Poradíte dermatologičku v Košiciach?

Profilova fotka
Ahojte baby, hľadám dermatologičku na čistenie pleti. Na internete som toho veľa nenašla...a ajtu som našla skôr len kozmetičky/vizážistky... Tak kam teda chodíte?
Odpovedať
Ahoj, ja chodim k jednej, je fakt dobra, pozire na teba a poradi co by sa dalo robit. Neviem kolko si ochotna investovat, bezne cistenie s pristrojmia fajna maska na zaver do 35 eur, ale je naozaj dobra...vola sa to: sun and beuty, t.c. 0903 819 536, p. Čokinova, Ružinska 9 (pri bielom dome) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj , ja ti mozem poradit p.Beckovu, sidli na jazere,je asi najlepsia, pozri si jej stranku dermaklinik.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@standus ahoj :) a aku mas plet? treba ju cistit ci ju skor len "rozmaznavas"? @ddankaa2 ahoj:) ano pozerala som na nete že vedla nej je aj kozmetika...bola si na čisteni pleti? ako ho robia? (ultrazvuk? mechanicke?..)pomohlo ti?
Odpovedať
Profilova fotka
@henrietad ahoj,ona je kožna lekarka a vedla svojej ambulancie ma kozmeticky salon... bola som aj na čisteni pleti,oni ti povedia ze co ti je najlepsie, mne cistila mechanicky, dala mi gelovu masku a este asi ? :) ultrazvuk na koniec,take červene svetlo na liečenie pleti...stalo ma to vtedy, asi pred pol rokom 23€, len obyčajne cistenie stym ultrazvukom stoji cca 13€ ... ale kedze ja mam aj drobne jazvičky,tak som bola na laser, je to vynikajuca vec,aj drahšia, ale je to asi jedine co pomoze ....
Odpovedať
@henrietad skor ju rozmaznavam, je celkom dobra, bola som na tom horsie, lebo som mala problemy so zaludkom, ale preslo to vsetko, ona ma rozne pristroje takze + biolatky +masky atak...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?