Máte tip na dobrú solárnu sprchu v Bratislave?

Ahojte nevestičky, má niektorá z vás skúsenosti so solárnou sprchou? S ktorým salónom v BA máte skúsenosti a ktorý mi môžete odporučiť? Včera som si bola zajednávať spoločenské šaty v jednom salóne a tá kočka mi povedala že mali zákazníčku ktorá sa sťažovala že to veľmi púšťa. AKé náhradné riešenie mám zvoliť, mám velmi bledú pokožku a solárko ma nechytá :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj renattka, moja kamoška mala skúsenosť so sprchou. Poviem Ti to takto. Je to zdravšie a farba je nádherná. Kamoške solárko nerobilo dobre. No a dala si to robiť niekde v Petržalke, cena prijateľná. To by si musela min 6x ísť do solárka, aby ťa chytilo do bronzova. Nevýhodou je to, že môžeš mať dlane a zápästie tmavšie (niečo ako pri lúpaní orechov). Zrejme sa moja kamoška chytala skôr ako mala ;-) . Odporučila by som to deň pred svadbou - aby sa ti farba nezošúchala. Napr. pod pazuchami mala stečené - asi po antiperspirante..., alebo to bolo potom? Biele spodné prádlo mala sfarbené...tak neviem aké šaty budeš mať. Vraj to išlo vyprať. Vieš čo, skús si to niekedy pred svadbou a sama uvidíš. A snáď sa do leta opáliš aj na slniečku. 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Leni a ty si chodila do solárka alebo ti to opálenie ostalo z leta? Solárko mi fakt nepomôže, chodievala som tam na skúšku, bola som asi 5x a nič, ani náznak opálenia, zato pehy mi vyliezli tak že som bola ako pehavý max :-D
Odpovedať
ahoj. ja som bola tiež na sprche, dosť som sa bála že to zašpiní šaty a ako to bude vyzerať. Mala som odporúčanie do solárka na Jesenského a bolo to super. Síce zašla som si tam 2 týždne dopredu a popýtala som sa. Bol tam milý pán. Tak som to skúsila ešte vtedy aby som vedela ako to ide dolu. No ja by som nemohla ísť deň pred svadbou na sprchu, lebo za 12 hodín od nastriekania som vyzerala ako kubánka. Naozaj je to dosť ale dosť tmavé. Aspoň na mne. Takže pred svatbou som išla v stredu večer, do pol pása za 500 Sk , trošinku to šaty zašpinilo, ale to oni v pohode vyčistia. Ale!! daj si pozor. Upozornili ma aby som si utrela poriadne prsty a dlane, ja som to neurobila, tak na svadbe som mala prsty na rukách ako keby som pred tým oberala orechy.
Odpovedať
Profilova fotka
a mozete mi povedat kde sa to robi?u kozmeticky?som z humenneho a nie je to tu az take zauzivane tak ci na to nahodu nebudem musiet ist do vacsieho mesta.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no mne to opálenie ostalo aj z leta a pred svadbou som bola 5 x v TURBO solárku. Treba si zakúpiť aj tie opalovacie krémy- či oleje. Potom sa hnedne rýchlejšie.Ale ja som pôvodne bruneta a pokožku mám tmavšiu. Alebo samoopalovací krém by si mohla skúsiť :-| . Len treba s tým dbať veľmi opatrne, rovnomerne rozotrieť, umyť dôkladne ruky... . Pozri sa, a je nutné sa opalovať. Ak máš krásnu bielu pokožku, tak ju ukáž svetu. Napokon na západe je biela koža "IN".
Odpovedať
leniko tebe sa hovorí, keď si pekne snedá. Ako vlastne tá solárna sprcha funguje? Čítala som v nejakej diskusii že v tých salónoch by mali mať niekoľko farieb - opálení,aj bledšie aj tmavšie. Marika to ťa striekal ten chlap? Bola si pri tom vyzlečená iba v nohavičkách? Je to rovnomerné? Opalovací krém asi nerisknem, ten na mne stráááášne farbí.
Odpovedať
Profilova fotka
...no je tam zopár odtieňov, kamarátka si dala odtieň - brazil, mala krásnu farbu, ibaže teraz v zime to vyzeralo nápadne...teda každý si myslel, že bola na exotickej dovolenke bez manžela :-D . On bol pri nej veľmi svetlý. Takže pozor na takýto detail. Ty budeš mať predpokladám biele šaty...mohol by to byť obrovský kontrast. Tu striekala nejaká pani, kamoška sa vyzliekla do naha. Ozaj, ale v lete to nebude tak kričať. Treba to vyskúšať pred svadbou a ak by to nemalo úspech, ostaneš naturálna a aj tak budeš v ten deň najkrašia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, a kolko stoji taka sprcha?
Odpovedať
Profilova fotka
500,- SK
Odpovedať
leni budem mať tie isté šaty čo ty :-D a môj priatel nemá problém opáliť sa (je futbalista a na zápasoch sa opáli raz dva), u ňho je najdôležitejšie aby mal opálenu tvár, nič iné neodkryje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
...ale odkryje x-) ..., ibaže len tebe. Noooo, v takom prípade už na estetike nezáleží ;-)
Odpovedať
leni to máš pravdu :-D Môžem sa spýtať k tým tvojim (našim) šatám? Tam kde je tá mašla to bolo také trochu nazberkané, ja som rozmýšlala že by to bolo len tak volne spustené, myslíš že by sa to dalo? A ako si bola spokojná so závojom? Mala si ho 2-vrstnový? Nezavadzal?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mašla? To je ruža :-D . Majú aj niečo také jemnejšie - len roztrapkané v Nicole v BA. Ja si myslím, že sa to dá aj bez tej dekorácie. Videla som to už na nejakej fotke tu na www. Ja som to mala asi nazbierané preto, lebo som malá... veď sukňu mi podšívali až pod prsia x-) . Skús si to tak v salóne.Ale za tú ozdobu neplatíš nič, tak keď tie šaty budeš mať vo štvrtok doma, môžeš si nechať poradiť. Závoj som ani necítila x-) . Bol ľahučký. Na obrade som mala 2,5m... no ten bol ťažký- šticoval ma (ale iba hodinku). Ozaj budú biele, alebo maslové?
Odpovedať
Profilova fotka
kocky a robia to v kozmetickych salonoch?ja som skusala tie samoopalovacie kremy.su dobre ale nechce sa mi s tym babarat.chcem skusit tu sprchu.poradte kde blisko humenneho by to slo spravit.
Odpovedať
lubi www.suntan.sk leniko budem mat maslove, ja som tiez malinka
Odpovedať
Ak by to niekoho zaujimalo, nasla tom take studio aj v NR na Farskej, ale stale uvazujem, ci to mam skusit. bola som totiz u mojej kozmeticky a ta mi povedala, ze na miestach, kde mam mierne fliacky po akne sa mi to moze zazrat a moze mi to tam zostat na cely zivot :-o , nemate skusenost s tymi fliacikmi?
Odpovedať
inak to v tej sprche vas vazne niekto nahu strieka? ja som myslela, ze su tam nejake trysky a kabinka, kde sa clovek zavrie...
Odpovedať
Profilova fotka
...kabínka bola " v priateloch", len sa ten neiem ako sa volá zabudol otočiť :-D
Odpovedať
lebo tu v mnichove mame take studio tesne pri dome a z vonku to tiez vyzera na kabinky... to som zacala mat z toho trosku des pred niekym sa tam naha odhalovat...tym viac ak je to chlap
Odpovedať
mne to je jedno, aspon nohavicky si necham, hlavne aby som nebola oranzova a nezafarbila som kazdeho okolo koho sa obtriem :-D
Odpovedať
Ahoj nevestinky, byla jsem na suntan v Brně a bylo to ok, takže spokojenost. Nevíte některá jak se jmenuje solárko v Trenčíně "někde naproti vodníka"? Tam to dělají taky, ale nemůžu na netu najít žádný kontakt. A pro info, na stránka suntan.sk (jsou presmerované na jinou web adresu) je uvedený salon v Novem Meste, ted jsem tam volala a paní říkala že aktualně opalování nestříkají.
Odpovedať
ahoj kvetinkes, volá sa to speedbronzer štúdio a je to na štúrovom námestí naproti vodníka. bola som tam už viackrát, naposledy pred plesom a bola som krásne hnedá. 8-)
Odpovedať
bubi, jsi zlatá, děkuji ti mockrát :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte, poraďte kde v okolí PN, TT, NR sa nachádza salón kde robia solárnu sprchu? Na nete nemôžem nič nájsť, iba v BA a to už je ďaleko. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?