Poraďte kvalitnú kozmetiku

Ahojte baby, viete mi poradiť nejakú kvalitnú kozmetiku? Odolnú proti zotretiu aj slzám?
Odpovedať
1
2
Co konkretne? Mejkap, maskaru, ceruzku na oci...?
Odpovedať
Všetko. Ako sa poznám tak preplačem celý obrad. Či vôbec existujú šminky ktoré to vydržia..
Odpovedať
@nika_steniatko tak vacsina vodeodolnych spiral by to mala zvladnut :-) a linku dolnu si teda radsej nedavaj :-)
Odpovedať
tak dolnú linku určite nie.. to by dopadlo moc zle :-D neviem či si mám dávať make up, veď keď budem smrkať celý čas tak to nemá šancu vydržať.. bude moc divné ak budem mať nalíčené len oči?
Odpovedať
@nika_steniatko urcite ti odporucam licenie s mary kay kozmetiikou . rada poradim napis
Odpovedať
Ďakujem za rady :-) no vidím to tak že pôjdem bez make-upu a nalíčim si len oči :-) ziza.. jj, Mary Kay poznám, asi sa budem líčiť s ňou.. ibaže by som natrafila na niečo ešte lepšie
Odpovedať
@nika_steniatko Ninuš nemusíš sa báť použiť makeup a púder, ak ho zafixuješ Fixačným sprejom, ver, že vydrží :) alebo Fixační gel pod make-up :) pod tiene fixačný krém pod očný makeup... do kabellky obrúsky na stiahnutie mastnoty, ktoré okamžite odstránia mastnotu a lesk, aj cez make-up bez toho aby ho rozmazali. Skús skontaktovať svoju poradkynku, niečo určite vymyslíte :) alebo ti kľudne pomôžem aj ja :) a Čo ty na to? :)
Odpovedať
@rybkaveron fixačný gel mám otestovaný.. ten nie je dosť odolný, ale tak skúsim ešte ten sprej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pokojne si daj makeup, ale proste si ho vezmi aj so sebou a obcas si odskoc na wecko si ho obnovit... ;-)
Odpovedať
Ja mam osvedceny makeup ktory dlho vydrzi Max Factor FaceFinity, a na pery by som ti rozhodne odporucala, ak ich chces mat namalovane aby to vydrzalo, vodeodolne licidlo, Max Factor ma take tiez, vola sa LipFinity ale maju to aj ine znacky (nezlezie to, musi sa do odlicovat pripravkom na vodeodolnu kozmetiku). Pripadne skus nejaku vyssiu kategoriu z parfumerie, mne odporucali Dior, ale ja som sa nakoniec nemalovala sama a som rada, lebo by ma tie licidla strasne vela vysli. Make-up treba vyberat k typu pleti a hladat taky co by mal dlho vydrzat, dnes to maju aj take znacky ako je Rimmel alebo Dermacol, ale musis vyskusat. Ten Dermacol by mohol byt fajn, videla som ze ho predavaju aj v jednom baleni spolu z bazou. Puder potrebujes minimalne kvoli fotkam, staci aj transparentny, len aby si sa neleskla. Mascaru pouzi radsej vodeodolnu z nejakej kvalitnej znacky, tam uz sa moc neda pomylit, skor vyskusaj ktora sa ti paci. To uz asi mas odhad, tak si najdi podobnu ako je tvoja oblubena, ale vodeodolnu. MaxFactor ma aj vodeodolne ceruzky na oci, ak som si dobre vsimla (ja to velmi nepouzivam, linky robim tienmi).
Odpovedať
@sugarfree999 to práve nechcem.. chcem si užiť svadbu a nemyslieť na to že sa mi zase zotrel make-up :-) @kazunomiya vďaka za radu.. to som netušila že existuje vodeodolná vec na pery inak objavila som také že BB cream a nezotiera sa to tak strašne ako make-up.. takže si dám asi iba ten krém.. no a fixačný sprej pre istotu
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nika_steniatko BB cream vraj velmi nematuje, mohlo by sa ti stat, ze sa budes lesknut (ja som ho nikdy nepouzivala, docitala som sa v jednej vizazistickej poradni - http://ona.idnes.cz/poradna-vizazistk... tam najdes viac tipov co a ako a ma tam aj vyslovene temu ze svadobne licenie)
Odpovedať
@nika_steniatko dokonca tych vodeodolnych veci je viac typov uz. To co myslim, je taka dvojfazova vec, jedno je farba a ta je taka sucha, cez nu sa dava potom este balzam (mas to spolu v jednom baleni). Nevyhodou je ze je to fakt take suchsie na perach a treba si na to davat ten balzam. Ale videla som tusim od Rimmel take ako keby pero, tiez vodeodolne na pery. Neskusala som tak neviem ake to je, ale pri tej cene by som si to mozno aj skusila kupit.
Odpovedať
@kazunomiya keď sa pôjdeme fotiť tak si dám púder.. alebo mám také zmatňovacie obrúsky či jak sa to volá..
Odpovedať
@nika_steniatko hej, tie su vraj dobre :) tak vyskusaj.. ved niekedy si to vyskusaj najprv ako to cele bude fungovat a vyzerat a ci to vydrzi a pripadne urobis zmeny :)
Odpovedať
@kazunomiya jj.. už som začala skúšať :-)
Odpovedať
@nika_steniatko ja také skúšanie mám strašne rada.. .mňa to na tých svadobných prípravách najviac bavilo :-) Užívaj si to :-)
Odpovedať
@kazunomiya mňa najviac baví vyberanie šiat.. a otravovanie okolia že ako sa strašne teším :-D
Odpovedať
@nika_steniatko no veď ja som myslela aj šaty a také veci :) proste všetko pre krásu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika_steniatko BBcream je super napad, ale musis si vybrat taky, co aj kryje. ja nedam dopustit na tento http://www.coolbeanz.sk/#!__skin79 ---- klikni si na "Skin79 Hot Pink Super Plus Beblesh Balm 40g", lebo aj perfektne kryje, pouzivam ho prave v takychto horucavach, lebo sa vpije do pokozky a zaroven nemam pocit ze mam makeup a moja plet normalne dycha, nie je to ten pocit ako ked mas na tvari omietku. ale treba tvar po naneseni prepudrovat. a je to. fakt skvela vec. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika_steniatko ahojky..marykay je fajn..a inak mne vizazistka poradila jednu super vec..vobec som neplakala..ked sme mali odobierku a vsetci plakali, hovorila ze mam pocitat na kytici kolko mam ruzi..a stale ked bolo nieco take a nechcela som plakat som nieco ratala a prisla som na ine myslienky :)
Odpovedať
@sugarfree999 ja mám teraz od dermacolu a som spokojná.. idem si dneska kúpiť aj BB wash :-) @jelsulka dobrý nápad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nevesticky viete mi poradit kde sa da kupit fixator make upu?neviem ho uz dlho nikde zohnat :-/ a ozaj ho moc potrebujem.dakujem
Odpovedať
@newesticka12 v Mary Kay ho majú http://www.marykay.sk/pripravky_novin...
Odpovedať
Profilova fotka
báza pod make up - Dermacol matt control, make up - Dermacol 24 h control, púder - Maybelline affinitone, líčka tiež Maybelline, rúž/farba na pery určite Max factor a riasenka stačí mne aj Rimmel :)
Odpovedať
ja som sa včera dopočula o takom že Kryolan.. musím niekedy vyskúšať
Odpovedať
Profilova fotka
Dermacol Make-up cover je vraj super krycí a vodeodolný. Máte s ním niektorá skúsenosti? Rozmýšľam nad ním, lebo v popise má že je vhodný práve na svadby a podobné príležitosti. http://www.dermacol.sk/dekorativna-ko...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?