Robila vám vizáž Soňa Kunová z Bratislavy?

Ahojte, máte niekto skúsenosť so svadobným účesom a makeupom od Soni Kunovej? Dakujem moc
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som u nej bola na skuske, make-up bol velmi pekny, uces tiez, len bola podla mna dost pomala (stravila som tam tri hodiny). Make-up sa mi trosinku rozmazal po par hodinach (maskara), uces drzal.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Sonicku ako kolegynu mozem uprimne odporucit, je to profik a mila osoba. Odovzdavam jej kontakt, ked chce niekto odporucit sikovneho vizazistu ai vsetky nevesty boli nadmieru spokojne. Ma krasnu pracu, preto vrelo odporucam. Vzdy je vsetko o ludoch a komunikacii. Tak ako ja a moja praca nemusi kazdemu sadnut, nemusi ani jej. Ale prave o tom su skusky, ze sa hlada to prave, my vas vidime svojimi ocami, nie vasimi. A kedze na skuske je to dlhsi cas co su ludia spolu, treba komunikovat a skusat moznosti, treba aj po nej odsledovat ako mejkap vydrzi kym sa neodlicite. Ak by nieco nebolo v poriadku, tak na svadbe to treba povedat vopred a chybe sa da predist. Takto to tu vyznie, z tych par odporucani, ze by ste ju neodporucili. Ja pravy opak, kedze Sonicka robi svoju pracu dlhe roky, a jej rukami preslo velke mnozstvo spokojnych klientiek. Zial nie vsetky sem pisu referencie.
Odpovedať
Sonicka ma licila a bola som velmi spokojna, jej pracu pochvalili aj ostatni :-) Okrem sikovnosti chvalim aj jej pristup, je velmi mila. v svadobny den,ked ma nevesta same stresy je fajn, si chvilku posediet a zrelaxovat:) Preto Sonicku Kunovu vrelo odporucam
Odpovedať
Vsetky zdravim, ja tiez mozem len odporucit, Sonka licila aj moju sestru na jej svadbu, vyzerala super, aj mna, a tolko poklon za uces a licenie som nedostala este nikdy /ja viem, neveste sa do oci nehovoria nemile veci, ale vela pozitivnych komentov sa ku mne dostalo aj z druhej ruky - kde uz na nejaku pripadnu pretvarku dovod nebol/ :) Moj - teraz uz manzel, ktory nema rad preexponovane licenia, ked ma videl, tak hned povedal ze ANO ANO ANO!!! :D A hlavne - naozaj je strasne prijmne, ked pocas svadobneho stresu je niekto pri vas velmi pokojny a mily :) Soni, drzim palce! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja vrelo odporucam. Sona Kunova ma moj den urobila stastnou. Citila som sa skvelo. Okrem mna sa u nej malovali aj dalsie 2 baby a vsetky sme zozali uspech. Make-up vydrzal az do skoreho rana. Je to velky profesional, detailista, clovek s velkym srdcom. Pocas celeho licenia mala chladnu hlavu a vysledok .... Vsetky zeny ticho zavideli aka som krasna :-D
Odpovedať
Ja musim Sonu odporucit, aj ked ako pisala ninusz, licenie trvalo dost dlho. Ale tak za to si mozem tak trosku aj sama, kedze som nebola pred tym na skuske. Make up bol nadherny a presne splnila to, co som od nej chcela a uces jendznacne bezkonkurencny. Kazdy bol v uzase z toho aka som vraj nadherna :D (viem, ze samochvala smrdi, ale tiez som sa nevedela odlepit od zrkadla, lebo vysedok bol naozaj waw...). Keby sa idem este raz licit, tak s kludom k nej, len by som si na to nechala viac casu, alebo by som sa nenechal ukecat, nch pridem k nej, pretoze potom sme mali trosku casovy sklz.... Ale aj napriek tomu ju vrelo odporucam.
Odpovedať
Ja len mozem tiez vrelo odporucit Sonicku. Mne robila uces aj ma licila. Makeup mi vydrzal aj na druhy den a uces drzal az do konca svadby. Sonicke som ukazala par fotiek ako mi ma spravit ten uces, musim povedat ze ho spravila este dokonalejsie nez som chcela. O make-upe ani nehovorim, bolo to dokonale. Je to velmi sikovna a strasne zlata baba. Urcite by som k nej sla znova keby som potrebovala dokonaly makeup a uces. Velka vdaka Soni a som strasne rada ze som si prave vybrala teba. Si spravila ten moj den dokonalym.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Mne tiez Sonka robila make up a uces a bola som velmi spokojna, casovo to bolo vsetko tak, ako sme sa dohodli, ziadne stresy..je to velmi mila osobka, prijemny a kludny pristup, nemozem sa na nic stazovat.. Urcite odporucam :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, ozivujem temu, prosim ake mate skusenosti, odporucili by ste mi sonu alebo radsej luciu freundovu? vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mňa robila nedávno - 4.5. - účes a vizáž. bola som úplne spokojná. je to profesionálka. hovorila, že mala aj negatívne recenzie tu, aj mi povedala prečo. bez ohľadu na to, jej práca je skvelá a ja by som k nej išla zas :) moja sestra, keď ma uvidela povedala, že ma takú krásnu nikdy predtým nevidela. čo viac dodať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gubiko a kolko to cele stalo? Nemam ani len predstavu o cene. Diky za info.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ja som u nej absolvovala skusku a som velmi spokojna. Sice som tam stravila dost vela casu ale stalo to za to a beriem to ako plus,ze sa mi venovala viac ako sme boli povodne dohodnute a nepozerala nervozne na hodiny... Dokonca moja mama u nej absolvovala aj celkovu premenu vizaze a bola som uzasnuta ako dokaze premenit aj zenu v rokoch nie len mlade a krasne zienky. Okrem toho,ze ju krasne nalicila a ocesala, tiez ju aj odfotila a urobila vizualizacie ucesov a dala jej aj manual na licenie oka. Som bola prekvapena aka je multifunkcna. To dievca ma naozaj talent.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?