Počet trsov na oko

Baby prosím vás koľko sa dáva asi trstov na jedno oko?Ďakujem :)
Odpovedať
Ahoj, ja sama líčim nevesty a musím priznať, že počet trsov je veľmi individuálny. Ja sa vždy snažím brať do úvahy tvar oka, kvalitu mihalníc danej nevesty a samozrejme samotné líčenie a jeho štýl. Po prípadne ešte doplním individuálnymi mihalnicami. Myslím, že je skôr podstatnejšie kvôli čomu sa vlastne pýtaš. Ak sa budeš maľovať sama, tak asi sama najlepšie uvidíš čo sa Ti páči. Ak sa pýtaš kvôli cene líčenia, to by sa podľa mňa vôbec nemalo odvíjať od počtu trsov ....
Odpovedať
Ahoj, tu je nejaké info o umelých mihalniciach http://www.umele-mihalnice.eu/ako-spr... a aj o predlžovaní http://www.umele-mihalnice.eu/3d-miha... Ja z vlastnej skúsenosti môžem odporúčať skôr klasické umelé mihalnice na priehľadnom vlákne. Nie je s tým taká babračka ako s nalepovaním samostatných trsov a vyzerajú super. Musíš si ale vybrať normálnu dlžku a hustotu, nie prehnané.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja osobne používam na svadbách väčšinou len trsy pretože vyzerajú najprirodzenejšie...ale to samozrejme závisí predovšetkým od tvaru oka a designu, ktorý vytváram....na základe predchádzajúcich postov Ti môžem ešte odporučiť určitý kompromis....sú to umelé mihalnice určené na vonkajší kútik oka...ľahko sa aplikujú a vyzerajú veľmi dobre... majú približne polovičnú dĺžku vlákna...napríklad Ardell Lashes.... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?