Poraďte tipy na parfém pre svadobný deň

Milé nevestičky poradili by ste mi nejaký parfémik na môj deň D.Používam Dior Miss Cherry a Chanel Mademoiselle , ale rada by som si kúpila iný parfémik:-) svadbu máme v romantickom štýle :-) ďakujem za každý tip :-p
Odpovedať
Profilova fotka
nemala by si striedat parfemy... mala by byt pre teba typicka jedna vona ta ktora ti sedi najelpsie ;-) ako sa vravi najskor vojde jemna vona damy a potom kazdy vie koho moze ocakavat.... :-)
Odpovedať
@radus37 Ahoj :-) ja by som tiež neriskovala mať na sebe v deň D prvý krát nový parfém... Mohol by ti vadiť, resp. aj tvojmu okoliu a znepríjemniť ti to. Ja som skôr za jemné nevtieravé vône, môj naj je CK euphoria blossom :-) Príjemný je aj DaG light blue...
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf ja 10 rokov pouzivam light blue a nemenila by som.
Odpovedať
ja mám teraz tri, ktore striedam...ale na svadbu isto Trussardi My name ;-)
Odpovedať
@smea mne sa tiež veľmi páči, moja mamina ho používa hádam od vtedy, ako sa dostal na trh :-)
Odpovedať
novy nevyskusany parfem na svadbu nie - budes ho velmi citit, moze ta boliet hlava z neho, nic prijemne, radsej nieco oskusane a overene
Odpovedať
ďakujem Vám krásne za rady, zostanem asi pri tých svojích :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@radus37 ja si dam urcite DKNY Be Delicious nakolko tato vona vzdy pripomina drahemu nase zaciatky :-) uz dlhsie pouzivam Chloe ale viem ze ked si dam DKNY bude mat usmev na tvari a je to moja srdcovka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat v den D si intense od armaniho, mam ho vyskusany, obom sa nam paci ale nepouzivam ho zatial ;) teraz mam reveal od CK ale ten sa mi na svadbu nehodi, ta vona je strasne..hm..prisna :D
Odpovedať
Já např. používám CHANEL CHANCE, je sice poněkud drahá, ale miluji ji. Dá se používat jak v zimě tak i v létě, není těžká právě naopak, nevtíravá...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám Lanvin- Miracle.....zo všetkých čo som skúšala sa mi najviac páčil ten :-)
Odpovedať
ja som mala lanvin marry me - moj oblubeny, a ten nazov je uplne vystizny :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lilielka to je tiež jeden z mojich NAJ
Odpovedať
Myslím, že by to mala byť vôňa, na ktorú si aspoň zvyknutá, aby ťa náhodu z novej nezačala bolieť hlava. Ja som chcela svoju obľúbenú Chanel Chance, nakoniec som bola trochu v zhone a strekla som sa prvým, čo mi prišlo pod ruku (Fame by Lady Gaga)
Odpovedať
Profilova fotka
Versace - Bright Crystal alebo J´adore od Diora sú TOP ;-)
Odpovedať
taká čo ti najviac pasuje ... ja by som inak nešpekulovala ... baby majú pravdu, že to chce dačo overené odskúšané ... ja momentálne striedam voňačky z oriflame ale moje srdce prahne po CK - One ... tak si ho hádam doprajem a bude aj na svadbe :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
čo hovoríte na Chanel No. 5 na svadbu, ktorá bude na jeseň?
Odpovedať
Profilova fotka
@relaxx11 myslim ze by mohla byt, pokial ti vyhovuje
Odpovedať
Profilova fotka
moja oblubena je mochino:-)
Odpovedať
@lauranka je to tazka vona a skor pre starsie zeny, ale viem co od nej mozem ocakavat a existuje aj jej lahsia verzia na leto. ta je este lepsia ako parfum no.5
Odpovedať
Chanel 5 je vyborny
Odpovedať
Profilova fotka
je vela krasnych voni, ja mam rada tiez mochino :-)
Odpovedať
Žienky poraďte mi parfém, ktorý dlho vydrží. Aspoň niekoľko hodín. Preferujem sladké vône.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
baby ake parfemy vacsinou preferujete? Overene znacky alebo radi aj experimentujete s takymi ktore este az tak nepoznate? Rada by som si kupila nejaky novy, ale uz naozaj neviem aky. Poradite?
Odpovedať
Profilova fotka
@sonicina Ake su tvoje poziadavky? co ti pekne vonia? nejaka oblubena zlozka v parfeme? v akej cenovej relacii sa pohybujeme?
Odpovedať
Profilova fotka
@danielita25 Sladky a dlho drziaci - Lancome La Vie est Belle :) Podobna sorta je aj novy Bvlgari - Goldea - tu mam na sebe dnes ja, od rana od 8 a stale citit.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonicina rada aj experimentujem s takymi ktore este nepoznam. Dost casto si objednavam parfemy a skusam. Uz som bola viac krat aj sklamana ale zase na druhej strane niektore ma milo prekvapili a jednu znacku som si oblubila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir moje poziadavky su snad iba to aby parfem vonal skor sladko, zboznujem sladke vone:-) A v cenovej relacii by som bola rada tak do 30 €, aj ked neviem ci taky lacny niekde zozeniem @fankis a aka to je znacka, prosim ta?
Odpovedať
Profilova fotka
@sonicina myslim si, ze ti ta znacka nebude nic hovorit, ale skus si pozriet na internete, uniq sa vola. Aspon mne sa dost pacia tie vone ktore oni predavavaju a fajn je ze nie su drahe a su tam este aj nejake zlavy. Skus pozriet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby :-) sice uz nezhanam parfem na den D, kedze ten moj uz mam za sebou, ale tak ma napadlo ze sem skusim napisat a zistit ci by ste mi vedeli poradit. Chcela by som si kupit nejaky sviezi parfem na leto, hm? Dakujem ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?