O koľkej ste mali kaderníčku, vizážistku v deň svadby?

Baby na kolkú ste boli objednané,aby sa všetko stihlo?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som išla na siedmu ku kaderníčke a na pól deviatu k vizážistke....všetko som v kľude stíhala obliekanie, fotenie..... žiaden stres :-) podotýkam sobáš bol o tretej
Odpovedať
Ja som bola u kadernicky o deviatej a vizazistka prisla ku na domov o 11:00..mali sme odobierku o 13:30 a sobas o 15:00.Vsetko sa pekne stihlo bez stresov :-)
Odpovedať
@2kika2 a fotit ste sa boli kedy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala kadernicku na 8.00 a kozmericku na 10.00.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala vizazistu + kadernika v jednom, prisiel o 8:30, okolo 10:30 som bola komplet nacesana, nalicena, oblecena, vychystana. Fotili sme sa od 11:00 do 15:00 (mali sme tam aj jeden polhodinovy presun tam a spat), sobas o 16:00, uuplna pohoda.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala licenie o 10 a cesanie o 11, sobas bol o druhej. a pohodka uplna :)
Odpovedať
@dominikadj13 fotit sme sa boli az v nedelu, nechcela som aby ma manzel videl pred odobierkou a bolo to najlepsie rozhodnutie :-)
Odpovedať
kočky tu je moja verzia hrmngrmu, nazrite: https://drive.google.com/file/d/0B1MO...
Odpovedať
@miskamilka miska vidim ze to mame rovnake :-) tesim sa
Odpovedať
Kadernicka o 10:00 a vizazistka o 11:30,obrad o 15:00
Odpovedať
Profilova fotka
@relaxx11 uplne rovnaky :) a overeny, ze fungoval, aby bolo vsetko uplne v pohode, bez stresov a nahanaciek :) Inak ja som tiez zo Sale (Vece) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominikadj13 ja som to mala 2v1 - česala aj líčila ma tá istá kočka - na deviatu som šla k nej, začínala keď vymaľovala sestru nejako 9:10 a s tým, že už 10:50 som bola hotová (medzitým sestru učesala jej kolegyňa a sestra stihla učesať aj maminu moju, takže sme všetko krásne stíhali)... o pol dvanástej sme boli doma v NZ, sobáš sme mali o druhej (fotili sme v pondelok po svadbe), takže sme krásne a s prehľadom stíhali :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miskamilka och tak to ani nevieš ako si ma upokojila...hneď mám lepšiu náladu :-) idem mrknut kde ste mali sobáš,ja som trvala na starom Večanskom kostole...darmo tradičný je a mám k nemu vzťah aj z detstva a tak...
Odpovedať
Profilova fotka
@relaxx11 my sme mali sobas v Piestanoch, lebo tam sme mali aj svadbu, tak nech je to vsetko pokope. Ja som zo Sale, uz 10 rokov byvame na Veci, ale tiez by som si radsej dala kostol v Sali ako ten novy vecansky kostol.. nove moderne kostoly nemaju moc atmosku :) ale stary vecansky kostol je pekny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?