Solárium

Viete mi prosím povedať ako to funguje v solárku? Nikdy som tam nebola, opaľovanie extra nemusím, ale nechcem byť na svadbe biela. Ako dlho, ako často? Čo si so sebou vziať? Ďakujem za všetky rady a názory.
Odpovedať
Profilova fotka
ako sa opaľuješ normálne v lete? do červena? do hneda? Akej farby máš vlasy? prirodzene.. potom ti poradím :)
Odpovedať
pred svadbou si to najprv si to vyskúšaj, lebo na každú to pôsobí inak, vlastná skúsenosť je najlepšia, pretože nikto ti na základe tvojho fototypu nezaručí naozajstný výsledok, nerob pokusy na poslednú chvíľu @macinkat
Odpovedať
ja sa vydržím opaľovať max.2 hodiny v lete naraz, ale keď sa nakrémujem tak je to skôr do hneda, vlasy mám hnedé
Odpovedať
Profilova fotka
@macinkat ahoj, celkom strucna charakteristika fototypov pleti je tu http://www.body-line.sk/solarium/ aj dobre strucne rady...ja som napr nieco medzi typom 2 a 3 a prvu navstevu solaria (ked som v nom nebola dlhe obdobie napr aj tristvrte roka) si davam 5 minut a potom sa radim s pracovnikmi solaria ako si to mozem pridavat...ale najdlhsie som tam tusim bola 10 minut a to po uz som koncila "opalovaci cyklus"...a vzdy tam chodim tak max. mesiac a pol az dva...chodim iba prilezitostne ak potrebujem byt hnedsia na vselijake akcie...
Odpovedať
Profilova fotka
@macinkat podla mojich skusenosti ti v solariu vzdy poradia ;) radsej skusaj pomaly... a hlavne: dbaj na ochranu pokozky - v dobrom solariu ti isto predaju opalovacie mliecko priamo urcene do solaria, ktore ta ochrani pred pigmentovymi skvrnami a podobnymi neprijemnostami ;)
Odpovedať
@petrana01 @zazka23 @janaloksikova vďaka za rady
Odpovedať
A kolko vydrzi take opalenie zo solaria?Lebo aj ja potrebujem navstivit solarko lebo nechcem byt bleda na svadbe...Ja som mala v plane ist asi mesiac pred svadbou ale tiez pojdem po prvy krat.Tak sa celkom aj tesim uz len kvoli tomu,ze vzdy mam problem si opalit nohy.
Odpovedať
Mozem ist do solaria z piersingom v nose?
Odpovedať
@perlycka mozes :)
Odpovedať
Lebo som citala,ze ziaden kov...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?