Líčili ste sa samé na svadbu?

Rozmyslam nad tym, ze sa budem sama:) Milujem totiz make up a najradsej by som bola vizazistkou :-D Uz len riesim ci je krajsie mat dymove licenie alebo klasicke "nahe" (nude). O farebnom neuvazujem:o) Rozmyslala som nad tym ze sa nalicit raz tak a potom tak a skusit poprosit fotografa nech ma odfoti s oboma liceniami a tak zistit ktore vyzera lepsie na fotkach..aj ked hm..plati to ze ak je nieco pekne na fotke je to pekne aj nazivo? :-p Dakujem pekne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nic nepokazis ak si to vyskusas a nechas sa odfotit. Ja som bola tiez presvedcena, ze najlepsie viem co sa mi hodi a aku mam prirodzenu tvar. na druhej strane nieco ine ukaze zrkadlo a ine fotak. takze ked som sa namalovala vsetci to na zivo chvalili..ale na fotkach vyzera ze som namalovana neni vobec. toto profesionalny vizazista vie a ma to v ruke ze treba trosku navrstvit makeup, aby vyznel pekne. ale verim, ze ti to pojde aj samej ak si sikovna.
Odpovedať
@monikafialka jasné, ale zváž aj to, že pred svadbou budú predsa len pracovať nervičky tak aby to dopadlo dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka aj ja som sa chcela malovat sama, chcela som jemne dececntne nahe licenie :) ale nakoniec to necham na proficku :) neviem ako by vyzerala linka v mojom podani v roztraseny svadobny den :)
Odpovedať
Profilova fotka
poznam nevestu, ktora sa nechala nalicit profikovi, ale potom jej asi po 3 hodinach zacali opuchat oci a musela sa komplet odlicit a nalicila sa sama, ale aj napriek tomu vyzerala velmi dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mna líčil profesionál a mozem povedat ze mi to kazdy chvalil je to uplne ine ked ta nalíci niekto kto to robi ako povolanie, tie farby materialy vsetko co pouzival bolo nieco co som nikdy predtym nepoznala:-) a bola som velmi spokojna .
Odpovedať
Profilova fotka
Monika v prvom rade musíš mať líčenie výrazné aby ti vyznelo na fotkách, kamarátka si dala jemné tiene a na fotkách vyzerala úplne ako nenamaľovaná, kukni moje fotky takmer vôbec tam nevidno moje tiene a to som mala dosť výrazné líčenie, a v kľude sa namaľuj sama, môžeš si to na sebe vyskúšať dopredu, namaľuješ sa tak ako sa to tebe páči a ešte aj ušetríš :-D
Odpovedať
Aj ja sa rada maľujem, ale na svadbu by som to spolu s nervozitou a roztrasenými rukami nezvládla ... Odporúčam vizážistku, možno okukáš nové finty ;-)
Odpovedať
@monikajb Tvoj make up vyzera velmi pekne. Myslim ze je to pekne ze je to take decentne. Ja osobne mam rada prirodzene vyzerajuce licenie na nevestach :-)
Odpovedať
Prave z toho dovodu ze by mozno "nude look"(prirodzene licenie) nebolo viditelne na fotkach som rozmyslala nad tmavohnedymi/alebo svetlohnedymi dymovymi ocami..no zase by som chcela ostat vyzerat tak nevinne..budem to musiet vyskusat ;-) Popripade rozmyslam ci az tak vadi ze by make up nebolo velmi vidno na fotkach - aspon by som vyzerala krasna aj ako keby nenamalovana hi :-D na styl - ved tej sa ani netreba malovat :-D ;-) Co vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka no vidis na fotkach vyzera moj make up decentne no v skutocnosti bol naozaj vyrazny. Svadobcanom sa budes pacit nech mas akykolvek make up takze aby si vyzerala pekne na fotkach, odporucam vyraznejsi make up
Odpovedať
Profilova fotka
Mna licila kozmeticka a nebola som spokojna, bolo to velmi suche, drazdilo mi to pokozku, nakoniec vecer o 7 som vsetko zmyla a nalicila som sa sama a citila som sa lepsie. Podla mna ked sa vies nalicit sama, ak mas na to cit a vies, co ti pasuje, tak sa kludne nalic sama. A ked chces aby to ukazalo na fotkach, musis kus silnejsie. Lebo na fotkach make up od kozmeticky vyzeral lepsie, ako ten moj, napriek tomu, ze ja sama som to citila prave opacne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?