Make-up Vs. kadernicka

Baby, mam dilemu. Na ktorú hodinu sa mam objednať kadernícke a na makeup? Uces chcem jednoduchý drdol,trvanie cca 1hod. Sobáš bude o 15.30, a samozrejme sa ideme pred sobasom ešte fotit. A vlastne kam mam ísť ako prvé? Makeup alebo kadernicka? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj..my sme mali síce sobáš už o 14:30 hod., no mala som prvú kaderníčku na 8:30 hod. a kozmetičku na 10:00 hod. o 11:00 hod. som už bola celá hotová...ale my sme sa pred svadbou neboli fotiť..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň.Je lepšie ked pôjdete najskor kadernicke kedze bude vlasky lakovat aby nezalakovala make up :) ale ked nieje ina možnosť že treba najskor líciť tak sa plet zakryje obruskom aby sa nezalakoval make up :)Ak môžem poradiť lepsie je 1.kadernicka :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame obrad o 15.00 a kadernicku a vizazistku v jednom uz mam rezervovanu na 7.00!!! neviem kedy budem vstavat :D o 9.30 ma prichod fotograg a fotime sa az do 14.00..
Odpovedať
Ahoj ja som toto riešila práve minulý týždeň. Tiež máme sobáš 15:30, a tiež mám jednoduchý účes do hodinky. Kaderníčka ma objednala ráno na 08:00 (takže sa aj vyspím) max. hoďku to bude trvať, a na 09:30 mám objednanú vizážistku na makeup....a to bude tak pol - 3/4 hodku trvať. Takže o 11:00 sa môžme ísť v kľude bez nejakého stresu na fotenie :)
Odpovedať
dakujem baby :) @gabrielita87 @kukies @palculienka1981 @katka2505 aspon viem ako ste to riesili vy, aj casovo aj tu postupnost :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?