Poraďte kozmetičku a kaderníčku v Michalovciach

Profilova fotka
Hladam kadernicu a kozmeticku v MICHALOVCIACH na moj velky den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilina2 ja sa chcem objednat v tom obchodnom centre karaka ...ta pani tam to kadernictvo dlho nema :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@parvinka0001 jaj moja ja ani neviem kde je to obchodne centrum karaka,poznas tu pani ci len tak si sa rozhodla pre nu?a co kozmeticka???
Odpovedať
Profilova fotka
@lilina2 niesi z mi ??je to pred kauflandom...tak vsimla som si na fb sice usesov ma malo ale su pekne...a zial inde neviem kam ist....a kozmeticku asi zatial pani brhlikova :-) este sa uvidi ci budu mat cas lebo som sa ani objednat nebola :-)
Odpovedať
Profilova fotka
som z mi,ale uz dlho zijeme v zahranici tak vobec neviem co kde je a kto je dobry :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lilina2 aha aha
Odpovedať
Ja chodím k pani Hazugovej, už ma maľovala viackrát a stále som bola veľmi spokojná :-) Kaderníčku som ešte v MI nenašla, ale teraz sa niečo črtá, tak ti dám potom vedieť, či to dobre dopadlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem kadernictvo LUMI, kozmetika- salon Chameleon. Majú celkom dobré odporucania, tak uvidime :)
Odpovedať
@katushka24 ja tam nepoznam nikoho... teda kadernicka je mojej sesternici sesternica (od oca) ale ja ju nepoznam a tiez hladam niekoho... mohla by si mi poslat kontakt prosim ta?
Odpovedať
Profilova fotka
:) ja som sa tam bola osobne informovat, a povedali mi, ze objednat sa mam prist , ked bude december, resp. januar. Ked dostanú kalendar na nový rok, tak ze si tam hned zapisuju terminy, dovolenku, atd. Konktakt telefonický nemám,ale jedna holka ho už písala v inej konverzácii, a bolo tam info: Mirka Vargová 0903665432. Snad pomoze:)
Odpovedať
@katushka24 aha, takze fajn... a vies mi povedat, ze kde presne to je? lebo moc MI nepoznam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuha:):)...oproti klastoru,teraz to je bazilika minor sú pri sebe také budovy.... zubna poliklinika, pri nej potraviny, a pri potravinách je taká dlhá budova (najblizsie ku klastoru). Hned prvé je tam umiestnené kadernictvo, ide sa hore schodmi. Je to zrozumitelné? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@katushka24 ona nema sestru co robi nechty?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja ti velmi odporucam Zlaticu Kotorovu, je mlada, ma plno certifikatov a velmi dobra..aj mna cesala na svadbu a bola som maximalne spokojna a k nej sa musis aspon 2 mesiace dopredu objednat, lebo k nej chodi velmi vela zien na ucesy..ak si pozries fotoalbumy niektorych zien z MI, tak tam je odfotena ako ich cese..a je lacna...este aj ten tyzden pred svadbou si ta zavola na skusku a vyskusa ti spravit uces aky bdues chciet alebo ti poradi..tel. cislo na nu nemam, ale salon ma za Ideou ako je kruhac, tak an nom odbocis do lava smerom ku kasarnam a za jruhacom hned druha odbocka do prava pri potravinach..zaroven tam je aj kozmeticky salon...(za PNS je ten salon a vola sa salon u Zlati)...fakt odporucam...
Odpovedať
Profilova fotka
@parvinka0001 jj, robi :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja budem mať na účes Mirku Vargovú a na nechty Lucku. Poznám ich robotu a som s nimi spokojná. Viem, že sa budú sťahovať do nových priestrov, ale zabudla som, že kde :D A kozmetičku budem mať Anku (sídli na internáte bývalého SOU stavebné...škola pri kruhovom objazde smerom na šíravu. A ide sa k nej zo zadu)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?