Solárium alebo opaľovací nástrek pred svadbou?

Ahojte dievčatá potrebujem poradiť :) rada by som išla pred svadbou do solárka len problém je V tom že mám na krku po operácii keloidnu jazvu :( je to síce už takmer rok ale teplo mi stále nerobí dobre :( skúšali ste už niekto ten opaľovací nastrek či ako sa to správne volá?? Nezide mi to na šaty keď sa budem potiť??
Odpovedať
No tak ja byt na tvojom mieste by som neriskovala so solarkom, kedze si po operacii. A co sa tyka opalovacieho nastreku, to som este neskusala, ale skusala som samoopalovaci krem a nedopadlo to dobre, som bola cela flakata. Bolo to neprirodzene, neviem mozno som si ho zle natrela ale nikdy viac som ho uz neskusala radsej :-)
Odpovedať
skus st tropez samoopalovaciu penu.. ta je super nebudes flakata (potrebujes aj taku rukavicu na to) a mozes to kupit na ASOSe
Odpovedať
@aandrejjka a ta pena kolko vydrzi na tele, ci ked sa zmyjes sa to tiez umyje? Ja som to este neskusala. Ja napriklad nemozem chodit do solarka kvoli znamienkam :-| .A onii predavaju rukavicu s tou penou spolu alebo zvlast?
Odpovedať
Ahoj skus na stranke Samoopalovacisvet,FakeBake,ten nerobi flaky su tam rozne produkty.Pozri
Odpovedať
@alesssia dajme tomu 4 dni.. postupne to bledne cize ked si to das den pred na druhy den to je najsilnejsie..
Odpovedať
http://www.samoopalovacisvet.sk/fake-...
Odpovedať
aha a po kolko tak idu take spreje? kde by som ho mohla kupit, da sa aj cez internet ci v drogerii? Asi by som ho vyskusal, len by bolo co najskor aby som vedela ako zaposobi na moju pokozku. a na satach neostanu potom flaky?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?