Najprv mejkap, potom účes... máte skúsenosti s týmto poradím?

Profilova fotka
Ahojte kočky! Svadbu máme budúci týždeň... obrad bude o 17:30 (prosím nekritizovať čas, teraz sa pýtam na iné veci)... môj problém je, že ja si zo zdravotných dôvodov nemôžem dovoliť byť 24 hodín na nohách, lebo by som skolabovala... preto som chcela dať mejkap a líčenie najskôr od 12:00... ALE moja vizážistka má v ten deň len jedno iné líčenie a dochádza do salóna z ďaleka autobusom, preto ma poprosila či by som mohla prísť k nej čo najskôr... najskôr sa jej dá o 12:00, tak som rozmýšľala, že by som si dala urobiť najskôr mejkap, až potom vlasy... ona povedala, že s tým má skúsenosti a už nie raz to tak robila (z všelijakých možných dôvodov)... no keď som sa bola objednávať ku kaderníčke, nebola tam moja, ktorá ma bude česať, ale druhá a tá vyhlásila, že to sa tak v žiadnom prípade nesmie robiť a bez všetkého ma proste hodila na 10:00... ja sa teda chcem ešte dohadovať s obomi stranami či by sa to nedalo ešte nejako pomeniť, keďže si jednoducho nemôžem dovoliť vstávať skoro ráno kvôli účesu a mejkapu, potom byť celý deň na nohách ako debil do 16:00 a čakať na odobierku a potom tancovať do rána... lebo to jednoducho nevydržím.... Potrebujem preto vedieť váš názor - máte skúsenosti s tým, že by sa robil najprv mejkap, až potom účes? Vopred vďaka za všetky rady a postrehy....
Odpovedať
@its1mishell Ahoj ja mam tiež o tyzden svadbu a moja vizazistka nmi rovno povedala ze najskor uces a potom makeup, Boji sa toho ze pri ucese mi mozu poskodiť makeup
Odpovedať
Profilova fotka
myslím že väčšinou sa robí najskôr účes, lebo tam aj teplo (ak natáčaš, žehlíš) potom veľa laku a kade čoho a keby si už bola namaľovaná asi by sa to pokazilo :/ a účes by ti mal vydržať, na tom sa v podstate nemá čo pokaziť ako na make-upe :) veď ich trocha skús zorganizovať je to tvoj deň a malo by to byť tak aby to hlavne vyhovovalo tebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@its1mishell ja som mala svadbu pred 2 tyzdnami a robili mi najskor make-up, nakolko som musela dva dni pred svadbou menit vizazistku a iny cas volny nemala...pri cesani sa mi make-up neposkodil (vlasy som si zmyvala sama doma este rano) a vydrzal mi pekny 24 hodin, kedze tolko som bola na nohach :-) ked pouzivaju kvalitnu kozmetiku a dobre ti to zafixuju nema ti kadernicka co pokazit. Najvazsie riziko je ked ti zmyva vlasy, ale inak je to v poriadku si myslim, aj ja sa rano najskor malujem a potom riesim vlasy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lilielka to je inak tiež pravda :) aj ja si najprv robím make-up a potom vlasy, aj keď si nerobím účesy a na ne nedávam toľko hlúpostí :D 8-)
Odpovedať
@its1mishell ja sa sama nalíčim ešte pred kaderníčkou...ale to len preto lebo ma kaderníčka nevedela dať skôr a tiež preto, lebo budem ráno ešte sama doma a budem mať na líčenie kľud ....no a keď sa vrátim od kaderníčky, tak už aj s fotografkou, s družičkou a to už zmaknem len doupravenie make-upu (prípadné poškodenia), prepudrovanie, zafixovanie .... Ináč záleží od toho aký účes Ti bude robiť...sú viacero typov účesov, kde určite nedôjde k poškodeniu make-upu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@romana564 @its1mishell ked si to tak zoberiem tak skor pri make-upe ti poskodia vlasy, musis byt opreta a vsetko...ja ked som isla v taxiku od kadernicky som sedela rovno ako stlp, lebo hned sa vlasy opierali o sedadlo :-D neviem si predstavit ze by ma v takom krci malovala hodinu a pol :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola najprv na líčenie a tak na účes:) a stále takto chodím, pretože nevydržala by som sedieť celý čas ako to nazvala @lilielka ako stĺp:D fakt je pohodlnejšie sa oprieť a ak je kvalitná kozmetika, tak nemá čo dobabrať kaderníčka:) neviem si predstaviť v deň svadby sedieť hodinu a pol u vizážistky s tým, že sa neopriem, lebo už mám hotový účes:D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kozmetička a vždy sa robi najprv učes a potom make-up pretože pri aplikovalí všeliakých sprejov a celkovo pri manipulácií s vlasmi by sa mohol make-up poškodiť.
Odpovedať
Ja mám tiež svadbu budúci týždeň a najprv mi bude robiť make-up a až potom vlasy. Tiež si vlasy umyjem ráno a kaderníčka s tým nemala žiaden problém.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala najprv make-up a až potom vlasy..aj pri skúške aj v samotný deň svadby.........ale zas na druhú stranu môj účes bol veľmi jednoduchý 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@its1mishell malo by to byt tak, ze najprv uces a potom makeup - presne kvôli tomu, aby sa makeup neposkodil pri pouziti laku, a pod... nevidim v tom vsak az taky problem, pokial je pouzita kvalitna kozmetika, fixacne pripravky a pod a tiez sikovna kadernickaa vlasy umyte vecer predtym... pripadne drobne poskodenia pri vlasoch si vies lahucko opravit makeupom, prip pudrom... myslim, ze je pre teba daleko dolezitejsie sa v tvoj den citit dobre, ako dodrzat predpisane poradie týchto ukonov ;) @lilielka @nelnel dievcata, vacsina vizazistov lici tak, ze sedite na vysokej stolicke (ak ma totiz vela liceni, tak by mu pri kresle odisiel chrbat) - a na tych byva málokedy operadlo az po vlasy ;) takze poskodenia ucesu pri makeupe sa bat nemusite :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janaloksikova ja uz mam po svadbe ako som pisala a licila ma doma takze som bola cela opreta :-) a som spokojna tak ako to bolo a nic sa mi neposkodilo...hlavne ide pohodlie nevesty aby to bolo tak ako ona chce..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@its1mishell mne moja vizazistka tiez spominala, ze najprv sa robia vlasy, lebo zvyknu aj umyvat a ak aj nie, tak lakovat a to make-upu nerobi dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@its1mishell Ahoj, určite choď najprv kaderníčke a potom vizážistke. Keď mňa moja kaderníčka česala, ta riadne lakovala. A ku koncu som si dala okuliare a riadne mi sklíčka zalakovala :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?