Správny parfém

Ahojte. Potrebujem poradit spravny parfem na svadbu. Privela skusenosti s parfemami nemam, mama bola alergik astmatik. Doteraz som vyskusala Mochino Funny a teraz mam Calvin Clein In 2 U. Pri oboch ich necitim ani ja ani okolie. Hladam prijemnu omamnu zensku zmyslnu romanticku vonu, ktoru budem citit ja a aj okolie. Dakujem za vase tipy.
Odpovedať
@andielka ahoj :-) skus salvatore ferragamo incanto shine, alebo CK euphoria blossom,to su moje naj! Su na leto ako stvorene! Ale ked behnes do kvalitnej predajne, baby tam ti poradia :-) ja mam s nimi len dobru skusenost. Isto si ale nekupuj na 1.x,daj si streknut na ruku a pockaj,ako sa vona na tebe rozvinie pocas dna,u kazdeho je to ine..Skus si vypytat vzorku :-) Trosku by som bola opatrna s tym, ze ty ju na sebe necitis..moze sa stat, ze ti bude vadit.. A este jedna rada - nekupuj si cez net,nie vzdy ti pride taka kvalitna, ako by si kupila v znackovej predajni,uz sa mi to stalo :-( radsej si priplat a potom sa ti to 2x vrati! Vela stastia,nech vyberes tu spravnu! ;-)
Odpovedať
Ahoj, skús chloe chloe, nádherná vôňa, okedy som jú skúsila prvýkrát, už som ju nevymenila :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andielka ja milujem od BVLGARI omnia amethyste, nadherna jemna zenska zmyselna ;-)
Odpovedať
Na výber správnej vône je potrebný predovšetkým čas. Doporučujem zájsť do parfumérie viackrát s tým, že na papierik si poproste vyskúšať nejaké 3-4 vône a dve z toho nech Vám nastriekajú na zápästie. Vy si takto vyskúšate ako vôňa reaguje s vašim PH a teplotou tela. Ideálne je vtedy ísť von sa prejsť. V parfumériách je dojem celkovo skreslený pretože v ovzduší sa drží mnoho predošlých vôní. Ak si tieto vône necháte pôsobiť do nasledujúceho dňa tak zistíte ktorá vôňa Vám lepšie sadla, ktorá dlhšie vydržala a či Vám z niektorej vône nie je nepríjemne. LANVIN – Merry me! už samotným názvom navodzuje svadobnú atmosféru GUCCI – Premiere luxusná vôňa, ktorá je nie tuctová a zahalí Vás do voňavého závoja BVLGARI –Omnia Crystalline jemná vôňa s prímesou sviežich citrusov TRUSSARDI – My name netypická ženská vôňa s jemným sladom vanilky BOSS –Jour pour femme vôňa ktorá Vás zaháji do slnečného svitu výnimočného dňa Pri výbere vône myslite aj na druhých. Voľte skôr decentnejšie vône ako tie výrazné pretože osoby s ktorými budete tancovať môžu výraznejšiu vôňu zle vnímať. Tu skutočne platí, že menej je niekedy viac. A ešte jedna rada na záver: určite sa nedajte zlákať lacnejšou ponukou na internete, pretože ak by Vám prišlo niečo v inej kvalite ako čakáte – bude to znamenať pre Vás zbytočný predsvadobný stres naviac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?