Samoopaľovacie mlieko Garnier. Pomôže?

Čaute kočky, dnes som si kúpila toto samoopaľovacie mlieko, pretože som sa nechcene opálila podľa krátkeho rukáva na tričku a chcem sa silou - mocou vyhnúť solárku :-S tak by som bola rada za každý váš názor, či mám s tým samoopalovákom šancu alebo mi bude treba to solárko ]-( díky moc :-D
Odpovedať
tak ja som pouzivala chvilu Garnier ziarivu plet a bola som mierne tmavsia, ale az po dlhsom pouzivani - vyse tyzdna, no opalenie od slnka to rozhodne nevynahradi, bolo to take slabe.
Odpovedať
rora ... myslela som si to, no nič skúsim, čo to urobí, lebo 12. septembra ideme na svadbu a som sa tak nechcene opálila :-( uvidím, ako to dopadne a keď nič moc, tak budem musieť podstúpiť to solárko ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Baby. chcem sa spytat, co mi odporucate viac, solarko alebo samoopalovacie kremy. svadbu mam 17. oktobra a sediet na slnku je pre mna utrpenie a hlavne nemam na to cas. solarku mi neodporucaju, lebo mam velmi svetlu pokozku a hovoria mi, ze budem potom cervene.
Odpovedať
no tak ja by som so solarkom neexperimentovala, predsa len ak by to zle dopadlo, tak by dlhsie trvalo nez by sa ti pokozka dala zas do normalu. cisto samoopalovacie kremy mozu dopadnut tiez ako katastrofa :-N oranzove mapy na kozi veru nie su bohvieco :-| skorej som za telove mlieka s miernym samoopalovacim ucinkom, ale neodporucam niveu summer beauty... z mojej skusenosti. 2 dni som bola pekne hneda ale potom.... |-| som vyzerala ako keby mam nejaku koznu chorobu :-N
Odpovedať
beruska - prepac, sklamem ta... je to len skoda penazi...hmm... urobi ti akoby len nadych na pokozke... ale ziadna vyhra, treba sa pozriet na nieco kvalitnejsie a cenovo drahsie ;-)
Odpovedať
mosotko - pozri diskusiu Solarko ... tam je vsetko popisane + info co potrebujes ;-)
Odpovedať
radlinka ... ďakujem...myslela som si, že mi to s tým samoopalovákom nevyjde...rozmýšľala som aj nad nástrikom....ale len tej časti, ktorá je biela :-D zajtra sa na to idem popýtať do salónu...máte s tým nejaké skúsenosti? ;-)
Odpovedať
berus - myslis s nastrekom ? ano, dobre ti to spravia tam, kde to vedia a su nato odbornici, aby ti nezostali flaky...musia to vediet aj spravne nastriekat ;-) vsak vyskusaj, inak zabera aj dobry samoopalovaci krem, mlieko, emulzia ci gel... len si treba najst co najlepsiu znacku a nesetrit na kvalite a to nieco aj stoji :-D
Odpovedať
radlinka ...dnes som sa bola spýtať na ten nástrek, dekolt stojí len okolo 10 euro, ale kozmetička mi doporučila solárko, pretože ak sa potíš, nástrek sa zmýva a bola by som veľmi nerada, keby som na svadbe púšťala farbu 8-) tak budem chodiť do toho solárka, no čo narobím ;-)
Odpovedať
berus - podla mna tyzden pred svadbou staci nastrek, ono sa to postupne zmyva, ale zostava ti krasna farba... takze vydrzi to dva tyzdne... pozri temu Solarko tu na MS, tam je vsetko napisane ;-)
Odpovedať
holky,vyzkoušela jsem přes všechny námitky nástřik a je to super! špatně se opaluji a do solárka bych nikdy nešla.Sice 1. den jsem byla jako černoška a můj přítel mě skoro nepoznal,ale dnes,2. den je to ok a za měsíc půjdu naostro:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?