Predlžovanie vlasov, umelé mihalnice a gelové nechty v Nových Zámkoch. Poraďte!

ahojte baby, neviete kde v NZ robia predlzovanie vlasov, umele mihalnice a gelove nechty za prijatelne ceny? dakujem :)
Odpovedať
ahoj a kedy mas svadbu?
Odpovedať
ja nemam ziadnu svadbu,len by som si rada dala spravit tieto 3 veci :) a tu na mojasvadba je vas dost vela bab tak predpokladam, ze aj vela rad :)
Odpovedať
Myslela som, ze sa budes vydavat :-) ze to chces kvoli tomu,skusenost s tym nemam, lebo ja ked som nosievala gelace, robili mi ich vzdy v NR, si priamo z NZ?
Odpovedať
mam cislo na vizazistku, mozno umele mihalnice aj ona robi
Odpovedať
ano, som priamo z nz :) a chcela by som nejaku sikovnu babu z nz,aby som nemusela nikam cestovat
Odpovedať
verim ti, pockaj idem ti pisat tie cisla a mozes na ne zavolat a informovat sa
Odpovedať
idme ti posat normalnu postu
Odpovedať
dakujem za cisielka si zlata :) ak by ste niekto este mali nejake kontakty poprosim hodit do posty :) dakujem
Odpovedať
daj mi potom vediet, co si zistila
Odpovedať
oki dam :) sice moj priatel pozna jednu babu v galante kde by mi vedeli tie nechty spravit a hadam aj mihalnice a je tam aj kadernictvo tak mozno vsetko na jednom mieste som zvedava co mi on pozistuje,kedze by to islo po znamosti tak hadam aj prijatelne ceny :) len tie vlasy este nie som rozhodnuta,mam dlhe blond vlasy skoro po pas,tak som len rozmyslala trochu zahustit a mozno hodit do toho nejake vlasky inej farby nech to nie je fadne:) len sa mi to zda dost velka palka za vlasy je to dost drahe a neviem ci mi to neposkodi moje povodne vlasy...a niekedy v najblizsej dobe idem skusit aj tie crest pasiky na zubky konecne, mam to doma od minuleho roka :)
Odpovedať
Profilova fotka
chrystal - skus sa pozriet do tejto temy: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... - Nevesty NZ a okolie alebo sa sksu zapojit do tejto temy, kt. sa prilis neuchytila http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... - vizazistka NZ
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahoj!!Aj ja som z Nových Zámkov, teraz sa vydávala moja najlepšia kamarátka, a dala som si urobit aj umelé mihalnice, aj nechty v salone Harmónia v NZ, za nechty som platila 21 eur, a za mihalnice 8.30. Bola som velmi spokojná, mám ich uz 3 tyzdne, a stále my drzia.To je vedla Irishu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?