Salón Xoxo v Bratislave a moja zlá skúsenosť

Ahojte, rada by som sa s vami podelila o moju skusenost so salonom xoxo v Ba pri poluse. Keďže sa mi blíži termín svadby, a domov pôjdem uz len na svadbu, hľadala som v BA nejakú kozmetičku, ktorá by mi vyčistila pleť. Nechala som si poradiť, kolegyna mi odporučila xoxo pri poluse, ze su tam sikovne baby. Kozmetička mi tam povedala, ze mam celkom dobru plet, ze staci chodit na cistenie tak raz za 3-4 mesiace, ze plet nie je velmi zanesena.... Baby, v zivote som nezazila vacsiu bolest pri cisteni pleti (a snad ani pri vrtani zubu) ako pod jej rukami. Normalne som mala opuchnute oci od slzenia... Po skončení mi dala make-up, puder, takze som poriadne nevidela stav pleti, vyzerala OK. Ked som sa doma odlicila, tak som mala bolestivé červene flaky, ale sak hovorim si, že to je normalne, ze to prejde, ze uz som dlho nebola na cisteni, ze si uz asi nepamatam ako to bolí.... . Uz je to týžden po čístení a na pleti mám ešte stále hnedé chrastičky - asi 15 krásnych kúskov po celom ksichte...fakt mám obavy, aby mi tam neostali jazvy :-( :-( :-( . A to som mala v úmysle, dať si u nich spraviť aj gélové nechty....určite fakt tento salon neodporucam.... a modlim sa, aby mi neostali jazvy na tvari :-( :-(
Odpovedať
No krasa, najprv ti rozrype tvar a potom ti na nu nakyda tonu makeupu.... Hroza. Hlavne sirit negativnu reklamu dalej. Na gelove nechty mam kontakt na salon, kde mne robili nechty na svadbu a bola som spokojna a kam chodim uz druhy rok, ak by si mala zaujem, poslem do posty.
Odpovedať
Profilova fotka
ja chodím na kozmetiku na Dlhé Diely - Biva - a som maximálne spokojná. Bola som v piatok, dala mi ešte aj takú ampulku na rýchle hojenie a dnes už nemám na tvári skoro nič. Týždeň a pol pred svadbou idem ešte raz na čistenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@orgovan tak to je teda strasneee - mne keby toto spravili, tak ich tak asi zbijem... ja mam na cistenie pleti najuzasnejsiu kozmeticku na svete - robi v petrzalke na ambroseho - kedysi pracovala v ustave lekarskej kozmetiky, takze vie co a ako... ma jednu zasadu, ze plet sa ma po napareni cistit max 10-15 minut a co sa nestihne sa docisti neskor - samozrejme ze ti neurobi len napr jednu stranu - osetri celu plet - to co je akutne. A na zaver pouziva bio laser - urychli to hojenie po cisteni. Ja som bola na cisteni v pondelok pred svadbou a v sobotu som mala plet uplne nadhernu.
Odpovedať
Profilova fotka
to uz je na obchodnu inspekciu, sak predavaju nieco co ti uskodilo... drzim palce nech sa to zahoji :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@orgovan to mi pripomina mna pred cca 10 rokmi, moja prva navsteva kozmeticky, na Grosslingovej v BA, mali tam napisane, ze "lekarska kozmetika" a dopadla som podobne ako ty :-( asi 14 dni som sa z toho dostavala... na dlhu dobu ma to odradilo od akychkolvek kozmetickych pokusov :-| teraz chodim do salonu v hoteli Chopin, pouzivaju Sothys kozmetiku, som velmi spokojna
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj orgovan, to mi je luto, ked citam Tvoje opisy predsvadobnych dni. Mozno by som Ti chcela z vlastnej skusenosti poradit - ked Ti davala make up, sla si zrejme este niekam, preto ho zvolila. Mna objednava kozmeticka na vecer, aby som uz make up nepouzila. Ked si ho po cisteni aj tak dam, lebo este idem medzi ludi, hojenie trva dlhsie. Skus biolampu a to kedykolvek, urychli prekrvenie a hojenie. Co sa tyka XOXO salonu, bola som na vlasoch a velmi si pochvalujem (lebo som alergik). Boli mili a pytali sa vhodne otazky. Aj ja som teda mala par x take zapaly, ale uz viem preco a co robit. Tak nech svadba dobre dopadne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?