Odkiaľ beriete informácie o kozmetických značkách?

Čítate len recenzie blogeriek, alebo máte nejaké overené stránky? Neviem sa dopátrať k serióznym informáciám ohľadom denných krémov, ich zloženiu atď Myslím tým drahšie značky, či už z lekárne alebo parfumérií.. Ďakujem veľmi pekne za pomoc :)
Odpovedať
Ja osobne velmi rada citam blogy, ale zaroven aj velmi rada skusam. Avsak za posledneho pol roka sa mi velmi pokazila plet, poskusala som velmi vela roznych kremov, mozem ale povedat, ze najviac sa mi osvedcila prirodna kozmetika. A skutocne drahe kremy mi v policke v kupelni stoja bez pouzitia. Napr. krem od Estee Lauder mam doma a pouzivam len sporadicky, prirodne kremy od Havlikova Apoteka pripadne Dr. Organic sa mi pacia velmi. Krem znacky Bioderma z lekarne nerobi ziaden zazrak (za to odlicovacie produkty milujem) a takisto ani La Roche Posay.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chodim do lekarne, ktora je zamerana na dermatologicke produkty, lekarnicky sa tam fakt vyznaju, davaju vzorky, niektore pripravky sa daju aj odliat do dozicky. Pripadne chodievaju do beznych lekarni obcas dermatologicky na poradnu alebo byvaju promo akcie roznych znaciek.
Odpovedať
ja chodim k mojej kozmeticke ktora pouziva kozmetiku ktora mi velmi vyhovuje a kupujem si ju priamo u nej. Je to nemecka kvalitna kozmetika ine ani nepouzivam :-) tiez mozem povedat ze velmi drahe kremy u mna moc nepochodili skor mi plet pokazili. Dolezite je podla mna aby bol krem bez parfumacie prip. len jemne parfumovany, a nekomedogenny.
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá pracujem s kvalitnou francúzskou kozmetikou v salóne a možem zo svojich skúsenosti a co počúvam zákaznícky napísať ze co platí u jednej nemusí u druhej. Blogy a recenzie su fajn ale nemusí to zaúčinkovat tak isto aj na vás. Väčšinou pri drahších značkách ktoré sľubujú okamžitý efekt a pod môžete mat istotu ze su nadopovonave chémiou a účinok je povrchový krátkodobý. Pri lacných verziách zasa vyhadzujete peniaze do luftu lebo neškodia ale ani neurobia nic extra. Navyše vsetko ostáva len na povrchu ak nemáte pravidelne absolvované hĺbkové čistenie pleti( nemyslím len manuálne). Pokožka u každého jedného zákazníka je individuálna a preto aj volím produkt pri ošetrení a na domácu starostlivosť ktorý obsahuje to co pokožka potrebuje v danom ročnom obdobi. Pracujem s kozmetikou Ktorá prevychovava učí pokožku aby vedela fungovať z vlastných zdrojov, domôcť jej k tomu aby sa znova naštartovala ako ked fungovala ked bola "mladá" Časom, nesprávnou starostlivosťou, vonkajšími vplyvmi aj vnútornými vsetko vplýva na pokožku a preto je potrebné jej pomôct aby bola aj chránená a mala dostatok energie na fungovanie. ja sa nachádzam v Humennom takze kľudne ak máte záujem zastavte sa :-) ale salóny máte po celom Slovensku a Čechách. som tiez budúca nevesticka a teším sa ze nebudem musieť na seba kydať kopu makeupu a hanbiť sa za nepeknú pleť ( mala som kozmetické akné)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?