Make up na svadbu si urobím sama. Akú značku použiť?

Profilova fotka
Takze som sa rozhodla, ze sa nalicim sama na svadbu. Akoze ja sa licim aj normalne, ale nie nejak extra a uz vobec nie na take 'velke' prilezitosti. Preto potrebujem poradit - make up - nejaka znacka, co vydrzi celu noc a navyse dobre kryje a navyse je zmatnujuci. Poznate nejaky? Dalej masakru, co zvacsuje objem mihalnic a najradsej aj predlzuje a este je vodeodolna. Znacka? A samozrejme aj ruz a ocne tiene, co vydrzia celu noc. Velmi pekne prosim o radu, urcite mate skusenosti :-) Vopred dakujem. Heh, samozrejme, znacky IP :-) som zabudla, ze to je reklama :-)
Odpovedať
ja sa pripájam.. rovno to posielajte aj mne.. ďakujem ;-)
Odpovedať
terezka, gaja..... Mňa maľuje kamarátka. Ona je kozmetička ale potom študovala výšku a vizáži sa venuje už len ako hobby. ale poradím niečo. Make-up neviem aKý pužívaš ale ja mám overený MAX-FACTOR a už nijaký iný nepoužívam. Vyskúšala som viaceré ale proste tento je najlepší. Špirála mi vyhovuje axfactor 2000 tá aj predlžuje aj zhusťuje riasy. Ja som s ňou spokojná. tiež som vyskúšala mnohé značky ale k tejto sa vždy vraciam...... Čo sa týka očných tieňov závisí od množstva finančných prostriedkov. Lacnejšie používam Dermacol značku - okolo 200 Sk a drahé mám len jedny ale tie sú skvelé. To bol darček od maminy, lebo stoja okolo 1000,- sk a sú to Dior. Ale proste lepší tieň som na oku nemala. Tam sme boli v parfumérii a maľovali tam zadarmo. Potom mi povedala ako sa mám správne líčiť a ponúkla mi tiene s ktorými ma líčila. A neľutujem že mi ich mami vzala! Proste sú skvelé! A čo sa týka púdra používam ARTDECO - kúpila som ho niekedy pred rokom a pol a stále tam mám dosť a je skvelý! Stá okolo 750,- Sk..... Dúfam že som vám baby pomohla.... Príjemné líčenie
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem bublinka, dobra rada nad zlato. max factor make up mam aj ja :-) dobry je, ale hladam nejaky, co este viac kryje...
Odpovedať
Profilova fotka
bezne sa tu tie znacky pohybuju, tak to risknem 8-) a podam vlastny pohlad na vec :-D make up - L'oreal true match, Maxfactor a Dior spirala - niekto tu niekde v superlativoch pisal o Elizabeth Arden, ale osobne nemam skusenosti. Inak zase L ' oreal - Intensifique, ta je vazne brutal alebo Maxfactor 2000 Calorie a teraz ta nova, Lashlift. Ale spirala ma u kazdeho trochu ine vysledky, zalezi od typu a tvaru mihalnic a tak.... treba vyskusat. ruz - bez debaty Maxfactor Lipfinity, vela odtienov, skvele vyzera a skvele drzi. ocne tiene pouzivam jedine Bourjois, su super, rozjasnuju a skvele drzia, a tak ani ziadne ine nepoznam :-|
Odpovedať
Profilova fotka
pikha, super
Odpovedať
Profilova fotka
bublinka, tiez som tam bola na licenie, ta mladucka kocka co lici je silny talent :-)
Odpovedať
Profilova fotka
terezka,ja mam na cele pigmentove skvrnky a tak potrebujem naozaj make-up,co mi ich spolahlivo zakryje, skusala som vselico-L`oreal,Maybelin,Vichy...tiez nahodne som natrafila na vizazistku,co malovala zadarmo promotion v jednej drogerke a ta mi poradila Astor silk perfect aj ma s nim nalicila-super!Je kremovy (pre moju suchu plet najlepsie),ale zaroven s pudrovym efektom,takze pekne zmatnuje a uz netreba pouzit puder.Akurat ze nie je nezmazatelny,tak treba davat pozor,stoji cca 200,-sk.Spirala je podla mna najlepsia L`oreal,ta dvojita.Tiene:suhlasim s bublinkou,aj mne Dior velmi vyhovuje a super sa s nim pracuje.A este Bourjois,to aj na licka.Inak podobne veci sa rozoberaju v tejto skupine v teme myslim "dlhotrvajuci makeup", tak skus mrknut... ;-)
Odpovedať
pikha, no skvelé!!!! Takže skvelý talent a kde to je???? môžeš ma inšpirovať a čo si platila?
Odpovedať
pikha, ahá, zle som to prečítala, ty si bola tam kde ja....bola milá však? aj dobre poradila, aj si si vzala neaké tiene?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiene nie, ale vzala som si lesk na pery Dior - Addict a pletovu vodu a krem od Lancaster.. a odvtedy mam plet ako detska prdelka :-) bez srandy. Chodim tam na parfemy , hrozne mily a veci znaly personal.
Odpovedať
Baby, a kde ste to boli? Nikde som sa nedocitala, ze v ktorej parfumerii.... ;-)
Odpovedať
pikha, no to je pravda aj ja som spokojná a hlavne to mám vedľa svojho obľúbeneho obchodu Chantal kde najradšej nakupujem. Predavačky ma už poriadne poznajú, aj včera som tam bola..... Ozaj čo máš po polnoci na prezlečenie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zebri, co stala plet voda a krem od Lancaster?
Odpovedať
Profilova fotka
Zebricka, je to v Nitre a je to parfumeria Kurtis. Ked zavitas do Nitry, s bublinkou ti ju vrele odporucame :-D :-D Bublinka, popolnocny model je odteraz v albume :-) a co sa Chantal tyka, uplne suhlasim, tiez tam rada chodim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lenka1 pletova voda 500ml okolo 800,- Sk a krem je Revolcanic, hlbkova hydratacia, cca 2000,- Sk
Odpovedať
jezisi. A ja som si myslela, ze taku drahu kozmetiku si nikto nekupuje :-) . Vidim, ze nie som "in". Tak az po vyplate ;-)
Odpovedať
aj ja ďakujem.. skúsim ten true match.. ja potrebujem fest krycí (jazvičky po akné a stále mierne akné) a matujúci... teda vlastne na to púder a šup aa ešte keby bolo toto všetko také, že nestierateľné??? chcela by som moc??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no gaja, vidim, ze mame rovnake problemy :-D jak dobre, ze nie som sama :-D a vsetkym, co prispeli, dakujem najsamkrajsie. V sobotu idem domov do Kosic, tak pojdem hladat kozmetiku.
Odpovedať
Profilova fotka
Lenka1: jednalo sa o ojedinelu predsvadobnu investiciu :-D kupovat si Lancaster cely rok..no.. neviem neviem, co na to moja penazenka :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
mojmu srdcu nedá pokoja neopýtať sa či niektorá dobrá duša trebárs aj tuto nevie náhodou poradiť kontúrečku čiernu ovšem však pre mňa akú inú, ktorá by vydržala veľmo dlho na očiach, zvýraznila ich a keď si na vlastnej svadbičke už čoskoro poplačem tak mi neztečie a nebudú ma z toho štípkať očičká....ktože poradíííííí ou a ešte, že :) hm....na Nemcoch som videla reklamovať mascaru L´oreal Paris telescopic alebo podobne reklamovala ju Penelope Cruz neviete či už je aj na Slovensku? a za koľko ju dostať milé dámy lebo mala brutal čierne krásne oči! :) ďakujem čakám hej?
Odpovedať
skusali ste dermablend od Vichy, mal by byt velmi kryci, hlavne na rozne kozne problemy a mal by odolat vselijakym neblahym vplyvom...
Odpovedať
...konturecku, maskarecku a vsetko ostatne hlavne vodeodolne a ruz nezlizatelny :) alebo si vezmi do kabelky a obnovuj...a tiez matujuci puder a obnovuj...niekde v pripravnych albumoch boli perfektne tipy ako lict oci, take kreslene obrazky to boli
Odpovedať
Profilova fotka
spirala last architekt od l´orealu kompaktny puder - zmatnujuci od l´orealu make-up Vichy ale ten kryci, jedna visazistka ma licila Diorom a druha z Estee Lauder a to bol najlepsi amake-up aky som kedy mala, maju iba jeden odtien, ktory sa prisposobi tonu kazdej pleti, bohuzial stoji okolo 1500 Sk. Vydrzal cely den a noc a to mam masnejsiu plet. Tiene Dior, Estee Laudet, z lacnejsich su dobre Gosh, aj ceruzky Gosh ruz - L´oreal, Gosh A este jeden dobry tip: ak sa vam rozmazavaju behom dna ocne tiene, na to je super podkladovy ocny tien od Lady Racine (myslim, ze len u dilerov, nemecka znacka, maju katalogy ako avonka a oriflamka len je to omnoho omnoho drahsie, tento tien stoji tusim vyse 300 Sk)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj terezka!ako čítam tak keď sa to spočíta tak to výjde najmenej na 2 500Sk, samo keď si nakúpiš tie značkové veci...nechcem ťa odhovárať ale dobrá vizážistka vie urobiť zázraky a samozrejme má tieto kvalitné make-upy. Ja som osobne poznala nevestu, kt. mala dosť problematickú pleť a čo s ňou urobili bolo fakt super...to len tak :-) inač farba na líčka Isa Dora je veľmi dobrá, pôvodne stojí 600Sk, mala som šťastie na výpredaj a kúpila som ju za stovku ;-)
Odpovedať
Baby, najlepsia spirala na svete je Lancome amplicils panoramatique. Raz som ju dostala ako darcek a bola som v pozitivnom soku :-) Dovtedy som pouzivala maxfaktorku 2000 ale v porovnani s lancome je slaba inak, stoji nieco cez 1000,- ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
lipsa - pozitivny sok - to je dobreeee, to si musim zapamatat, ja som bola v soku z toho make-upu Estee Lauder - nebol mi na tvari vidiet jediny fliacik, uplne jednotna plet
Odpovedať
Profilova fotka
saska ty si sa licila sama??
Odpovedať
Profilova fotka
nie visazistka, taka mlada kocka,19 rocna ale velmi sikovna a ja som vsetko obkukavala, co pouziva
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?