Máte skúsenosti s nástrekovým opaľovaním?

Ak ano, odporucte salon NR a NZ a okolie. Dakujem :)
Odpovedať
Mám, ale nie v NR a NZ. :) Mala som ho robený 2 značkami nástrekových látok. Jedna bola That so make up a druhá už neviem, ako sa volala, ale bola slabá a skoro zmizla.
Odpovedať
tam kde ty potrebujes neviem ako to funguje ale u nas to skusala kamaratka a vyzeralo to celkom fajn, aj by som povedala, ze prirodzene ale tiez jej to velmi rychlo zmizlo. ale ak to chces iba na svadbu tak by to nemusel byt problem :)
Odpovedať
Určite by som si ho vyskušala ešte pred svadbou, tak ako je skúška make up- ako budeš vyzerať v danom odtieni. ja som použila radšej samo opaľovací krém. Kolegyňa si dala nástrek a bola strašne tmavá- až po týždni to mala normálne.
Odpovedať
samoopaľovací krém nieeeeee 8-( :-x 99% krémov zanecháva veľmi škaredý nádych do oranžova a to žiadna nevesta asi nechce, však? Ak, tak samoopaľovací sprej od Biodermy.. mám s ním osobnú skúsenosť.. zanecháva krásne jemnú pokožku, hnedú podotýkam a ešte aj pokožku krásne hydratuje.. http://www.bioderma-sk.com/nase-produ...
Odpovedať
Profilova fotka
nemam dobre skusenosti :-S :-S
Odpovedať
Profilova fotka
nezostávajú po tom fľaky?
Odpovedať
Profilova fotka
Raz som bola ale nebolo to bohvie co. Radsej by som uz na tvojom mieste radsej chodila do solaria, ak chces byt teda hnedsia
Odpovedať
Skúsila som. Prvý a poslednýkrát. Kým som sa nepotila, bolo všetko v poriadku. Akonáhle som sa spotila, všetko začalo zliezať. Mala som špinavé oblečenie, spodné prádlo, postelné prádlo Ešte dva týždne po nástreku, po xy sprchách to zliezalo dole. Nedalo sa to dokonalo prirodzene odstrániť. Svadobné šaty som mala pod pazuchami i tak celé nahnedo zafarbené. Bola som rada, že šaty boli moje a že to nakoniec v čistiarni vyčistili. Bolo som rada, že som šla na nástrek na skúšku skôr ako pred svadbou, inak by tie šaty dopadli asi horšie, nakoľko v deň svadby som mala letných 25 stupňov, hoci bol september. Neodporúčam!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?