Striekanie bronzu. Koľko by ste zaplatili?

Profilova fotka
ahoj kocky, prestudovala som si nieco o striekani bronzu .vyzera to super a ja zacinam rozmyslat nad tym ze by som si mozno otvorila salon kde by som ten bronz striekala.ale najprv si potrebujem zistit ci su ludia ochotni zaplatit za opalenie sumu okolo 800 sk.je to troska vela ale ked sa to tak vezme,hlavne pre alergicky a kocky so znamienkami je to super riesenie.a najma pre nevesticky,kazda z nas chce vyzerat krasne v svadobny den.preto vas prosim aby ste mi dali vediet ci by ste suntan vyuzili,ak by bola ta moznost.odporucana cena za cele telo je 800 sk,ale kedze sama som buduca nevesta a viem kolko vydavkov svadba prinasa,rada by som urobila zvlastnu cenu pre nevesty a ich druzicky ci maminy :-) za reakcie vopred dakujem otilia
Odpovedať
1
2
8
otilik, chod do toho,myslim, ze takych firiem je este na nasom trhu malo a je to fajn. Vyskusala som to pred svadbou, jenorazovo dala 600Sk (len od prs hore) a vyzerala som dobre. Ak by som to chcela dosihanut solarkom, urcite by som za to dala vyse 1000Sk a trvalo by to niekolko navstev. A toto je bezbecne!
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka kattum za podporu,tiez si myslim ze je to super :)
Odpovedať
Profilova fotka
otilik, ja si tiez myslim ze to ma sancu, hlavne ze to nesposobuje rakovinu ako solarko. u nas sa to este en rozbieha, treba vytvorit konkurenciu a kto zacne skor ma vasciu sancu vybudovat si dobre meno GOOD LUCK ;-)
Odpovedať
Ahoj Otilik, a mozes vysvetlit o co presne sa jedna?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lentilka,ide o samoopalovaci prostriedok,ktory sa rozprasuje niecim ako pistol.urobi to taku jemnucku hmlu a tym ta celu nastriekaju.v momente to vyschne a cele to trva 4 min. najviac. hned po aplikacii si tmavsia ale uplne sa to prejavi po 6 hodinach.a vyzera to super.po takych 4-5 dnoch to treba zopakovat.a a najlepsie je sa potom opalovat aj na slnku,vydrzi to ovela dlhsie
Odpovedať
Profilova fotka
Otilik,podla toho kde to chces mat.Na tomto fore som zistila,ze Blava je "svadobnymi" cenami dost velka vynimka v porovnani so zvyskom Slovenska,ja zijem v zahranici a som doslova sokovana tam,co tu baby vydavajuce sa v nasom hlavnom meste pisu.Netusim,kolko to stoji napr.na vychode,ale ak to nechces v Blave (vidim,ze svadba bude v KE),zisti ceny skor v tom zvysku.Inak-super napad,drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj liska,salon planujem otvorit v ke.je tu uz jeden salon kt. suntan ponuka,pytaju za to 800 sk.bavila som sa s panom z firmy kt. to priniesli na slov.tak z ich strany sa odporuca pytat 800 sk za sedenie.ja som teraz v usa,tu je to dost velky hit,plati sa okolo 20 dolarov za cele telo.ale jednu vec som sa tu naucila a to je robit rozne ceny pre rozne prilezitosti.a ako som uz pisala pre nevesty a druzicky popr. maminy by som rada urobila nejaku specialnu cenu ;-) tesim sa na dalsie nazory :-) piste kocky hocico vas napadne,dost mi to pomoze sa rozhodnut .vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Otilik, drzim palce, mozno si to pridem dat k Tebe robit :-D Ale vazne, uvazujem o tom ist na to k Rezeske, uvidim, aka budem po lete... Konkurencia je dobra vec ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
rezeska to uz robi???nasla som to v inom salone.no nic to ,ja budem lacnejsia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Otilik a vo ZV a okolí niečo podobné neplánuješ? Vždy sa mi zdá, že BA a okolie majú väčšie možnosti ako toto okolie...aj keď zasa nechcem uraziť, cenovo je ZV a okolie prístupnejšie možno aj pre BA :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Otilik, ja by som to urcite isla vyskusat, solarium je skodlive, opalovanie na slnku sa nie vzdy podari (nenajde sa cas, ked sa najde tak prave slnko nesvieti) Ja by som mala len jednu taku otazocku, či sa od toho nešpinia potom svadobne šaty? Myslim, ze som to čítala už aj tu na fore, ze ked sa trosku spotis, ale ze aj tak ked sa optries o bielu latku, spôsobi to neplechu :-|
Odpovedať
U nás to robia za 500,- sk . Ale počula som, že nie každý sa v tom cíti dobre, vraj je to lepkavé a človeku v tom môže byť horko. No za 500,- sa človek môže aj v solárku opáliť a vydrží to dlhšie, nie? To či sa ti oplatí si otvárať salón, to ti asi neporadím, sama sa musíš rozhodnúť, či sa to oplatí.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dievcata, mate niektora osobnu skusenost o vhodnosti vyuzitia tejto metody aj na svadobny den? ake to vlastne je a kde to robia, zaujima ma oblast bratislavy trnavy a okolia. 8-)
Odpovedať
Zopar kociek to tu malo aj v ten svadobny den a pochvalovali si. Ja som to bola skusat niekedy v zime a uz nikdy viac - lepkave, zliezave, spinave a vyhodene peniaze... ale tvar bola uplne super...
Odpovedať
myslim, ze pisete o tomto http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ja som mala super skusenost. Ziadne lepkave, konecne prirodzene opalenie :-) Isla by som znovu.
Odpovedať
v Bratislave som platila 400 Sk do pol pasa, 1000 Sk stalo cele telo. otilik vela stastia :-)
Odpovedať
lepkave to je tych 6 hodin po akcii (do prveho osprchovania) No myslim stoji za ten pocit, ze potom si pëkan sneda. Najlepsie je ist na to vecer, vyspat sa v starsom pyzame a rano sa osprsit, aby si ten lepkavy pocit prespala.
Odpovedať
Profilova fotka
Kattum a nemala si potom flakate svadobne saty od toho? myslim, ze si pisala, ze si bola na takejto sprche pred svadbou...
Odpovedať
Profilova fotka
Jasné, pre krásu treba niečo vytrpieť, no nie? :-D Aj ja by som šla uvidíme...zatiaľ mi stačí klasika opálenie, ale byť taká "čokoládka" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj vsetci,tesim sa ze pisete :-) takze prvych 6 hodin to trocha spini ale da sa to vyprat,po tych 6 hod sa treba osprchovat a odvtedy to uz nespini.takze ziadne flakate sv. saty nehrozia. inak ja pouzivam samoopal. kremy,vyzera to na tele super ale lezie mi na nervy sa s tym babrat,rozotierat to a potom cakat hodinu kym na seba nieco obleciem.velmi ma nadchla moznost opalenie nastriekat,jednak to clovek nemusi vtierat a tiez je to suche takmer okamzite a hlavne ,cele telo trva tak 5 min najviac(ze vraj 4 min :-) ).
Odpovedať
no, ze by to vobec nezaspinilo saty aj po sprchovani... :-| ;-) ale len zvnutra, tam kde sa suchali o telo, takze len ramienka, ale nic vidno nebolo....a podprsenka isla v pohode vyprat :-) ved pozrite foto ....inak som vzdy bledsia nez moj drahy myslim, ze tu je to pekne vidno http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a tu mi vidno do vystrihu ;-) tam saticky spinave neboli ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
dnes mi uz konecne dosli ceny,takze uz to zacina mat jasnejsiu podobu.je to velka investicia a velmi sa bojim ze to vybuchne.no ale risk je zisk ;-) takze tu je nova otazka pre vas :-) : nie je take lahke najst pekne priestory plus upravit ich na salon.takze boli by ste ochotne ist nie do salonu ale napr. do rodinneho domu kde by bola miestnost upravena na striekanie?samozrejme wc,kupelna k dispozicii,taktiez ciste nove uteraky ;-) ,ciapka na vlasy,vsetko co ma este napadne :-) a tiez zacvicena osoba(napr.: ja a planujem na skolenie vziat aj mamu kt. to prevezme po mnne,kedze ja nasledujem draheho po celom kam ho poslu ).a k tomu prisposobene ceny :-D predpokladam nieco oklo polovicnej v kozm. salone. pliis dajte mi vediet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by to nebolo daleko od mesta a nekomplikovane na najdenie(pretoze predpokladam,ze to budu vyuzivat aj klientky z nie velmi vzdialenych miest a dedin,kde take nieco nie je),mne by urcite neprekazalo,ze je to v dome,prave naopak,posobi to komornejsie a osobnejsie.Ja osobne inklinujem k takym mensim "zastrcenym" (ale samozrejme cistym a vkusnym) priestorom(kadernictvo,manikura,kozmetika,svadobny salon),vyvolavaju vo mne dojem intimnosti a pocit rodinnej atmosfery.Urcite to neplati vzdy a vsade,ale proste moj nazor:rodinny dom je v poriadku. :-)
Odpovedať
Suhlasim s Liskou, sama by som to nenapisala lepsie...
Odpovedať
Profilova fotka
zebri :-)
Odpovedať
:-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dve hrdlicky :-) vdaka za podporu.inak s tym domom som chcela iba zo zaciatku ,a tak neoficialne,kym nenajdem vhodne priestory.ale kedze vas to celkom nadchlo rozmyslam nad priestormi v myslave,v nejakom domceku urobit salon.myslite si ze by bol pre ludi problem dojst do myslavy(ak to neoznate tak je to mestska cast pod kvp,takych 15 min autobusom z centra,autom tak 5 min.) ale ako tak pozeram tak vy dve asi kosice nepoznate vobec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ale ano,ja poznam.Som z Vranova a v KE som nejaky ten cas aj pracovala,inak som tam stale,ked som na Slovensku a potrebujem nieco pekne kupit...No,poviem ti,myslava je prave to,co som myslela tym nie daleko a nekomplikovane najditelne :-( Predstavujem si,ze sa dotrepem busom z Vranova a potom mam este cestovat niekam kvoli 5 minutam...uprimne-radsej by som zvolila nieco v meste(aj ked drahsie),kde potom mozem ostat na nakupy,ved zase nepridem do KE len kvoli tomu opaleniu.Ber do uvahy aj to,ze pre mnohe to bude len jednorazova "akcia" pred svadbou,tam na tych par stoviek velmi nepozerame,ak je nieco pohodlnejsie... asi som ta tentoraz velmi nepovzbudila :-|
Odpovedať
Profilova fotka
zabudla som-ale pre kosicanky to aj tak moze byt zaujimave,nie je to az tak daleko a mnohe urcite byvaju v okoli,tak v pohode,ja sa vyjadrujem za "celpolne" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som Kosicanka, ale asi by sa mi tiez velmi nechcelo trepat at do Myslavy :-S Ja osobne by som ten salon urobila v centre niekde v bocnych ulickach... Najlepsie niekde blizko kadernictva, kozmetiky a inych zenskych salonov... Zeny to maju rady vsetko pokope :-) A skor sa o tom dozvedia, vytazis z klientely inych salonov. Paci sa mi, ako ma salon moj ´buduci svagor - ma profesionalny kadernicky salon a hned vedla je obycajne kadernictvo, manikura, pedikura a kozmetika a este aj predaj kozmetiky... Myslim, ze je to super. Zena tam pride ostrihat sa, ale dobre jej urobi hned aj kozmetika a manikura a keby sa pri tom este aj bleskovo opalila... :-D
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?