Mám detskú pleť. Potrebujem vizážistku?

Kočky, chcem Vás poprosiť o Vaše názory a skúsenosti. Neviem sa rozhodnúť či mať alebo nemať na svadbe vizážistku. Každý ma odhovára, nakoľko mám detskú pleť, používam tak maximálne špirálu a lesk na pery, že by sa mi líčenie nehodilo. Takisto neznesiem mať na tvári natrený make-up alebo púder, keďže ich nepotrebujem...ale zase nechcem vyzerať úplne ako sivá myš...
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne by som rozhodne išla k vizážistke, minimálne na skúšku alebo poradiť sa s nou čo by sa ti hodilo.....myslím si že mala už rôzne prípady, určite si poradí aj s tebou :-)
Odpovedať
Ja sa tiež nikdy nemaľujem (teda áno, občas si dám tiene, špirálu a lesk, tak raz za mesiac 8-)), ale na svadby a plesy chodím k vizážistke, a to preto, že podľa mňa sa to na večerné akcie k róbam, šperkom a účesom hodí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa tiez nezvyknem malovat (okrem riasenky) ale na svadbu som isla k vizazistke..treba najst taku ktora z ta nevymaluje ako velkonocnu kraslicu..ide o to aby sa hlavne sama sebe pacila a citila sa dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 Aj moja skúsenosť je taká, že najprv som nechcela vizažistku, lebo som bola na skúške a zdalo sa mi že som zgechlená..no ale som sa tiež bála že na foto budem sivá myš a tak som sa predsa dala profesionálne nalíčiť a nelutujem, na fotkách je to super..presne, hodí sa to aj k slávnostnému oblečeniu aj k šperkám..dokopy to ladilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 ja by som urcite vizazistku brala.. je kopec sikovnych bab, ktore z teba neurobia marfusu z mrazika, ked ta nalicia :) mas este dost casu, tak si vyskusaj viac vizazistiek a uvidis, ktora najviac splni tvoje predstavy. Ja som bola na skuske licenia u nas v meste a ked som dosla domov, tak moj drahy mi povedal ze ci ma po ceste niekto prepadol. Potom som sa zverila do ruk kocke, ktora robi Mary Kay a zaroven lici ich kozmetikou a v den "D" som sa citila ako najkrajsia na svete :) takze skusat, skusat a hladat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez vizazistku zajednanu, a tiez sa nelicim velmi - spirala a to je vsetko, dokonca ani lesk na pery nepouzivam...ked sa nelicis vobec, tak ja by som si urcite zvolila niekoho koho pracu poznam, mne sa stalo ze na stuzkovu ma licila mlada baba a ta to uplne prehnala, potom som to musela opravovat sama stylom - odlicit, teraz som uz bola preto opatrnejsia pri vybere. alebo sa treba dohodnut tak, ze chces len velmi jemne licenie, tym sa neda nic pokazit a na fotkach to ocenis, tak smelo do toho:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Ako vizážista nevidím nič zlé na samolíčení, poznáte sa najlepšie a keď viete, že Vám Vaše vlastné líčenie vyhovuje, vydrží počas celého dňa, choďte smelo do toho :-) Prípadne sa s niekým poraďťe čo sa týka intenzity, na svadbu totiž môže byť líčenie silnejšie (malo by byť podľa mňa). Myslite však aj nato, že či ste človek, ktorý dokáže konať pod stresom, neide predsa o bežný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 Ako svadobny fotograf by som odporucil minimalne nezavezny rozhovor s vizazistkou. No urcite nie k prvej co ta napadne. Ich uloha nekonci iba pri zakladnej apliakcii make-up. Zober si do ruk Vogue napr. a mnoho dievcat ma detsku plet, no pod rukami vizazistov a kadernikov sa menia na nepoznanie k lepsiemu.
Odpovedať
Ďakujem za všetky názory, asi najskôr poskúšam nejaké samolíčenie doma a keď mi to nepôjde, obrátim sa na profesionálov :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Veľa ľudí si mylne myslí že tzv.make up spočíva len vo vytieňovaní očných viečok a tým sa pre vizáž ako takú urobilo všetko.Omyl,ide hlavne o zosúmernenie tváre,prípadne potlačenie alebo zvýraznenie niektorých partií tváre poprípade dekoltu s prihliadnutím na príležitosť, či už je to svadba, ples,fotenie alebo aj pracovný pohovor.Samotné tieňovanie je už len čerešnička na torte s ktorou ale sa dá aj všeličo pokaziť.Takže pre dámy ktoré sa nevenujú profi vyzáži odporúčam sa zveriť do rúk renomovaných ľudí ktorí majú širší pohľad na túto problematiku.
Odpovedať
Profilova fotka
@hello_kitty87 pouzit make-up nemusi nutne znamenat, ze budes mat tvar ako zo sadry... ;-) niekedy staci fakt malo. Ak mas bezchybnu plet, staci pouzit len minimum tonovacieho kremu + nieco malo na oci a hned to vyzera upravenejsie... napriklad takyto "no makeup makeup" http://www.lisaeldridge.com/file-uplo... samozrejme prisposobeny tvojmu typu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
súhlasím s dievčatami, dobrá kozmetička Ti len zvýrazni tvoje črty, choď na skúšku a povedz, že chceš len niečo jemné :-) ale vizážistku by som rozhodne navštívila, ved chceš predsa vyzerať inak ako vo všedný deň ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?