Potenie rúk a nôh a svadba v lete - rady a tipy?

Ahojte nevestičky, mám možno takú nezvyčajnú otázočku...strašne sa mi potia ruky a mohy...posledné 2-3 týždne sa tp zhoršilo a som z toho na nervy....Svadba bude v lete - co je ešte horšie.... Nemáte nejaké typy a rady? Prípadne nemá nejaká z vas electro antiperspirant??? Na predaj alebo požičanie.... Čítala som,že je to jediná účinná metóda.... Len cenovo dosť náročná.. a teraz pred svadbou nemam 500eur len tak na vyhodenie :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Moze byt stitna zlaza. Tiez som mala take potenie ruky i nohy tak potom som sla po doktoroch nakoniec nemam take vazny stav tak musim brat lieky na stitnu zlazu a uz je mi lepsie a nepoti sa nohy i ruky. Radsej chod ku obvodnemu a ti poradi co mas robit. Netreba sa bat. Ved to v pohode len treba ist po doktoroch, aby sa ti viac nezhorsilo stav. Alebo moze byt strach zo svadby. Drzim palce ;-) Prajem skore uzdravenie :-)
Odpovedať
ahoj simkaa, skus driclor - je to antiperspirant, ktory pomaha znizovat nadmerne potenie v podpazusi, aj na rukach a nohach. kupis ho v lekarni a stoji cca 15 € :)
Odpovedať
Driclor - utekaj hned to lekarne...
Odpovedať
Profilova fotka
fu neviem ci driclor nato zaberie, kamaratke moc nepomohol
Odpovedať
Profilova fotka
Mne zabral aspon trosku
Odpovedať
podla mna chod k doktorovi aby ti spravil nejake vysetrenie
Odpovedať
Ahojky, tiež mám skúsenosť s driclorom a mne pomáhal :) ale ak je to veľmi rapídne zhoršenie pre istotu navštív lekára ;-)
Odpovedať
Ďakujem dievčatá, hneď v piatok ho skusim kúpiť. Snáď zaberie :-)
Odpovedať
driclor musis aplikovat na noc, kedze je mozne sfarbenie oblecenia, odporuca sa dat si nejaku staru pyzamu... takisto necakaj ze po prvej aplikacii prestanes sa potit, musis ho pouzit aspon trikat a potom aplikaciu zopakovat tak za dva tyzdne... pokial toto dodrzis, nie je mozne aby neucinkoval... + este neaplikuj driclor na oholenu pokozku, ok?
Odpovedať
@anezocka1001 si zlata:-) 👌 dakujem za pokyny ;-)
Odpovedať
Len prosím - nepodstupuj žiadnu "nepotrebnú" operáciu len kvôli tomu, že je to blbý pocit, keď si niekde v spoločnosti ľudí - môže to dopadnúť ešte horšie - rodinná skúsenosť ...
Odpovedať
Profilova fotka
mojej sestre velmi pomahal ocot. Dala si do lavora vodu, do toho ocot a macala si v tom nohy a dlane. Asi by som najprv skusilo to. Driclor je strasne svinstvo
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gabika7 ani nestraš s operáciou :-D toho sa bojim ako čert kríža :-)
Odpovedať
@ekyna ďakujem, určite skusim :-)
Odpovedať
Môžem len potvrdiť, že driclor je svinstvo prvej triedy !!! Tiež som ho istú dobu používala, ale keď som sa dočítala aké je tam zloženie a čo všetko to môže spôsobiť, hneď som s tým prestala. Aj keď v dnešnej dobe asi nie je nič bezpečné. A mňa osobne driclor veľmi štípal a pálil - a podotýkam, že som si ho neaplikovala na oholenú pokožku.
Odpovedať
Profilova fotka
@dadinka5 súhlasím s tebou, veru je a riadne
Odpovedať
Ja som si ho raz skusila dat a tiez ma strasne stipal, nedalo sa to az vydrzat
Odpovedať
sesternica sa potila odmalicka, cele dlane mokre, chodidla rovnako. Musela ist v 18-tich na operaciu, kde jej "priskrtili" potne zlazy. u teba to ale moze byt skor iny problem, ked si to nemala odmalicka :-) hormony asi, pripadne vnutorny nepokoj, stres
Odpovedať
@dadinka5 pretože až ťa začne štípať, máš nežiadúcu reakciu a máš ho vysadiť - to si tam neprečítala? neporadila si sa s lekárnikom ako na to? áno, driclor obsahom je dosť humus, ale len adstringečné zložky môžu ju zbaviť tak nadmerného potenia - a to je jedine driclor... ok, tak môže vyskúšať aj niečo iné - trebárs šalviový čajíček a o 15 rokov pravidelného pitia sa možno to nežiadúce potenie prestane prejavovať... alebo nech vyskúša čosi iné hm.. bioderma antiperspirant, vichy antiperspirant - to je tiež fajn ale tak dvojnásobne preplatíš... @simkka19 prosim ta, ocot si nedavaj - nechapem ako si moze niekto kyselinu ocotvu (2% roztok) aplikovat na telo... a btw. na nohy existuje aj pedik deo - taky zasyp, tiez velmi vhodny :)
Odpovedať
Profilova fotka
fuu ocot?? tak to si predstavit neviem, vsak to aj zapacha strasne
Odpovedať
Jaaajajajahaaj dievenky teraz som zneistena :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vsak vyskusaj a uvidis ci ti to pomoze
Odpovedať
@simkka19 tak ja som farmaceut - takze radila som ako odbornik, ale nechavam to na tebe :)
Odpovedať
@anezocka1001 zajtra si to skočím kúpiť...budem postupovať podľa návodu, a ak by to strašne štípalo alebo nerobilo dobre, tak to prestanem používať :)
Odpovedať
netreba hned operaciu, velmi ucina jej aj aplikacia botoxu lokalne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?