Odličovač očí. Ktorý je najlepší?

Babenky, poradte odlicovac oci, s ktorym mate najlepsie skusenosti. Hlavne aby perfektne odlicoval, aby som sa rano nezobudila so smuhami pod ocami a aby bol jemny aj na citlive oci. Ja som ich uz vyskusala vela, ale zo ziadnym som nebola vyslovene spokojna.
Odpovedať
1
2
19
mne najviac vyhovovala stara nivea, v novsom baleni uz nie je taka dobra :-( z lacnejsich je fajn balea alebo dermacol na citlive oci. ale najlepsie je pouzivat hubku z mikrovlakna, namocis vodou, pretries a nic ta stipat nebude ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky,já jsem si minulý týden koupila svůj první a to od dermacolu na citlivou pleť a zatím jsem s ním spokojená ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sarinka, ja odporucam Loreal (pozor, nie ten na vodeodolnu maskaru) - je to jediny odlicovac, z ktoreho ma nestipu oci, ktory mi ich nepodrazdi...neviem si ho vynachvalit... avsak ak sa malujes vodeoodolnymi sminkami, asi by bol na to slaby - na to su tie olejove a mastne odlicovadla, bleee... inak ja si vzdy prv tvar umyjem gelom (jasne, ze oci nie) - vtedy sa zmyje aj cast make-upu a potom to uz tym odlicovadlom zmyjem dokonale...a nemam rano cmuhy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, já používám jako odličovač panenský olivový olej. U mně to teda funguje a jsem spokojená.
Odpovedať
Profilova fotka
ozja, ten loreal nie je najlacnejsi, ale kedze ja si prv vodou tu tvar umyjem, neminiem ho nejak vela a dlho mi vyzdrzi :-) pas problem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak doporučuju odličovač- micerální odličovací vodu - od Vichy, je výborná, opravdu odlíčí, oči nedráždí, voděodolná řasenka jde taky krásně dolů a hlavně, není po něm pleť vysušená!Je pro citlivou pleť a oči a stojí sice asi 300,- Kč ale stačí na tamponek málo, já ho mám tak na měsíc - měsíc a půl a to se odličuju denně. http://www.obchod-kosmetika.cz/odlico...
Odpovedať
U mě funguje Yves Rocher Pure Calmille, je to 200ml a stojí kolem 200 Kč.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne vyhovuje detské mliečko OLI x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tyrkysova nivea. tusim je aj na vodeodolne spiraly ktore ja sice nepouzivam, ale ako z jedinej som z nej nemala smuhy. po hociktorych inych som mala.
Odpovedať
Profilova fotka
Mě vyhovuje taky Yves Rocher - expresní dvousložkový odličovač.
Odpovedať
ja som velmi spokojna s YSL- Instant Pure Eye Make Up Remover, trosku drahsi, ale dlho vydrzi, nedrazdi a je velmi jemny;
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam "odlicovac so silikonom" od Mary Kay. Je naozaj perfektny aj pre velmi citlive oci, odlici bez problemov aj vodeodolnu maskaru. Ja som na oci velmi hakliva a mozem povedat, ze toto je najleosie co som d :-) oteraz vyskusala.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
já nedám dopustit na Garnier s výtažky z chrpy, super cena (kolem 90,- Kč) a je výborný:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne zeleny Garnier je uzasny skusala som odlicovace vseliake lebo som majitelka extremne citlivych oci. Perfektne odlici, rychlo ani po nom mihalnice nejdu dole a VOBEC nestipe. A cenovo maximalne dostupny, aj ked ja som nemala problem dat za odlicovac 350Sk. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zeleny Garnier je veru super, u mna zatial tiez najlepsi co som mala.
Odpovedať
Yves Rocher - expresní dvousložkový odličovač taky se přidávám, je nej nedám na něj dopustit, sice už několikrát změnil obal, ale obsah je naštěstí pořád stejný :o)
Odpovedať
Ryor - dvousložkový odličovač - stojí kolem 70,- Kč, odstraní i voděodolné líčení a nedráždí. Dá se použít na celý obličej. Zkusila jsem opravdu hodně značek, i těch dost drahých, ale tenhle je pro mě ten nej :-)
Odpovedať
LA ROCHE -POSAY = rosaliac gelee je to micelárny odličovací gél na citlivú pleť a aj na oči, nedám na tento gel dopustiť, super odlíči akúkoľvek špirálu a aj make-up a po odlíčení nemám pocit suchej pleti, je síce drahší v lekárni stojí 480-sk je to 200ml, ale vôbec ho netreba veľa, stačí malý oriešok a v pohode všeeetko ide dolu .-)))
Odpovedať
AB modrý odličovač a chystám sa na zelený Garnier, nakoľko mám s touto značkou v poslednom čase dobré skúsenosti. Najhorší bol pre mňa modrý od Nivei a biely od Avonu.
Odpovedať
Já používám také zelený od Garnier, a nemůžu si stěžovat. :-) Kupuju ho v tescu nebo v rossmanovi za 89Kč.
Odpovedať
Profilova fotka
Liana, ten od Avonu mne bol zase dobrý :-) ...koľko očí, toľko odličovačov :-D Kočky a zelený od Garnier, je krémový?
Odpovedať
nie je kremovy
Odpovedať
Profilova fotka
zkusila jsem všechno možné, ale nejlepší je podle mojí zkušenosti ATOK olejový odličovač(koupený v obchodě s přírodní kosmetikou), nedráždí, není po něm suchá kůže. Stačí kapka oleje na každé víčko. 150 ml stojí kolem 200kč, ale vydrží rok i víc... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nejlepší:Yves Rocher expresní dvousložkový odličovač, tuším s výtažky z chrpy..dokonalej!
Odpovedať
Profilova fotka
taky používám VICHY minerální odličovací vodu už 4 roky a jsem max spokojená ;-)
Odpovedať
loreal demag expert ;-)
Odpovedať
Astor ----- ten dvojfazovy..... teraz mam green line dvojfazovy, lebo som astor nezohnala, ale rano mam oci ako panda :-S o akom zelenom garnieri je rec???????
Odpovedať
najlepsi odlicovac je tento http://www.yvesrocher.sk/detail.asp?r... ;-)
Odpovedať
mne sa velmi pacil taky kremovy odlicovac z avonu, a z tych drahsich je to urcite bioderma, H2O, sensitive
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sem moc spokojena s dvouslozkovym odlicovacem od Biothermu to je parada x-)
Odpovedať
1
2
19
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?