Na ktorú hodinu sa mám objednať na účes a líčenie?

Profilova fotka
Kocky na ktoru sa objednat na vlasy ku kad. a vizazistke ked je sobas az o 16-30? staci mi na 8-00?
Odpovedať
1
2
@nikolla2 závisí, či máš aj fotenie medzitým a kde. a kde budeš mať kaderníčku, či doma, či budeš cestovať.. ja mám sobáš o 15:00, vizáž+kaderníčku o 8:30. stíham?
Odpovedať
ja mam sobáš o 16tej a rozmýšlam, že pojdem na 8:00 ku kaderníčke..malovať sa budem asi sama. Fotografku rátam na dve tri hodiny a nechcem sa naháňať.. aj tak to podľa mna bude len tak tak- treba sa medzitým aj najesť, osprchovať, obliecť... ono sa zda, že je tam kopec času ale nieje..keď sa mi vydávala sestra tak sme to moc nestíhali.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre je niekedy vychadzat z casu sobasa a ist na vec z opacneho konca..... ak je o 16tej a mate aj odpytovanie zistite ze doma potrebujete byt z fotenia o 15tej. Ak ratate 3 hodiny na fotenie uz mate 12 hodin... Kolko trva robenie ucesu, make up a obliekanie viete lahko zistit a dostanete cas kedy by sme mohli zacat. Vacsina neviest s ktorymi som pocas dna si dava kadernicku uz na 7 hodinu rano a dost casto sa stava ze stihaju vsetko len tak tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame fotenie az po sobasi, ktory bude o 15tej a ku kadernicke som sa objednala na 8:00. Radsej skor a mat potom cas ako nestihat. Nikdy nevies co este bude treba spravit a ci sa nieco neobjavi. :-)
Odpovedať
fuha baby vy ma strasite, my obrad planujeme vybavit na 13. a na malovanie som sa chystala o 8 a na 9 ku kadernicke :-) saty obleciem za 5 minut a ostava nam 2 hodky na fotenie
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zazil aj svadbu kde nevesta vstavala o 5.30 hod. a sobas bol o 15. hod. Na sobas dobehla v poslednej chvili ked uz vsetci sedeli v kostole. Cez den sa najde kopec veci ktore treba vyriesit, pokazia sa, alebo nefunguju tak ako maju.
Odpovedať
Profilova fotka
no mne kadernicka povedal ze uces 2,5 hodky licenie 1,5 sta 2 hodky, odpytavanie nemam, fotit sa ideme pred obradom...neviem kolko tak trva fotenie duf ze nie vaic ako 2 hodky....kadernicka ma uz xcela na 7mu objednat mne s ato vidi skoro.....mozno aj na 8-30 by stacilo alebo 9 -00 ale zas aspon sa najem na obed.O))))
Odpovedať
Profilova fotka
ono strasne zavisi od presunov. my sme mali vsetko na jednom mieste, vstavala som cca o 8, objednali sme si kavu, kadernicka mi zacala robit vlasy, potom sme zistili ze zavoj zostal u segry, tak kym sa drahy s nim vratil bola skoro hodina :) , pomedzi to sme stihli ranajky, okolo 10 som bola komplet ucesana a namalovana, prisla fotografka, spravila par foto siat, kamoska ma obliekla a pred 11 sme sa uz vonku fotili. uplne nam stacili dve hodiny, okolo 13,15 zacali prichadzat prvy hostia, kameraman nas este trosku natocil s rodicmi, starejsi nam spravil kratke privitanie a 13,45 sme sli na sobas (bolo to asi 2 minuty peso od miesta hostiny)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 no práve preto mne sa vidí skoro ísť na 8-mu keď to mám až o 16-30 ....ako pozeram ty si bola na 8 mu a stihala si to na 13-45, kad. a viz. mam 15 minut busom, a kostol 10 minut pesi a salu od kostola 3 minuty pesi:))))
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolla2 nikam sme sa neponahlali, bolo to uplne v pohode casovo.. ..ale urcite sa naranajkuj :) potom ti to uz ani nenapadne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 no ja len otvorim oci a sa musim najest:)))) asi to necham na tu 8 mu aspon sa nebduem stresovat a mozme sa aj dlhsie pofotit , na viaceryx miestax,.)
Odpovedať
no vy ste ma teraz vystresovali. my máme obrad o 15tej, ale pol hodinu autom po diaľnici. o 8:30 mám vlasy + vizáž, utekám pol hodinu autom nazad k otcovi, tam obliecť, odobierka a potom na obrad. stíham? lebo už som na pochybách..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fotosvadba nooo tak takto som sa nad tym nezamyslala :) ale mozno keby som takto uvazovala, mali by sme viac casu na fotenie :-) este ze fotograf bol sikovny a aj z tej hodky a pol co sme sa boli fotit mame paradne fotky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@weddsk suhlasim - plus treba pocitat cas prepravy z miesta na miesto, kedze preprava teleportom este nefunguje :)
Odpovedať
my máme obrad o 17:00 a všetky prípravy sa začínajú až o 12:00 takže stíhate :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka ja som mala o 16 sobas a u kadernicky som bola rano o siedmej - kym mi spravila vlasy, tak bolo pomaly 9 a to som nemala ziadny komplikovany uces... radsej mat potom troska viac casu pred sobasom ako sa stresovat
Odpovedať
@meduzka18 na to treba mať šikovné družičky a hlavne si ten jeden deň, ktorý tak dlho chystáme, naplno užiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali obrad o 15tej, zacinala som rano o 9tej a o 11tej uz som bola doma, potom som sa iba nudila a chodila po celom dome a dvore ako bludny holandan, aj draheho uz som rozculovala s tou otazkou a co mam teraz robit, do 14tej som pochodovala po dome, potom ma sestra obliekla, prisiel nastavajuci, bola odobierka, islo sa na obrad o 16tej uz sme aj jedli na hostine a to este starejsi musel zdrzovat kvoli nenaliatemu sampusu a polievke..., fotit sme sa isli o 18tej a o 19tej sme boli naspat z fotenia, lebo sa spustila burka a cely sme premokli do nitky aj s fotografom aj s kameramanom, ale myslim si ze fotky dopadli vyborne, ved posudte same
Odpovedať
Profilova fotka
@delirose no ved prave preto chcem byt ucesana skor, aby som nemusela potom stresovat a radsej si uz uzivat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolla2 my sme mali sobáš o 16.00 a ku kaderníčke som išla o 7.00 a potom cca o 8.30 som išla ku kozmetičke, všetko som stíhala v pohode, keďže som si urobila malá náskok, ale veľa záleží aj od toho aký ťažký účes ti bude robiť a či sa idete pred obradom ešte fotiť :-) ale myslím, že na 8.00 to budeš všetko bez problémov stíhať ;-)
Odpovedať
@michala.s @kaktusik ďakujem vám obom za príspevok :)
Odpovedať
My sme mali obrad o 17h, predtym este fotenie, vizazistu som mala o 9h a tiez som to vsetko v pohode stihla
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolla2 my mame sobas o 15.00... ku kadernicke idem o 7.00 a k vizazistke o 9.00.... samozrejme ratam este s vybavovackami pocas dna, 2oj hodinovym fotenim a s odpytavanim...snad to postihame :-D
Odpovedať
ja to mam vymyslene tak, ze rano si dam ranajky, ak mi brusko dovoli, potom idem do hotela, kde pridu dievcence ma namalovat a ucesat a zhruba o 15:30 dam saty a o 16:00 konecne obrad. Takze dufam, ze ked to licenie a vlasy dam na 10-tu, vsetko pekne stihnem. Ja ked mam stres, tak potrebujem daco robit, inak som nervozna a ked sa nudim, to je strach a hroza :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ej ha, no ako citam, kad. na 7.. kozmeticka tiez tak skoro...:)))A ja, ze si dam kader.na 10 h. kozmeticku na 11tu..:))) Ze aby som to stihla..:))NOOO, este pouvazujem nad tym..asi to trosku zmenim..:))aby na mna nahodou necakali v kostole..:))Obrad by som chcela tak ccca 15.30...fotenie az po obrade...:))
Odpovedať
My mame sobas o 16:00, od cca 14:00 sa fotime, nalicit sa chcem dat tak hodku predtym. Skoro rano je to zbytocne, do popoludnia sa vyzrazate a spadnu vam vlasy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja tiez myslim ze je v pohode ak si dam urobit vlasy hod a pol pred fotenim nech nejsom rozcuchana dovtedy:)
Odpovedať
@nikolla2 ano staci, pocitaj na vlasy 2-3 hodinky a na vizaz minimalne 1 hodku, zavisi od rychlosti profesionalov. A tiez kedy mas fotenie, pripadne v ktorom rocnom obdobi sa bude konat svadba.
Odpovedať
@radlinka Tri hodiny???? To akoze aj farbia a nastreluju nove vlasy? Profi ucesy mi robili uz velakrat a ani tie najzlozitejsie vycesy nezabrali viac ako tristvrte hodiny.... A do dalsej tristvrte hodiny musis byt nalicena, ak si ta tvar neziada priamo plasticku operaciu. Toto su normalne, realne casy. Najrealnejsi je pri sikovnej vizazistke, co aj cese, hodina a pol na kompletku.
Odpovedať
@hallie ano presne, prosim nabuduce si nechaj svoj ironicky podton pre inu uzivatelku. 8-( Pokial nevies, precitaj si stare temy, kde priamo nevesty udavaju kolko si odsedeli na pripravach v dopoludnajsich hodinach. profi uces ci uces nevesty, zavisi od toho ake mas dlhe vlasy, co vsetko pozadujes a od sikovnosti kadernika. Kedze moja priprava prebiehala mimo tejto republiky uz davnejsie, tam si dali riadne zalezat do bodky a spokojnost bola maximalna. Ak je ti nieco nejasne alebo ta moj prispevok zarazil, prosim neodvolavaj sa na mna v diskusii ale priamo cez ip-cko.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?