Solárium alebo samoopalovací krém? Poraďte

Ahojte, nevesty. Chcela by som mať na svadbe pekné opálenie. Už som to myslím aj spomýnala, sm strašne bledá a ťažko sa opálim. Tie čo máte skúsenosti poradťe prosím. čo je lepšie? Ísť do soláriam pár týždňov prd svadbou alebo to vyriešiť samoopalovacími prípravkami. Kedy s čím začať? Ako postupovať?
Odpovedať
1
2
8
Už takáto téma tu niekde je, skús pohľadať. Ja odporúčam nástrek. ;-)
Odpovedať
ericca, ja uz opalenie vobec neriesim...tiez som bleda, necham to tak prirodzene, namedenim s i vlasky, co mazvyrazni (teraz mam tiez, len uz vymytu farbu :-) ) aty budu vo farbe sampagne, takzeto tiez snad trocha zvyrazni... jateda solarium ani kremyriesit nebudem, tiez ma velmi neopali, alenecham to na slniecko :-)
Odpovedať
luko ja mám biele šaty a dosť tmavé hnedé vlasy, čo iba zvýrazní, že som bledá. lenka3 tak asi som zle hladala.
Odpovedať
Pozri si fórum krása a téma je samoopaľovací krém , sprej? Je to hneď na prvej strane. Posledný príspevok bol daný 11.1.
Odpovedať
tak o tej viem, ale tam sa hovorí len o samoopalovacom. ja by som sa rada dozvedela čo je lepšie, či solárium alebo samoopalovací. ktoré riešenie má aké výhody a nevýhody.
Odpovedať
No, kazdopadne, samoopalovaci krem ta vyjde lacnejsie ako solarko ;-) Riziko je, ze si ho nenanesies spravne a zostanes flakata, v horsom pripade zlta.. :-| Ja osobne samoopalovacie kremy nepouzivam, ale oblubila som si tie telove mlieka so samoopalovacim kremom. Za 3-4 dni ma pokozka jemne opaleny vzhlad, nie je to nic prehnane, ale vyzera to tak "zdravo".. :-) Ked tak by som na tvojom mieste skusila mozno tuto variantu.
Odpovedať
tak to telové mlieko so samoopalovacím je lákavejšie než aby som bola na svadbe žltá :-D
Odpovedať
Ved prave..ja si myslim, ze menej je niekedy viac.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
s tým mlieko s miernym samoopalovacím účinkom mám len dobré skúsenosti, tiež som veľmi bledá, priam až priesvitná, a toto mi urobilo jemné a hlavne prirodzené opálenie :-) ale aj pri tom treba dávať pozor na fľaky, a poriadne rozotierať, ale je to jednoznačne jednoduchšie ako klasický samoopalovák :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja som bledula, a dnes ked som si skúšala šaty, tak mi kočka v salone spomínala, že sa robí aj " nástrek cukrom" , či čo, a že to urobí opálenie na týždeň, počuli ste už tom?????? dakujem za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ak sa rozhodnes pre solarium tak to musis aspon mesiac pred dva tri krat do tyzdna aby si videla efekt, a ak si velmi bleda mozno aj dlhsie.dost penazi. ked sa v lete lahko opalis tak potom aj v solariu. kremy su dobre ak potrebujes byt hneda len na jednu prilezitost a nie dlhodobo. ked sa natries den predtym dva krat tak budes pekne hneda a nebudes flakata. flakatiet zacnes az po par dnoch ked sa zacnes lupat. odporucam samoopalovak garnier ambre solair s marhlovymi vytazkami, stoji do300 Sk. j ja budem chodit do solarka a mozno si dam aj samoopalovak, aspon sa nebudem bat potom na dovolenke ze sa spalim, uz budem mat zaklad
Odpovedať
Profilova fotka
ericca rozhodne solarko..sice to vyjde trochu do penazi, ale si opalena rovnomerne, farba ti drzi a aj vydrzi..ja som si ten nastrek dala minule leto a nikdy viac..hrozne nieco, som bola ako dalmatinec, flaky na tele aj obleceni :-S *
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj, skus tieto temy: ;-) :-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ja urcite solarko :-) a to mesiac pred svadbou, samozrejme pomaly ale 3 krat do tyz. volim radsej investovat a byt opalena rovnomerne ako flakato ;-) a myslim ze solarko neuskodi ak to bude s mierou 8-)
Odpovedať
ja pouzivam sprey od Loreal paris sublime bronze automatic na tvar a dekolt....je to jemne opalenie... a mam aj telove mlieko so samoopal. cremom a ten jednoznacne zacnem pouzivat, solarko je drahe...a ja tam uz nevydrzim lezat 15-20 minut.... :-S to uz neni pre mna.... ;-)
Odpovedať
ďakujem vám za názory. ešte by som sa chcela spýtať koľko sa platí za solárium na minútu?
Odpovedať
ericca, to je roznorode zalezi od kazdeho mesta i typu solaria, lezate, stojate, turbo, kazde ma inu intenzitu, zacinas pri mensom pocte minut, v bratislave kde obcas zajdem chodievam ja napr. do turba (lezate) a tam je minuta cca 16 korun, co je v podstate dost ked si to poratas, ale su aj lacnejsie, napr. stojate je tu este silnejsie a vychadza cca 12 korun (ale mne sa tam tak dlho stat napr. nechce), ale asi mali novsie trubice a tak ma to silnejsie aj chytilo
Odpovedať
Ahoj Ericca a ostatne bledulky ;-) ja patrim tiez k tym bledsim, a tak som sa rozhodla aj teraz pouzivat telove mlieko zo samoopal. zloskou, pouzivam Niveu a som s nou velmi spokojna. Nemam sice telo biele, ale iba tak jemne opalene a to sa mi natom paci. Pouzivam to ja na tva, nastastie s toho nic nemam. Ja sa vydavam az na jesen, tak ako Labudka, tak skor budem riesit prirozdenou cestou - a to slniecko a vitamin E, aby som ostala hneducka aj v septembri, popripade to doladim tiez tymto telovym mlieckom. Osobne by som do solarka nesla, je to drahe, nehygienicke a este k tomu tpohvie ake s toho budes mat nasledky... a to nehovorim o rakovine, co je pri slnku ovela vacsie riziko... Daj potom vediet ako sa rozhodnes... Ja tiez budem mat biele saty a vlasky mam medeno-cervene s melirom, tak sa pomalicky zvyraznujem uz teraz...
Odpovedať
Profilova fotka
to fakt musim v solarku na slovenku byt 16 minut?????...v anglicku som chodila na 6 minut, stojate solarka a aj tych 6 minut som tam mala problem vydrzat...preboha, to nemyslite vazne baby... :-S v GB som za hodinovu permanetku ala 30 libier...ja chcem zacat 3 mesiace pred svadbou, pomalicky 2x do tyzdna...no ale ked ma jedna navsteva bude stat 250 korun, tak si to rozmyslim... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ellavienna, na slovensku mi kazdy povedal, ze by si mala zacat od piatich minut pri prvej navsteve..potom 10..15..a tak dalej az po tridsat!!..ja som si "odstala" 10 minut a to uz som si myslela, ze si sadnem :-D :-D *ale ked som potom bola na 15 min. v tom leziacom, tak to bolo super..lezis si..je ti teplo ;-) * mna stala minuta 12.-..ale to naozaj zalezi od solarka*
Odpovedať
Profilova fotka
hadanka: to u vas je take drahe solarko? Akosi privela sa mi zda. U nas v KE som drahsie nez 12,- /min nevidela. dashenka: az po 30 min? No ja by som tam odpadla..Ja som chodila na vertikalne-stojate na 10 min a uz mi bolo vela..A co som citala tak maximalny cas u nas davaju do 15tich minut viac uz nemozu.Uz sa nepamatam ale asi to bolo Turbo solarko. A baby co sa tyka samoopalovacich tak velmi som ich nepouzivala ale ked uz tak mi flaky ostali.Este ked som na strednu skolu chodila ma blbo v meste opalilo a nemohla som zobrat saty na ramienka do skoly tak som sa predtym natrela mliekom a tie flaky co mi ostali.Nechcite vidiet a k tomu pokozku som mala dohneda a po tom mlieku som mala zvysok oranzhovy. Vtedy som si povedala ze mlieko nikdy. To radsej sem tam do solarka zajdem viem ze je to skodlive ale ked clovek len sem tam zajde predsa to nieje take ako ked tam chodi vkuse kazdy druhy den. Sorry za dlhy rozpis 8-)
Odpovedať
Lenkica a to si si ako rozotierala, ked si mala flaky??? Ja sa s mliekom samoopal. natieram stale a flaky vobec nemam
Odpovedať
caute kocky.. ja by som rozhodne samoopalovaci krem neodporucala.. ak si ho nenanesiete dobre,nielenze mozete ostat "zlte",ale aj to strasne nepekne vyzera.. solarko je omnoho lepsie a aj dlhsie vydrzi.. ;-)
Odpovedať
ja som jednoznacne za solarko. nie je to sice nic moc pre pokozku ale takto vynimocne raz za zivot urcite posluzi lepsie ako samoopalovaci krem.
Odpovedať
Profilova fotka
kotenko: no neviem ako..to bolo asi pred styroma rokmi..a neviem ci to bolo samoopalovacie mlieko alebo krem..uz si fakt nespomeniem..ale ked tebe to pomaha tak potom je to v pohode...o to to mas lepsie ked to dobre vyzera a nerobi to flaky...aspon to mas lacnejsie nez davat peniaze za solarko a chodit na udrziavanie ;-)
Odpovedať
Ahojte baby, ja som jednoznacne za solarko. Minuly rok som chodila cca mesiac - 6 tyzdnov, maximalne som bola na 10 minut a vysledok bol super. Ja teda neviem ako to robia tie, ktore po samoopalovacom kreme flaky nemaju, klobuk dolu. A obavala by som sa toho, ze ked sa nahodou spotim, tak tie flaky budu este aj na satach. Takze si myslim, ze nejake tie minutyk v solarku este nikomu neublizili a ze vysledny efekt je podstatne krajsi ako krem. A co sa tyka financii, ked si spocitate ostatne polozky, tak solarko je oproti tomu zanedbatelna cast. Ale to je len moj nazor. A mimochodom, ja som chodila do solarka v BA, minuta stoji 14 sk - vertikalne a viac ako 10 minut som nepotrebovala (a to tiez nepatrim k ziadnym tmavokozim). Maju tam nove trubice a ucinok je fakt viditelny. A ked si kupite permanentku, tak je to este lacnejsie. A co sa hygieny tyka: ved sa to po kazdom pouziti dezinfikuje a v "stojatom" solarku sa predsa nicoho nedotykas a na nohy si mozes dat nejake slapky.
Odpovedať
ahojte ja nemozem chodit do solarka, tak by som chcela vyskusat nastrek, mate s tym skusenosti??? kolko pred svadbou si to treba dat urobit a kolko to vydrzi???
Odpovedať
Adnil, ved ten krem si poriadne rozotriem a babrem sa s tym aj pol hodky a pri poteni sa mi nestalo, ze by siel dolu ten krem, ved je to iba jemnucke a ani flaky mi to nerobi na obleceni... ale proti gustu ziaden disputat
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja co som bola v solarku, tak hned ako niekto skoncil, tak to teta isla vydenzifikovat, skor vas dovnutra ani nepustila..takze podla mna je tam s hygienou vsetko ok.. =-)
Odpovedať
Kotenko jasne, mas pravdu. Ale mne sa to proste nikdy nepodarilo, zrejme som bola malo trpezliva. Ale aj tak si myslim, ze kazdemu vyhovuje ine a kazdy si musi sam najst pre neho to naj. Ako som povedala, mne vyhovovalo solarko a teda pred svadbou budem urcite chodit do solarka. Vsetko ma pre a proti. Dufam len, ze sa nebudem supat, lebo vraj aj to sa stava. Mne sa to este nestalo, ale zakon schvalnosti existuje.
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?