kt.ti oko rozziari. namiesto ciernej mozes pouzit aj odietene sivej kt.pasuje k cervenym satam. neutralna bezova al.ruzova prilis splynie a nema efekt licenia,pokial si dama oblecie cervene saty zrejme je to na spolocensku udalost,to si vyzaduje skor vyraznejsie licenie nez prilis jemne natural look :-). (hnedu,modru a zelenu,fial.a pod. je neodporucam v tomto pripade :-)). na pery si daj urcite natural ceruzku kt.krasne ohranici pery a daj si jemny lesk malinovy,kt.bude sviezi a tiez nebude posobit agresivne. robim vizazistku 10rokov,ak budete potrebovat ktokolvek poradit som tu pre vas mile nevesty :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
v pohode mozes dat aj jemnejsie dymove licenie zladene skor do seda ;-) ale samozrejme zalezi od tvaru oka a farby oci :)
Odpovedať
Ahoj, zaleži od farby oči a celkového vzhladu...ja by som volila bielu do siva, kde môžeš jednym razom medzi linie dve farbieb zamiešat trocha červenej alebo bordovej ale to iba minimum na oživenie...alebo jednoducho by som išla do hnedej farby...určite niečo neutralne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?