Svadobná kaderníčka a vizážistka. Kedy začať hľadať?

Ahojte, neviete mi poradiť v akom predstihu si mám začať hladať vizážistku a kaderníčku? (chcem aby prišla k nám domov). Pár kontaktov mám, len ich musím vyskúšať ktorá je naj :-) Koľko asi stojí kaderníčka a vizážistka v jednom?
Odpovedať
Ahoj Renatka, no ja som to mala lahke - isla som k tej istej kadernicke co k nej chodim uz 5 rokov ;-) Ani na skuske som nebola - verila som jej ze mi spravi dobry uces :-D Tiez ma aj malovala a myslim ze to dopadlo super - kazdy chvalil :-) Makeup a uces 2 krat (fotili sme sa den pred svadbou) ma stal 2 500 Sk ;-)
Odpovedať
pošleš mi kontak to IP? dík...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za dva mesiace hľadania len vizážistky zaplatila v rôznych salónoch okolo 5000 Sk... niekde stojí skúška 300 niekde 1500... takže buď opatrná... radšej sa zver do rúk ľuďom u ktorých si už bola... alebo sa popýtaj v rodine, kto kam chodí a či je spokojný.... tí by ťa predsa neklamali... ;-) Mňa inak líčila nakoiec sesternica a u kaderníčky somm bola tej, čo už chodím pár rokov... je spoľahlivá a vždy i na poslednú chvíľu vykúzlila malé zázraky na tej mojej hlave... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
renattka, poslala som ti kontakt do IP. moja vizazistka prisla ku mne domov, bola super a skuska stoji ca.500 skk. kadernicku som mala nedaleko domu a svadobny uces - skuska + na svadbu bolo dokopi okolo 1200 skk.
Odpovedať
Ahojky a neviete o niečom v okolí Ružomberka, resp. Liptovského Mikuláša?
Odpovedať
lubkamik mohla by si mi prosim ta poslat kontakt a adresu kadernicky? dakujem
Odpovedať
Poslal som IP Renattka ;-)
Odpovedať
a mne??? :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
plys • 22.jan 2007 o 09:51 Neviete poradiť, kde v ba nájdem šikovnú babu ktorá mi urobi účes s príčeskom a kvalitný make- up? - Bratislava
Odpovedať
Ahojte buduce nevesticky i tie co to uz mate za sebou! Co si myslite o kadernicke - vizazistke v jednej osobe, ktora vas pride upravit pred svadbou domov? Mate s tym niekto pozitivne skusenosti a prip. viete poskytnut kontakt? Je lepsie dat prednost nejakemu salonu, kde vas naraz upravia 2,3 profesionalky, kazda v svojom obore? Viete odporucit nieco v ramci BA, kde su kadernicka, vizazistka spolu v jednej "budove"? Vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
ja zháňam dobrú kozmetičku, ak máte obré skúsenosti, dajte odporúčanie do IP :-) Dik.
Odpovedať
čaute babenky, ja zháňam dobrú kozmetičku v Trnavskom okrese.nepoznáte niekto?Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
v sobotu idem na ples, hľadala som kontakt na vizážistku Alenu Schulzovú, tú zo zmenárne...ona aj líči, aj češe, tak sme sa dohodli, že v sobotu poobede príde ku mne domov, takže už nemusím niekde inde lietať za kaderníčkou.... bola strašne zlatá, ochotná, zhovorčivá, tak som zvedavá na výsledok.... a dokopy ma to vyjde na 3.000,- líčenie aj česanie čo je celkom dobrá cena, myslím....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Vychodne SVK cez IP poradim kde sa nalicit, upravit vlasky,kozmeticku,nechtovy dizajn,odporucim fotografa/kameramana a dj 8-)
Odpovedať
ahojte kočky, nepoznáte niekoho z TT, kto dokáže urobiť pekný účes i líčenie? termín sa mi blíži a neviem nájsť osobu alebo kaderníctvo kde robia i vizáž i účes. Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, i ked vidim, ze tato tema velmi nezije, predsa skusim stastie - baby neviete mi poradit nejaku dobru vizazistku z okolia Ruzomberka alebo z Popradu? Dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?