Make-up a vlasy PREŠOV okolie

Profilova fotka
Pozdravujem všetky nevesty a obraciam sa na Vás s pomocou pri hľadaní človeka ideálne jedného, ktorý by vedel v svadobný deň prísť do Péchy castle Hermanovce. Ďakujem Vám vopred za všetky Vaše odporúčania a recenzie. Predstavu mám veľmi jednoduchú - jemné vlny ako na obrázku v prílohe, čelenka byť nemusí a make-up jemný svadobný hlavne trvácny.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
najdi si na FB - Tea hairstyle and make up, Terka robi vlasy aj make up a pride aj k tebe domov, alebo kdekolvek sa dohodnes...ona je inak uctovnicka a toto robi ako svoje hobby...ja som uz u nej bola niekolko krat a som vzdy velmi spokojna....najma s cenou, za licenie a uces berie 15€....odporucam....a nieco take ako si dala obrazok urcite hravo zvladne
Odpovedať
Vau ? Cena 15€ za líčenie a vlasy ? Make up vydrží 24 hodín, ako to my nevesty potrebujeme ? Ak to tak je, klobúk dole pred tou pani, mňa bude účes a vizáž stáť cca 100, no mám overené že nebudem o druhej poobede roztečená. :) Držím palce, a pre pani ešte raz klobúk dole. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zatial som nasla taky relevantny hotel savoy ak sa nemylim, no setko co som zatial videla oli kraslice a nie nevesty, chybala tam prirodzenost ved predsa nechceme vyzerat na nepoznanie :D stale hladam dalej :)
Odpovedať
ja využijem služby S@M salonu, už dve kamošky boli u nich, a tak ako som ich videla o tretej poobede, som sa s nimi lúčila o štvrtej ráno..jedna mala výrazny make-up, ako vraviš kraslica, ale tak toto chcela... a druha bola krásna, prirodzená, všetko krásne zvýraznené..., držím palce pri hladaní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano tiez som na nich pocula pozitivnu refernciu, mozno by som vyskusala svadobne licenie na skusku a podla toho by som sa asi rozhodla, ale nepochybujem o tychto chalankoch, vyzeraju ze idu s dobou :) dakujem za typ uz by som na nich skoro zabudla, nevies nahodou ci aj prídu na urcene miesto v den konania svadby??? :)
Odpovedať
@veronikareny No, neviem Ti to povedať so 100% istotou, ale myslím že asi neprídu, keďže ja som sa k ním objednávala rok dopredu, a to už som bola tretia nevesta na daný dátum (skoro mi vypadol telefón z ruky), jedine že by si dali iba teba na celý deň, ale to by bolo podľa mňa zbytočne drahé...
Odpovedať
Profilova fotka
Jasnačkaaaaa, to asi teda nerobia. Nevadí každopádne by som sa aj ja mohla už objednať aby som ten termín o rok mala. Majú nejaký príplatok za rezerváciu?
Odpovedať
Áno, 20€ som platila rezervačku, ale myslím že to odrátajú potom pri platení.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte, posielam kontakt na jednu skvelú vizažistku z Prešova, chodí domov ku klientkam alebo aj doma robí.. viem že študovala umeleckú maskérka, je naozaj nadaná ;-) nerobí žiadne masky na tvar ale naozaj umelecké líčenie... 0904860037
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@agi55 prosím ťa nevieš jej fb?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Skús jej napísať alebo zavolať .. neviem presne fb
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?