Mali ste takýto typ make upu?

Velmi sa mi paci ked su oci iba jemnucke (telove a marhulkove tiene) len s linkou/ceruzkou a pery vyraznejsie (ruzove/ruzovo cervene)-taky jemny romanticky look, videli ste to uz na niektorej neveste/mali ste taky make up? ;-) Dakujem pekne ;-)
Odpovedať
@monikafialka je dosť ružový na môj vkus, neviem ale ako vynikne pri bielych šatách.. a pôsobí extrémne dievčensky. keby som ho mala napr. ja, čo už vyzerám na 16, tak by mi už fakt asi polovičný lístok v autobuse odpustili :)
Odpovedať
@monikafialka ja som videla na jednej neveste takyto make - up :) akurat ze nemala take tiene . iba tusim linku a cerveny ruz ale bola pekna :)
Odpovedať
neviem ako vyzeras, niekomu to ide, niekomu nie. je to take mile jemne, dievcenske, jedine mi na tom vadia prilis ruzove licka
Odpovedať
Skusila som nieco podobne vykuzlit bez tych velmi ruzovych licok - fotku mam vo fotoalbume. Ide o to, ze je to taky ovela jemnejsi make up ako vidavam na nevestach no mne sa velmi paci. Co myslite mohla by som ho mat na svadbicke? ;-)
Odpovedať
Ja z tej fotky vela nevidim (asi zle svetlo). Skus sa odfotit este... Co som citala o svadobnom make-upe, tak podstatne je ako vyzera na fotografiach, robieva sa aj nahe licenie pokial viem, ale to je kompletny make-up, len taky nenapadny. Z toho vyplyva, ze musis mat hlavne dobre urobeny make-up a puder (inak sa to bude lesknut, aj ked nemas mastnu plet). Nedavno ma fotila profi fotografka a prekvapilo ma, ze oci je malo vidiet, aj ked su dost namalovane, t.j. netreba sa toho bat, kludne aj pridat, a pridala mi dost vyrazny lesk na pery ale na fotke to bolo take akurat. Cize, musis byt trochu viac namalovana nez obycajne. Vies co, mrk sem, ja rozumy o liceni beriem hlavne odtialto: http://ona.idnes.cz/poradna-vizazistk... Je tam urcite medzi temami aj to nahe licenie. Podla mna je to krasny styl, ja budem zrejme mat nieco podobne, len do hnedobezova, aby mi to islo k satam.
Odpovedať
@kazunomiya pridala som este jednu tak sa mozes pozriet ak by si chcela ;-) Dakujem za link - popozeram si to (milujem make up ;-) ) Ono ja som o tom pocula, ze sa vacsinou maluje tak, aby to dobre vyzeralo na fotkach...na tychto mojich "vysoko neprofesionalnych" uz to vyzera hned trochu inak ako v skutocnosti - jemnejsie - no ja zase rozmyslam ze pre mna je asi dolezitejsie vyzerat dobre nazivo a nie hlavne na fotkach..cize preto to riesim ..necem sa zmalovat len kvoli fotkam vies :-) rada by som bola prirodzena a pekna najma v ten den nazivo pre mojho snubenca aj ludi na svadbe..na fotkach si teda asi budem musiet vystacit s nenapadnejsim lookom hmm..
Odpovedať
Jasne, ze musis dobre vyzerat aj nazivo, prave o to ide, aby to vyzeralo dobre aj nazivo aj na fotke... asi preto ta pani v poradni co som ti dala radi ist k profi vizazistke. Ja sa ale tiez chcem malovat sama, len investujem do kvalitnych licidiel a budem skusat, skusat, skusat... Inak link som ti dala na svadobne licenie, ale ked sa pozries na vsetky otazky, ma tam toho omnoho viac. Je tam aj nahe licenie ako samostatna tema. Videla som uz nevestu, ktoru som ani nespoznala, tak bola zmalovana. Tak taky make-up fakt nechcem. Pani vizazistka v tej poradni radi, ze najpodstatnejsi je podklad, teda make-up a puder... tomu asi treba fakt venovat pozornost. Oci mas v pohode na tych fotkach, len napr. ta modelka co si ju sem dala, ich ma podla mna vyraznejsie (ale opat, neviem, ci to nie je svetlom, mne sa zda ze mas tie fotky presvetlene, nevidim farbu tvojej pleti, je to cele take biele). K fotkam by ti mozno poradil niekto kto foti svadby.
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka jednoznacne mozes mat takyto makeup....najdolezitejsie je to v com sa citis ty prijemne..ak budes mat na tvari nieco s cim sa nestotoznujes...bude to na tych fotkach vidiet...odporucam vsak profi vizazistu, ktory tvoje poziadavky usmerni a prisposobi pozadovany look na tvoju plet ...sviezi makeup v kombinacii s nahym licenim je velmi krasny a dokonca aj v hollywoode znacne uprednostnovany (samozrejme s obmenami)... nahe licenie, ktore vyzera prirodzene a vydrzi celu svadbu sa da vykuzlit aj bez toho aby si mala pocit velkej vrstvy produktu na pokozke :-D
Odpovedať
@katarinarosinova Velmi ste ma potesili nakolko taky nevidavam nejak velmi na fotkach nevesticiek ;-) Chcela by som sa opytat co sa inak robi s tym ak mam svetlejsiu farbu pokozky na tvari ako na tele (je to preto lebo tvar sa snazim si opalovat co najmenej a s ovela vyssim faktorom ako telo) - moze sa dat tmavsi make up na tvar? Ak ano neposobi to potom neprirodzene? Pocula som ze make up by mal byt vo farbe ako pokozka tvare - tu by to vsak tak nebolo.. :-N Dakujem pekne ;-) PS: Odkial ste ak sa mozem opytat (mesto)?
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka podla mna si si vybrala skvele, je to nadherny mejkap, idealny pre nevesty. ja sama by som iny nechcela. v tomto mame uplne rovnaky vkus.
Odpovedať
@sugarfree999 jej tesim sa :-) a budes sa malovat sama ci sa spolahnes na vizazistku? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
joooj, isto nie sama, ja vobec nie som zbehla v mejkape, ja sa viem len nalicit jednoducho na bezny den :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mne toto nepride ani ako retro - to je dost popularne ani ako nic, hlavne by sme ta asi museli vidiet aby sme vedeli realne posudit co ti ide, ten ruz je priserny a k bielej bude podla mna svietit a cele to na mna pôsobi dievcensky-cukrikovo.
Odpovedať
ja nosim bezne takyto make up, a budem ho mat aj na svadbe. Ale bez linky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka v takomto pripade je dost dolezite ake budete mat saty....ak by ste ich mali az ku krku a tvar by bola to jedine co by bolo vidno, nemusite si nad tym farebnym rozdielom lamat hlavu....vo vseobecnosti sa ja vsak snazim ladit farbu tvare k dekoltu, kedze ten je vidiet na svadbe alebo pri vecernej robe skoro vzdy :D ja som zo senca a posobim aj na okoli (bratislava a trnava)...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?